- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havyar
Kars kazı
Pekin ördeği
Hollanda çikolatası
![]()
Soslu fırında patates filan yapsalardı daha mı etkileyici olurdu acaba?Dangoz ya sarayda büyümüş sanki.
Yemeğin yanına pilav makarna yapılır işte.
Konu sahibesi başlığında çok manasız ha diyorsanki bu adam bana denk değil haklısın. Görgüsü yok.
Sizde laf sokun. Ezdirmeyin kendinizi.Merhaba hanımlar. Anlatacak kimsem yok. Size yazıyorum. Yorum yazanlara teşekkür ederim şimdiden. Sorunum eşim ve bitmek bilmeyen tripleri. Suratsızlığını, aşağılamalarını artık çekemiyorum. Şöyle anlatayım. Eşimin ailesinin durumu çok iyi. Benim aileminki iyi değil. Doğum yaptım ailesi tam altın taktı benim ailem takamadı bir şey. Çünkü ellerinde yok. Takmadıkları için bunun tribini yaptı. Daha doğrusu her şeyin lafını yapar. Annemlere gittik. Onlar da bir kaç gün yemeğin yanına pilav yaptı. Çıktık. Sizde de hep pilav pişiyor dedi. Annem gelirken ekmek alın dedi diye suratı beş karış oldu. Yani bunlar örnek sadece. Artık eşimi çekemiyorum. Gözüm görmek istiyor. Ben de eşim de çalışıyoruz. Boşanmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Aşırı derecede saçma anlattığımın farkındayım. Kusura bakmayın.
Ne yazık ki hissettirdi.Annenize hissettirmemiştir bu görgüsüzlüğünü inşallah
Yoksa çok üzücü
Ne yazık ki hissettirdi.
Ömür boyu çeksin o zaman bu zengin tripli adamı. Ailemi küçümseyecek, bencilin teki olacak ben de sabredicem ömür boyu. Zaten bunlar fragmanı daha yaşanacakların. ileride daha çok üzülür ezilir konu sahibi. Haddini bir şekilde bildirmeli ama huyu değişir mi? Tek çözüm boşanmak . Çocuk olduğu için üzüldüm.Haklısınız mantık olarak doğru dediğiniz fakat her aile toruna birseyler yapmak ister imkanı yoksa kızı oğlu olarak birsey alıp onların mahcubiyetini engelleyebiliriz bazende bu tarz eşler için yapılabilir napsın şimdi konu sahibi boşansınmı ailemin takısı yok pilavı çok dedi diye
Soslu fırında patates filan yapsalardı daha mı etkileyici olurdu acaba?
Belki daha zengin görünürlerdi
Şaka maka adam tam bi görgüsüz
Böyle vizyonsuz bi adamın doğuştan zengin olduğuna inanamam ben
Aaa pilav mı? O nasıl bir fakir yemeği? Konu sahibin eşi evde Havyar sosa yatırılmış karides yiyor sjsjsjsjs.Siz kendi evinizde yemeğin yanına pilav yapmıyormusunuz kihayır yani ne yiyor bu adam evinizde.
Allahın vizyonsuzu ya görgüsüz terbiyesiz! Başta bilmiyor muydu? Şimdi mi battı ? Ee evlenmeseydi madem beğenmiyorsa gebeş
Ne çirkin eşinizin takıldığı şeyler
Hatta çok çiğ
Sonradan zengin olmuşlar belli ki
Türk mutfağının bir çok ana yemeğinin yanında pilav olur.Siz kendi evinizde yemeğin yanına pilav yapmıyormusunuz kihayır yani ne yiyor bu adam evinizde.