- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Bu olay bana okumuşun daha cahil.olduğunu öğretti.İşte sizin gibi çalışmak zorunda kalanları da korumak için işi olmayanların değerli popoları üzerine oturup evde kalmaları lazım.dikkat, özen ve dua. Bu halka anlatamıyoruz, instagramı gördükçe saç baş yolasım geliyor, çok sinirleniyorum... Okumuş etmişi bile bu havada reklam peşinde...
Öyle kullanırsa bir işe yaramaz. Ben dün eldivenle markete gittim . Sadece alacaklarima ve kredi kartına dokundum. Eve gelmeden de dışardaki çöpe eldiveni attım.Şu eldiven konusunun boş olduğu söylendi ben de öyle hissediyorum. Dün manavda eldivenli birini gördüm her sebzeyi elledi tabi ki eldivenle, daha sonra telefonu çaldı eldivenlerle telefonu aldı açtı konuştu. Ne anladım bu işten.
Ben şanssız kesimdenim. Hemde bize izin hakkı bile sunulmadı.Aynı şirkette bir kesime 'giris çıkış saatleriniz esnek -kalabalik saatte aman gelmeyin. Çok kalabalıksa taksiye binin fiş yazdirin.donusumlu olarak her gün biriniz gelsin' derken aynı şirkette aynı binada olan diğer bir kesime 'is devam ediyor. Çalışmak istemeyen ücretsiz izin hakkını kullanabilir' dediler
Şaka gibi gerçekten. Bu adaletsizlik , bu bazı canların candan sayılmaması beni bitiriyor (ben şanslı kesimdenim. Ama haksızlık haksızlıktir. Böyle düşünen patronlara, sisteme yazıklar olsun )
Olabilir :)))Sizin patronla bizim rektör kardeş olabilir mi
evde kalin cikmayin diyorlar ama ozel sektor calisanlarini dusunen yok. mecbur hergun otobuse dolmusa biniyoruz. sabah ise aksam eve geliyoruz. disardaki mikrobu evdeki gunahsiz evlatlarimiza tasiyoruz. evde kalin cikmayin diyen otoritelerin iki yuzlulugubden baska birsey degil. cok sinirliyimHer yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...
Tv de otoriteler dısarı cıkmayın kalabalıga girmeyin diyor pardon çalışırken izin falan verilmiyorken nasıl olacak bu iş? Yok mu benim gibi çalışan??
Babamlarla konuştum dün, çok da merkezi yer. Çapa tıpa yakın. Bomboş diyorlar. Demek yerden yere değişiyorHangi il acaba?
Bankacıyım çalışmaya devam nöbetleşe yıllık izine 8 gün avans vererek bişeyler yapılcakmış ama yine de banka açık ve çalışır vaziyette olacakHer yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...
Tv de otoriteler dısarı cıkmayın kalabalıga girmeyin diyor pardon çalışırken izin falan verilmiyorken nasıl olacak bu iş? Yok mu benim gibi çalışan??
Evhanımı olduğum için evdeyim. Eşim işe gitmek zorunda. Kendi iş yeri. Ama gitmezse kira fatura ne yaparız bilmem. Malum milyon dolarlık şirket olmadıktan sonra devlet yardım etmiyo. İşi gereği insanlarla temas etmek zorunda değil. İşi arabalarla.Her yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...
Eşim dün bankada dışardan birer birer alıyorlar diyordu. Her yer öyle yapsa aslında
Bilmiyomki valla sanırım en azından toplu durmuyorlar küçücük havasız yerde .Birer birer almanın farkı ne ki..enfeksiyonluysa bi hapşursa tamam girişte maske zorunlu olmalı girene
biz de banka çalışanları olarak tam kadro görev başındayız.
büyük bi şirket olduğu için sorun olur malesef. iki kişi çalışıyoruz bizim bölümde onunla anlaştık bi gün birimiz bi günbirimiz geliyoruz bende 1 iş 1 gün evdeyim hiç yoktan iyidirPatronunuz çok acımasızmış madem iş yok izin vermeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?