Herkes hayatımdan birbir çekip gidiyor ne yapıcam 😞?

Konularınıza göz attım siz çok yoran bir insansınız anladığım kadarıyla, insanlar artık sıkılmış sizden ki ben de sürekli şikayet eden, mutsuz, negatif ve ilgi arsızı birini istemezdim hayatımda açıkçası.
bu hayatta herkesin bir sınavı var hepimiz farklı farklı mücadeleler veriyoruz ama çoğumuz kendimizi iyileştirmenin mutlu olmanın yollarını buluyoruz, oturup her şeyden herkesten şikayet etmiyoruz.
Kaç yaşına gelmişsiniz girin bir işe çalışın, evde oturup akşama kadar o bunu dedi bu bunu yaptı diye şikayetlenip kendi kendinize kuracağınıza. Ayrıca evet arkadaşınız çok iyi yapmış, çok yakın arkadaşım
çok yakın arkadaşım diye ağlıyorsunuz iki gündür, çok yakın arkadaşınızsa gidip negatif negatif hastayım diye surat asmasaydınız mutlu gününde, hastaysanız hiç gitmeyecektiniz, aferin arkadaşınıza akıllı kızmış nasıl davrandıysanız öyle karşılık vermiş. Bu arkadaşla ilgili ilk konunuza farklı bir yorum yapmıştım ama görüyorum ki siz de çok tuhafsınız.

Allah yaşadıklarımı önünüze getirsin bu da duam olsun size bu yorumunuz üzerine

Demek ki sizin güçlenmeye ihtiyacınız var. Evrende her şey tam zıttı ile öğrenilir çünkü. Güçleneceksiniz ve gücünüzün de farkına varacaksınız.
O kadar şey yaşadım guclenemedim sanırım bu kadar sızlandigima göre Hee duygularım köreldi soğukkanlı oldum artık belki ama güçlü muyum güçsüz mü bilemiyorum güçlü olsaydım üstesinden gelirdim üstesinden gelemedim kendimi saldigima göre değilim

Doğruları duymaya tahammülünüz yok tabii, beddua döner dolaşır kimi bulur bilirsiniz
Yok hayatımda senin gibi boş konuşan kalbi taşlasmis çok insan gördüm de çok şükür yanıma uğrayamadılar seninde onlardan farkın yok ki hayatında nasıl bir mutsuzluk varsa bütün kinini buraya dökmüşsün gücün kendinden geçmiş takatsiz birine yetecek kadar zayıf

Allah yaşadıklarımı önünüze getirsin bu da duam olsun size bu yorumunuz üzerine
Yavaş gel ablacım. Bu mizaçla, bu kafayla kimse kalmaz tabiki yanında.

Annen yok baban yok. Yeterince zor bir hayatın var bu kesin. Ama hepimizin zor imtihanlari var. Benim de çocuğum hasta.

Ama elden bir şey gelmiyor. Sağa sola beddua ederek huzur bulamazsın.

Bi şapkanı eline al otur düşün. Bir yerde hata yaptığını fark et.

Yaa sinirimi bozdu ama yazdığını okudunuz mu nasıl bir kin varsa buraya döktü ben burda gelmişim derdimi paylaşıyorum insan da biraz merhamet olur ama yok ya merhameti geç bilmeden tanımadan bu kadar yargilamasi çok saçma bazen insan dolma noktasına gelir paylaşacak biri bulamaz burda paylaşır bende hergun bisey paylaşan biri değilim ne dediğini bilsin ilk önce evet sağdan soldan huzur arıyorum işte kendimi bir türlü mutlu edemedim

Derdini paylaşıyorsun, ben de dışardan bir göz olarak YAZDIKLARINA GÖRE yorum yapıyorum yani yargılamıyorum bu bir, ikincisi o kadar kapalısın ki eleştiriye kendini düzeltmen gereken yerleri söyleyen birisine saldırıyorsun ağzından köpükler saçarak, bu kafayla daha çok benzer şeyler yaşar benzer konular açarsın o kadar yoruma insan bir de döner kendini sorgular acaba bende de var mıdır bir sorun der ama nerde. Bu arada bırak bu kini vardı buraya döktüleri kinim olsa sana mı dökerim Allah aşkına, sadece artık anlaman için daha sert yazdım ne kini menekşe iyi misin ne merhameti menekşe ağlıyorsun günlerdir ondan bundan merhamet ve ilgi beklediğin için, yanlış işte.Dön kendini sorgula bence nerde hata yaptığını sorgula. Mağdur rolünden çıkarsan sağdan soldan huzur aramadan önce kendi içinde halletmen gerektiğini anlarsan arkası gelecek bazı şeylerin, bir de ben bu kadar kolay beddua edenlere sadece Allah gönlüne göre versin diyorum genelde, Allah gönlüne göre versin Menekşe.

fazla verici olduğunuzu düşünen bir insan mısınız ? Bazen insan yalnızlığı kendi yapıyor ama bazen de Allah gerçekten dengeye oturusun bir şeyler diye yapıyor. Ben kendimde öyle hissediyorum mesela hep aşırı hassas olduğum için Allah, evren artık ne derseniz bunu kırmaya ve beni korumaya almaya çalışıyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…