Herkes dengi ile evlenmeli!

Haklısınız mantık olarak doğru dediğiniz fakat her aile toruna birseyler yapmak ister imkanı yoksa kızı oğlu olarak birsey alıp onların mahcubiyetini engelleyebiliriz bazende bu tarz eşler için yapılabilir napsın şimdi konu sahibi boşansınmı ailemin takısı yok pilavı çok dedi diye

Dangoz ya sarayda büyümüş sanki.
Yemeğin yanına pilav makarna yapılır işte.

Konu sahibesi başlığında çok manasız ha diyorsanki bu adam bana denk değil haklısın. Görgüsü yok.
Soslu fırında patates filan yapsalardı daha mı etkileyici olurdu acaba?
Belki daha zengin görünürlerdi

Şaka maka adam tam bi görgüsüz
Böyle vizyonsuz bi adamın doğuştan zengin olduğuna inanamam ben

Milyonlarca yürek, tek bir soru.

Bu adamlari nerden buluyorsunuz?

Evlenmeden önce böyle değildi demeyin lütfen,evlenmeden önce de böyleydi çünkü. Bir ekmeğin hesabını yapacak kadar paragöz olmak sonradan ortaya çıkacak bir davranış değildir.

Benim babamin durumu çok iyi,eşimin babasının durumu kendi yağında kavrulacak kadar. Ama asla verici değildir çocuklarına. Ne yapalım şimdi? Zorla mi alalım.?

Bunun icin surat asmak, laf etmek sadece insanin kendi yuvasını bozar. Başka kimseye bir zararı yoktur.

Eşiniz hem bu muhakemeyi yapamıyor ve hem de paragöz. Sizi sevdiğini de düşünmüyorum.

Allah sizi veya ailenizden birini onun eline düşürmesin.

Merhaba hanımlar. Anlatacak kimsem yok. Size yazıyorum. Yorum yazanlara teşekkür ederim şimdiden. Sorunum eşim ve bitmek bilmeyen tripleri. Suratsızlığını, aşağılamalarını artık çekemiyorum. Şöyle anlatayım. Eşimin ailesinin durumu çok iyi. Benim aileminki iyi değil. Doğum yaptım ailesi tam altın taktı benim ailem takamadı bir şey. Çünkü ellerinde yok. Takmadıkları için bunun tribini yaptı. Daha doğrusu her şeyin lafını yapar. Annemlere gittik. Onlar da bir kaç gün yemeğin yanına pilav yaptı. Çıktık. Sizde de hep pilav pişiyor dedi. Annem gelirken ekmek alın dedi diye suratı beş karış oldu. Yani bunlar örnek sadece. Artık eşimi çekemiyorum. Gözüm görmek istiyor. Ben de eşim de çalışıyoruz. Boşanmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Aşırı derecede saçma anlattığımın farkındayım. Kusura bakmayın.
Sizde laf sokun. Ezdirmeyin kendinizi.

Eşiniz çok görgüsüz ve terbiyesiz.
Maddi durumu iyi olsa ne olacak bir ekmek almaktan aciz.

Pişen pilava bile laf etmiş haspam. Zıkkımın kökünü yesin, götürmeyin ailenizin evine. Kendiniz gidin, geçiyordur negatif enerjisini, küçümseyici tavrı ailenize.
Okurken sinirlendim yaşasam ne yapardım eşinize bilemedim.

Sonradan gorme olunca böyle oluyor işte. Zaten konu sahibinin örnekleri bununla da sınırlı değildir. Önce tatlı tatlı laf çarparlar sonra insani kendiyle çeliştirir uzer boyleleri. bosanmaya gidecek kadar tak ettiyse evlilikte de ters giden şeyler vardır eminim.

Haklısınız mantık olarak doğru dediğiniz fakat her aile toruna birseyler yapmak ister imkanı yoksa kızı oğlu olarak birsey alıp onların mahcubiyetini engelleyebiliriz bazende bu tarz eşler için yapılabilir napsın şimdi konu sahibi boşansınmı ailemin takısı yok pilavı çok dedi diye
Ömür boyu çeksin o zaman bu zengin tripli adamı. Ailemi küçümseyecek, bencilin teki olacak ben de sabredicem ömür boyu. Zaten bunlar fragmanı daha yaşanacakların. ileride daha çok üzülür ezilir konu sahibi. Haddini bir şekilde bildirmeli ama huyu değişir mi? Tek çözüm boşanmak . Çocuk olduğu için üzüldüm.

Soslu fırında patates filan yapsalardı daha mı etkileyici olurdu acaba?
Belki daha zengin görünürlerdi

Şaka maka adam tam bi görgüsüz
Böyle vizyonsuz bi adamın doğuştan zengin olduğuna inanamam ben

Ben adamın zengin olduğuna da inanmıyorum. Zengin aile tam altın mı takar toruna?

Copten ekmek toplasa onune koysa yine laf edilmez misafir o evde terbiyesiz bunun maddi durunla alakasi yok esin bildigin terbiyesiz seviyesiz,yemegi ye ye sonra soyle boyle ...hem ona neymis senin ailenin durumundan altin takmak adettir durum varsa takilir yoksa takilmaz ne var bunda yani ...denklik sekilde dusunuyorsan sende hatalisin kuzum denklikten kasit bu degil bu durum seni sıkıntiya sokmasin son derece normal seyler bunlar

Buna alip birde sutlac yapacaksin pirince gomeceksin de neyse

Back
X