- 26 Ağustos 2010
- 1.949
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Pazartesi günü hastaneye uğramak zorunda kaldım. Sağlık personelinin biri, laboratuvar çalışanı idi, elinde eldivenleri sigara içiyordu şaka gibi.Şu eldiven konusunun boş olduğu söylendi ben de öyle hissediyorum. Dün manavda eldivenli birini gördüm her sebzeyi elledi tabi ki eldivenle, daha sonra telefonu çaldı eldivenlerle telefonu aldı açtı konuştu. Ne anladım bu işten.
Eşimde markette çalışıyor. Haftalık izinler bile iptal oldu. Eldiven ile çalışıyorlar, ama çok çok dikkat etmeleri lazım.Ben evdeyim ama nişanlım markette çalışıyor ve çalıştığı yer normal zamandan daha kalabalık yüzlerce insanla temas ediyor çok korkuyorum Rabbim hepimizi korusun yardımcımız olsun
Bizim burda herkes çalışıyorHer yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...
Tv de otoriteler dısarı cıkmayın kalabalıga girmeyin diyor pardon çalışırken izin falan verilmiyorken nasıl olacak bu iş? Yok mu benim gibi çalışan??
Bulundugunuz ilde gorev yaptınız hastanede varmı bu virusu kapan?Biz sağlık personellerinin izinleri iptal. Çalışıyoruz.
İzleyemedim:) çalışıodum başka ne dedi:) Tlf yasakta:)Kolonya maske devam5 dk önce cumhur başkanı açıklama yaptı
çalışmaya devam diyor
Bulundugunuz ilde gorev yaptınız hastanede varmı bu virusu kapan?
Forumdamı yasak?Yasaktır söylemesi olsa bile
İzleyemedim:) çalışıodum başka ne dedi:) Tlf yasakta:)Kolonya maske devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?