Herkes evlenmeme takti, artik biktim gercekten!

Ne güzel vermissiniz hakettikleri cevabi. Benim de sözde kuzenim takmisti bana, yasin gecti bilmem ne. Gecen yas da 26 lol. Senin gibi babam yasindaki nisanli adami ayartip vücudumu pasaport karsiligi kiralamak istemedim, o yuzden bekarim dedim sinir krizi gecirdi biz soyleyelim bunlar dinlesin diye dusunuyorlar herhalde.

Fazla iyi sabretmissiniz. Kadin enerji vampiriymis. Artik acimiycam ben de.:)

Ben de anlamadım ki evli olunca her şey tamam başka sorunları kalmamış gibi artık bekarlara laf sokalim mı diyorlar nedir Önemli olan mutlu olmak yoksa evlilik kolay iş yani herkes evlenir. Hele bakıyorum bazı evlenenlere bu bile evlendiyse evliliğin gözümde hiç bı ozelligi kalmadi diyorum

Bende 27yim ve güzellik görecelidir ama bugüne kadar beni güzel bulmayan kimseyi görmedim öyle söyliyim biraz estetikli olsam daözgüven tavan ama yine yalnızım yani olmayınca olmuyor istedikleri kadr laf soksunlr bende onlara bana layık biri yok ondan yalnızım diyorum sende aynen öyle söyle hadsizlere

Bence geç değil bende 28 yaşında evlendim aslında evlenmeyi de düşünmüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…