- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Allahın vizyonsuzu ya görgüsüz terbiyesiz! Başta bilmiyor muydu? Şimdi mi battı ? Ee evlenmeseydi madem beğenmiyorsa gebeş
Sadece risotto ve suşi tüketiyor heralde. Eğer evlenmeden önce babam fabrikatör diye kandırmadıysanız bu neyin tribi anlamadım. Eşiniz tam bir görgüsüz. Ömür geçer mi bilemedim.Siz kendi evinizde yemeğin yanına pilav yapmıyormusunuz kihayır yani ne yiyor bu adam evinizde.
Ailemin takısı yok, pilavı yok dedi diye boşan demiyor kimseHaklısınız mantık olarak doğru dediğiniz fakat her aile toruna birseyler yapmak ister imkanı yoksa kızı oğlu olarak birsey alıp onların mahcubiyetini engelleyebiliriz bazende bu tarz eşler için yapılabilir napsın şimdi konu sahibi boşansınmı ailemin takısı yok pilavı çok dedi diye
Ama illaki öncesinde de böyleydi evlenince değişmemiştir konu sahibinide bu konuda suçlu buluyorum adam başından beri böyleydi ve evlenmeyi seçmiş kadın çalışıyor maaşına bile karışıyor cimri herifin tekimuhtemelen adam narsist, eziklemek için evlenmiştir. nasılsa elimde malzeme de var demiştir.
gerçekten akıl hastası insan dolu ya.
evlenmeden önce psikiyatrist teşhisi de alınsa keşke.
Eşiniz ağzında gümüş kaşıkla mı doğmuş, doğmamışsa elinde tuttuğu kaşığı bi tarafına sokun ki saçma sapan ego kasmasın.Merhaba hanımlar. Anlatacak kimsem yok. Size yazıyorum. Yorum yazanlara teşekkür ederim şimdiden. Sorunum eşim ve bitmek bilmeyen tripleri. Suratsızlığını, aşağılamalarını artık çekemiyorum. Şöyle anlatayım. Eşimin ailesinin durumu çok iyi. Benim aileminki iyi değil. Doğum yaptım ailesi tam altın taktı benim ailem takamadı bir şey. Çünkü ellerinde yok. Takmadıkları için bunun tribini yaptı. Daha doğrusu her şeyin lafını yapar. Annemlere gittik. Onlar da bir kaç gün yemeğin yanına pilav yaptı. Çıktık. Sizde de hep pilav pişiyor dedi. Annem gelirken ekmek alın dedi diye suratı beş karış oldu. Yani bunlar örnek sadece. Artık eşimi çekemiyorum. Gözüm görmek istiyor. Ben de eşim de çalışıyoruz. Boşanmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Aşırı derecede saçma anlattığımın farkındayım. Kusura bakmayın.
Ama illaki öncesinde de böyleydi evlenince değişmemiştir konu sahibinide bu konuda suçlu buluyorum adam başından beri böyleydi ve evlenmeyi seçmiş kadın çalışıyor maaşına bile karışıyor cimri herifin teki
Ben de bunu düşünüyordum tam ağzımdan aldın bacım, konu sahibi böyle komplekslileri kendi silahlarıyla vurmadan laftan sözden anlamazlar, sen de onu sık sık ez, mesela de ki filancanin kaynı, kayınpederi, kayınvalidesi ayrı ayrı bilezik takmış doğumda, üstüne bebek odası yapmış, filancanin kayınpederi iş kurmuş gelinine....vs. lafı ailene getirirse de hiç alttan alma, varlıklı aile olsalar sana kız verirler mıydı? De kapansın çenesiBen adamın zengin olduğuna da inanmıyorum. Zengin aile tam altın mı takar toruna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?