Herkes evlenmeme takti, artik biktim gercekten!

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Merhaba arkadaslar,

29 yasima girdim, okulum bitti, güzel bir meslegim var. Hayatima biri girsin istiyorum ama bu halimle de mutluyum.

Gel gelelim etrafimdaki herkes evlenmeme takmis durumda! Daha biraz once ust komsumuzla karsilastim, kadin resmen hala birini bulamadin mi dedi bana?! Yasimi sordu, soyleyince olsun olsun dedi. Hayir dogru kisiyi bekliyorum diyip kem küm ettikce devam etti. Senin gibi guzel bir kiz nasil birini bulamaz, aman merak etme cirkin degilsin falan dedi?! Icimden bir his: cirkin oldugun icin bulamadin dedi diyor. Senin oglun 45 yasina geldi, once o evlensin demek istedim, tuttum kendimi.

Zaten kendimi cirkin hissederim, icimden kendime bakmak bile gelmiyor simdi buna da takarim gunlerce.

Tek o degil tabii; ailemden bile laf sokuyorlar, kac yasindasin, yasinda gecti vs.

Gercekten biktim artik. Herkes evlenmek zorunda mi? Karsima biri cikmadi, ama evlenmek de istemeyebilirim. Bundan herkese ne? Yildim gercekten, size icimi dokmek istedim.

Aynı şeylere maruz kalmış halada maruz kalan bi insan olarak yazıyorum boşver milleti sen kendi hayatını yaşa öyle insanlar her daim uğraşacak bişeyler buluyor işin gücün varmış Rabbim karşına hayırlı zamanda hayırlı birini çıkarır elbet okulum bitti 1 sene evde oturdum ne zaman işe girecen sürekli bunu sordular işe girdim ne zaman evlenecen hatta aralarında o kadar yüzsüzler vardı ki seni de bi alan olacak heralde dediler evlendim daha bir aylık evliyken çocuk yokmu dediler yani dediler de dediler takmayacan laflarını ver geç o konuşan ağızları torba olsada keşke büzüversek ama işte

Bizim toplumumuzda böyle galiba. Okul biter bitmez basta sakayla sonra sürekli karşılaştıkça imalar sormalar ailenin bile saka yollu acmasi vs vs. Tek çözüm kabullenmek ve bu tarz insanlarla iletisimi minimuma indirgeyip hayati akisina birakmak. Diger turlu onların demeside takintiya sebep oluyo insan kendini kismetsiz hissettikce enerjisi daha da düşüyo. Nasip kismet yani bu işler.
Evlensende o sorularin sonu gelmiyor bence. Illaki konusulcak sorulacak lüzumsuz bisey buluyo bazi insanlar. Niye boyle bilmiyorum ama toplumumuz böyle. Nasil oldugundan cok yilda bikac defa gördüğün insanlar bile boyle sorulmamasi gereken ozel soruları patavatsizca sormayi kendilerine hak görüyorlar

Maalesef hepimiz yasiyoruz sanirim. Mayis ayinda isten ayrildim, haftasina sormaya basladilar eee is buldun mu? Bir haftada is bulabilmem icin übermensch falan olmam lazim.

Hayir beni sinirlendiren kisim : sanane? Is bulsam sanane bulmasam sanane? Evlensem sanane evlenmesem yine sanane?

İnsanların takması bitmez .
Evlenince de bitmiyor.

Hani gizz çocuk var mı? Gelecek mi ?
Aaa olmuyor mu neden ki ?
Oldu diyelim

2. Ne zaman ?
2. Olur.
Aman ha 3. Olmasın belanı bulun vs...

İnanır mısınız bu dediklerimin hepsine maruz kaldım.

Sanırım sizene diyemedigimizden hep bu lafları duymalar

Cevremizdeki insanlar bizi sandigimiz kadar onemsemiyorlar. Cogu bos laf, geyik olsun diye konusuyor. Siz de onlari onemsemeyin. Ters bir laf soylendiginde cevap vermek icin kendinizi tutmayin usturuplu bir sekilde cevabinizi verin.
Evlenince de sorular bitmiyor baska sorular basliyor. Velhasil tinlamamak lazim.

Bazılarına anladığı dilden konuşmalı diye düşünüyorum ben. Sende onun hayatını didikleyeceksin sürekli

Evet bana bu soyleyebilme cesaretleri sinirlendiriyor beni. Ne hakla, hangi cesaretle degil mi?

Biz çektik sen de çek diyorlar.... sakın takma hayatını yaşa
Kesinlikle öyle. Ben evlendikten sonra hayatı güzelleşen kadınların oranının, evlendikten sonra hayattan soğuyan kadınların oranınından daha az olduğunu düşünüyorum. Lütfen alıntılayıp hayır ben mutluyum demesin kimse. Ne güzel şanslı azınlıkta demek ki

Boşver kuzum ya.Bu tipler insanı zorla bunalıma sokmaya çalışırlar.Ben de 35 imde evlendim.Nolmus yani oldum mu.Haa evlenince de bitmez söyleyim.Bu sefer de çocuk diye yerler seni.Wala böylelerine haddini bildirmek lazım.Bu ne rahatliktir ki evlenmesini soruosun milletin.

Bir de gelmis cirkin degilsin aslinda diyor, saka gibi. Evdeki 45 yasindaki, obez sinirlarini asmis, issiz gücsüz ogluna bakmiyor da

İnsanlar böyle ama.
Okul biter daha çalışmaya baslamiyon mu .
Çalışırsın evlilik ne zaman haydi haydi daha bulamadın mi sende
Evlenirsin çocuk yapın çocuk yapın sonra çocuğunuz olmaz bak
Çocuk yaparsın cinsiyeti ne ? Aaa erkek mi neyse olsun. Aaa kizmi olsun üzülme.

Dogurusun daha hastanedeyken sütun geliyor mu ay tüh mama mi veeceksin verme verme .

Bebek görmeye gelirler e ikinci ne zaman ikinciyi de yapin

Sen ne zaman bosaniyon? Dediniz mi hiç karşılık olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…