Herkes hayatımdan birbir çekip gidiyor ne yapıcam 😞?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
798
34
18
24
Ajitasyon yapmak istemiyorum ama hayatımda yakınım kim varsa tek tek çıktı en başta daha annem babam bebekligimden beri annelik babalık görmedim ayri yaşadık akrabam bakti kardeşim desen aynı ne kendi öz kardeşimden ne annemden babamdan yüzüm gülmedi öz kardeşimle barışmak istedim adım attım hakaret etti küfür etti.. Babamın yıllar önce yaptığı bi evliliğinden olan üvey kardeşim çıktı ortaya o da yanımda olmadı hiçbiriyle bağlantım sohbetim muhabbetim yok bu o kadar zor ki gerçekten çok zor bir durum hani insanlar genellikle ya anneden ya babadan ya kardeşten birinden birinde fayda görür ben hiçbirinden çocukluğumdan bebekligimden beri bişey görmedim tekrar biraraya gelelim dediysem de o da olmadı Allah beni neden bu şekilde imtihan ediyor bilmiyorum düğünüm bişeyim olsa ne anne var ne baba ne kardeş. Daha yeni çok yakın arkadaşımla da aram bozuldu yılların muhabbeti vardı aramızda sırtını döndü bana yeni kınası oldu surat yapıyor belki çok çok ufak biseyden olmuş olabilir içimden yazmak da gelmiyor düğününe de gidesim gelmiyor ama bilmiyorum kınasinagitmistim baya bildiğin surat aşmıştı burda herkes alınganlık yaptığımı düşündü ama ben eminim soğuktu bana görmedi kaç kere fotoğraf çekilelim dememe rağmen umrunda olmadı başkalarıyla konuştu baya bekledim baktım takmıyor eve geldim bende en son ondan yana da böyle bişey yaşamak bana çok ağır geldi çünkü artık bıktım devamli hayatımdan insan çıkmasından normalde de gerçekten anlayışlı biriyim öyle anlayışsız biri değilim öyle olsam hak veririm bunu kaldıramıyorum her şeye hazırlıklı olmak lazım bu hayatta ama gerçekten çok zor en yakinlarini devamlı kaybetmek çok zor

Annenizle gitmiştiniz kınaya sanki. Ailenizle hiç mi görüşmüyorsunuz?

Kendinizden yana bir sıkıntı olmadığına eminseniz belki sürekli farkında olmadan farklı yüzler ama aynı ruhlarla ilişki kurmaya çalışıyorsunuzdur da o yüzden sonuç hep aynı oluyodur. Oturup düşünün anne babanız da dahil olmak üzere bu en son yaşadığınız olaydaki arkadaşınızın kişilik özelliklerini, birbirlerini andırıyorlarsa dediğim gibidir. Demekki o aynı özellikler sizin ilişki kurabileceğiniz özellikler değil, farklı özelliklerdekini tanıdık olmayana sahip olan kişilerle bağ kurmayı deneyin. Emin olun en çekilmez insanların bile etrafında bağ kurdukları kişiler var. Sizinle alakalı bir problem değil kendinizi de suçlamayın.

Annenizle gitmiştiniz kınaya sanki. Ailenizle hiç mi görüşmüyorsunuz?
Annemle derken manevi annemle gitmiştim kendi ailemle 16 yaşımdan beri görüşmüyorum onlarla aynı evde toplasan 2 ay kalmisimdir bu yaşıma kadar zaten lise zamanlarında annemle kardeşimle görüşürdum bize gelirlerdi sonra kavga çıktı bir daha görüşmedik

Üzüldüm
Manevi annenizle aranız nasıl?
İnsan bir yerde yalnız aslında hayatta bunu kabul etmek gerek hele arkadaşları filan geçin gidin.

Üzüldüm
Manevi annenizle aranız nasıl?
İnsan bir yerde yalnız aslında hayatta bunu kabul etmek gerek hele arkadaşları filan geçin gidin.
O iyi de çok baskıcı çok kontrolcu panik bir kadın herseyime karışıyor arkadaşlarıma çevreme birakmiyor hata yapa yapa buyuyeyim çok sıkıyor beni küçücük çocuk gibi davranıyor her yere peşimden gelmeye çalışıyor hele sevgilim olduğundan beri hepten kafayı bozdu kaç keredir dışarı çıktım pesime takıldı yanımda geldi sonra bisey deyince beddua etmesi sen arkadaşlarına güven evlenirlerse yüzüne bakacaklar mi acaba demesi çok garip bir kadın iyi merhametli düşünceli ama diğer konularda çok rahatsizim

İnan gerçek annelerde farklı değil
Böyle böyle büyüyeceksiniz olgunlaşacaksınız

Ya ben zaten her önüne gelenle arkadaşlık edecek biri değilim çevremde de tanıdığım çoktur dostum azdır bu arkadaşımla da biz 15 yaşından beri tanışıyoruz ben telefon aldığımdan beri hep konuşuruz needen baksan 6 senedir iletisisimiz vardı yani kinasina gittim hastaydım katilamadim aralarina ondan mı bilemiyorum ama çok uzak soğuk davrandı takmadı bile fotoğraf çekilmek için giderken görüşmek için baktım ki takmıyor bende kalktım geldim düğünü olacak gider miyim bilmiyorum kına da çok dışlanmış hissettim çünkü

İnan gerçek annelerde farklı değil
Böyle böyle büyüyeceksiniz olgunlaşacaksınız
Çok yoruldum öyle demeyin yani o kadar zor ki düşünün ki evlisiniz ve kocanız sizi sürekli baskiliyor kisitliyor en basiti markete giderken ayağa kalkıyor en son baktım ayaklandı sinir krizi geçirdi bağırdım çağırdım sonrw pişman oldum ama hangi anne kızının peşinden geliyordur ki apar topar giyinip hemde bu gidip dışarıda saklanıyor ben dışarı çıkınca peşime takılıyor

Sizin yaşınızdayken benimki de geliyordu desem:)
Kaç kez rezil ettin benş diyodum sağdan soldam toplu ortamlarda ulaşıyordu filan yıllar geçince komik geliyor :)

Demek ki sizin güçlenmeye ihtiyacınız var. Evrende her şey tam zıttı ile öğrenilir çünkü. Güçleneceksiniz ve gücünüzün de farkına varacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…