Inan bana boşluktan soruyorlar. Boş vakit, boş hayat, boşluk. Cok zor insanlar için. Ben düğünden 1 yıl once nikah yaptim, tayin icin, okuldaki yardimci teyze bir turlu anlamak istemedi tayin icin oldugunu ve 4-5 ay karnima bakti, kilo mu aldin sen? Vs diyerek. Çünkü erken nikah sebebim ona gore hamile kalmamdi, bakti gördü olmuyor, ondan vazgecti. Gorumcen var mi dedi var dedim, cok severim (eskiden beri tanıyorum ablamin arkadasiydi cunku), yazik tuh olmasaydi dedi, yoo dedim ben seviyorum iyi bir insan, yok yok dedi gorumceler sorun cikarir.
Sonra ordan malzeme cikmadi, kayinvaliden nasil dedi, cok iyi cok tatli sag olsun dedim. E daha ayri sehirlerdesiniz hic bir arada olmadiniz ondan simdi oyle dedi, yok dedim yazin full birlikteydik, orda kaldik, kadin cok iyi cok uyumlu vs, tasininca gorcem ben dedi. Orda da olmadi umdugunu bulamadi.
Esin nasıl, anlaşıyonuz mu faslina geçti. Dedim iyi ya, birlikte elimizden geleni yapiyoruz iste, yeemk temizlik kredi vs cok sukur...
Cocuk olsun gorcem ben dedi.
Bitmedi...
Devam etti...
Surekli baska kanal acti...
Bu aylar sürdü...
En sonunda dedim; 'ya sen ne olsun istiyosun, ne duyunca rahatliycan, bi soylesene bana onu soyleyeyim de rahatla. Yok yani sana malzeme cikmaz benden, sıkıntı yok bak, oyle gidiyo dumduk' sonunda kıpkırmızı surat, hik mik ve susuş.
Yani insanlar boş, hayatlari boş. Bunlar da onlar icin gunluk malzeme. Konuşup zaman dolduracaklar, yaaa bak gordun mu ben demstim diyecekler vs vs. Bitmez asla... O yuzden hee oyle evet heee boyle deyip gecistir. Yillarca cocuk yapin diyenlere, bana butce saglarsan hemen yapcam deyip ağızlarına tikadim. Bocalama, rahat rahat laf cevir. Cok da tinlama