Herkes evlenmeme takti, artik biktim gercekten!

Bi arkadasim kendisine evlenemedin tarzi konu acan kadina dayanamayip.
- neden evlenmiyorsun, sorusuna
-kocanin seni bosayıp beni alacagi gunu bekliyorum demisti :))))

Bende de sorun aynı 35 yaşındayım evlenmedim diye bütün herkes düşman sanki bulamadım evleneceğim birisini napabilirim.İlla evlenmek için evlenmek istemedim.Yoksa olurdu.Yasiyacak olan sizsiniz

Bende de sorun aynı 35 yaşındayım evlenmedim diye bütün herkes düşman sanki bulamadım evleneceğim birisini napabilirim.İlla evlenmek için evlenmek istemedim.Yoksa olurdu.Yasiyacak olan sizsiniz
Bir de devamlı sorarlar. Varsa biri tanıştır kardeşim... nasıl senin tanıdğın bildiğin bana uygun biri yoksa ben de daha tanışmadım kendime uygun biriyle. Yoksa bir icraatın boş boş konusunu açıp durma . Ben de çok yaşadım da ondan doldum yani

Aynen anlıyorum sizi yok hayatta tanistirmazlar iyi biri olursa.Aslinda iyiliğini düşünuyor gibi yaparlar.Bu yaşa kadar evlenmediysen sorunlusun gözüyle bakılıyor.Kimseyi takmıyorum artık.

Bende 29 yasinda evlendim cevremden hic duymadim bu tip soylemler sanirim evlenecegime kimse ihtimal vermedi..
Ozgurlugume fazla duskundum cunku cok gezerdim..
Sadece dengesizin biri anneme ysmnzgr bu yastan sonra aşk evliligi yapamaz demis yazik rahmetli annecigim cok uzulmustu..
Ama ben aşk evliligi yaptim iyi giden bir evliligim var cok sukur..
29 yas ne ki 45 yasinda evlendi cok sevdigim bir is arkadasim.
Nasip bu isler..
Dogru insanin karsina cikmasi yasla ilgili degil.

29 ne ki. Ancak zaten bu devirde okuldu işti derken anca. Gayet gençsiniz. Ben de evlenmedim aynı sorunları yaşıyorum. İşsize iş, Bekara evlilik, Evliye çocuk, Çocuğu olana 2. mutlaka sorulur maalesef fiks değişmiyor. O yüzden bakış açınızı değiştirmek en mantıklısı. Sallamayın kale almayın. Önemsemeyin. Kale bile almayın. hepimiİn başında bu tarz kişiler.

Hayir bir de biz evlensek sizin elinize ne gececek degil mi? Tavuk yumurtluyor, horoz derdine düsüyor.

Masallah, Allah bozmasin :)

Arkadaslarim, cevrem hepimiz asagi yukari ayni durumdayiz zaten. Ama bunlar boyle soyledi mi cinlerim tepeme cikiyor.

Aynen anlıyorum sizi yok hayatta tanistirmazlar iyi biri olursa.Aslinda iyiliğini düşünuyor gibi yaparlar.Bu yaşa kadar evlenmediysen sorunlusun gözüyle bakılıyor.Kimseyi takmıyorum artık.

Iste asil mesele bu. Evlenmemis olmam bir defom oldugunu gosteriyor sanki. Evlenmemek benim bir secimim olamaz adeta. Kendimi eksik hissediyorum.

Halam ablama evlenemezsin sen falan diyordu kendi kızını 27 yaşında okumamış falan diye 3 ay içinde evlendirdi. Ablam 32 yaşında evlendi ve şu an halamın bile imrendiği bir evliliği var kapısından bile geçemeyecekleri bir yerde yaşıyor. Şu anda da kıskançlıktan dedikodu yapmakla meşguller. Peki kuzenimin yaptığı evlilik derseniz damadı konuşmayı bilmiyor bildiğiniz aptal ne yerini ne zamanını biliyor. Halama geçen aptala malum olurmuş dedi gerisini siz düşünün. Her şeyde bir hayır vardır sizin için hayatınızda olsa bile kimseye söylemeyin boşver in konuşup dursunlar bazı şeyler sizinle ilgili değildir kendi eksiklikleri ile ilgilidir. Evlenmek çok büyük olay değil ama iyi biriyle güzel bir evlilik gerçekleştirmek herkesin harcı değil. Bunları bilip yolunuza devam ediniz. Şansınız bol olsun

O kadar haklisiniz ki. Ben 22 yaşımda evlendim. Uni bittiği yil. Şuan geçmişe dönüp bakiyorum da nasıl bi deli cesaretiymis bendeki. Şuan o yastakilere bakıyorum bildiğin ergen. Bende mi öyleydim acaba diyorum :))) . İnanın şuan ki aklım olsa 30 u beklerdim evlenmek için. Ha mutsuz degilim çok şükür ama bidefa evlendin mi artık özgürce gezmek hesapsız yaşamak mümkün değil. En güzel yaşlar 20 li yaşlar. Tadını çıkarın. Günümüz şartlarında en ideal evlilik yaşı bence 30 lar. Bu arada yaşım 28 :)) böyle 50 yaşında teyze gibi konuştum biraz ama

Ben de mesela 25imde evlenmeyi isterdim, ama bu maalesef insan eliyle yapilacak bir sey degil ki. Akilli, zeki bir insanim, istedigim her seyi basardim ama bu farkli. Kavun, karpuz degil ki gidip seciyim aliyim:)

Ohhh olsun, boyle kotu, fesatlara kötülük isabet edince ben nasil mutlu oluyorum iyi dilekleriniz icin de cok tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…