her kafadan bi ses çıkar. nişanlın senden yana ise ise gerisini boşveeerr.ayrıca düğün daha stersli oluyor nişan hafif hali düşün yani o yüzden şimdiden bozma sinirlerini .ayrıca ailenin ev yoksa nişanda yok tavırlarını anlamadım....
anladım canım bu dönemler maalesef sıkıntılı oluyor ben düğün dönemi çok bunalmıştım ve biz ayrılma noktasına gelmiştik.dikkatli davran öyle herkese kulak asarsan işin içinden çıkamazsın yok yüzüğün içine ne yazıldı yok elbise açık mı bunlara nişanlın ve sen karar ver stres olacak ama nişan günün güzel geçicek emin olişte ev alıcaz falan dediler onlar da önce evi alsınlar istiyolar.klasik olay işte evi olmayan adama kız vermeme durumu var bizimkilerin malesef.
biz böyle istiyoruz ikimiz böyle karar verdik yada bunu beğendik gibi kısa cümlelerle susturun bu arada elbiseyi kapalı yapmaya çalışan nişanlınmıay kimsenin destek olduğu yok bi de oturdukları yerden köstek oluyolar ona deli oluyorum.kimseden fazla bi beklentim de yok, evi kendimiz bulduk, kıyafeti kendimiz bulduk, alyansı kendimiz bulduk zaten kimseden bi ilgi falan da beklemiyoruz.ilgilenin desek ya işleri oluyo ya da bu işlerden anlamıyo oluyolar.kendi başımıza yapınca da azar işitiyoruz çocuk gibi.
biz böyle istiyoruz ikimiz böyle karar verdik yada bunu beğendik gibi kısa cümlelerle susturun bu arada elbiseyi kapalı yapmaya çalışan nişanlınmı
yaparlarsa yapsınlar boşver bu senin nişanın önemli olanda senin memnuniyetin benim hiç bişeye karışmayan(!)k.validem (herşeyi eşimle yaptık ama eşimi bi güzel kurup gönderiyodu yokken bile aramızdaydı sayesinde çok tartıştık)düğün sonunda altınlrı ne yapacağımız konusunda aslan kesildi gerdek gecesi evimize girdiler beraber altın saydık:)maalesef insanı fıtık ediyolar takmaa sakın nişanlınla da aranı bozmaya zaten en ufak bişeyden nem kapıyolar geçen abuk subuk bişeye surat yaptılar kaç gün öyle dersek allah bilir neler olur.evet canım sevgilim öyle istiyo nişan için çok açık bi elbiseymiş..halbuki hakkaten gayet normal bi elbise çoğuna da fazla kapalı gelir hatta.sadece kollarla omzu açık.tezgahtar bile açıkladı bu kadar açıklığı olmazsa abiye olduğu bile belli olmaz dedi ama nafilee
yaparlarsa yapsınlar boşver bu senin nişanın önemli olanda senin memnuniyetin benim hiç bişeye karışmayan(!)k.validem (herşeyi eşimle yaptık ama eşimi bi güzel kurup gönderiyodu yokken bile aramızdaydı sayesinde çok tartıştık)düğün sonunda altınlrı ne yapacağımız konusunda aslan kesildi gerdek gecesi evimize girdiler beraber altın saydık:)maalesef insanı fıtık ediyolar takmaa sakın nişanlınla da aranı bozma
yaparlarsa yapsınlar boşver bu senin nişanın önemli olanda senin memnuniyetin benim hiç bişeye karışmayan(!)k.validem (herşeyi eşimle yaptık ama eşimi bi güzel kurup gönderiyodu yokken bile aramızdaydı sayesinde çok tartıştık)düğün sonunda altınlrı ne yapacağımız konusunda aslan kesildi gerdek gecesi evimize girdiler beraber altın saydık:)maalesef insanı fıtık ediyolar takmaa sakın nişanlınla da aranı bozma
baya renkli bi kayınvalideniz varmış sanırım
biz de çok sakin kişilikler değiliz malesef arada bu olaylar yüzünden birbirimize laf çarpıp duruyoruz ama kavga noktasına daha hiç gelmedik inş da gelmeyiz.
teşekkür ederim sakin olmaya çalışcam, en azından deniycem diyelim :))
en fena dönemler breathin aman diyeyim biz az daha gırtlak gırtlağa geliyorduk nişanlımla.. düşün ki yüzük almaya gideceğimiz günün sabahı tamam dedim ya ne boşa kürek çekecegim eşek miyim ben? düşün artık.. nolur sağa sola aldanmadan kulak asmadan devam etmeye çalış ki bu biz bayanların halledebileceği bir iş öyle ya da böyle..
ama aklıma bir şeycik takılmadı dersem yalan olur.. nişanlılığını rahibe haline getirebilecek bir erkek??? gelinliğinde de aynı davayı gütmesin?
ya da seni ilerde sıkmasın bunaltmasın?? bunları kulak ardı etme derim?
kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum napıcam ben ya
zaten fazlasıyla muhafazakar, ailesi de öyle.kapanmamı istemiycek bunu konuştuk ama en azından beni akrabalarımın yanında idare et fazla açık olmasın başka bişey istemiyorum dedi ben de bişey diyemedim.giyim olayına çok karışıyo zaten ama çoğu söylediğinde de haklı, gerçekten evli bi kadının giymesinin hoş olmayacağı şeyleri yasakladı.. ben de haklı diye üstünde durmuyorum napim..
evet şu an hem sevginden hemde onu kırmak istemediğinden üstünde durmuyor olabilirsin lakin biraz önemsemen gereken bir durum diye düşünüyorum.. nacizane..
Valla Kıracaksın..
Yapacak Bir Şey Yok..
Yoksa Kimse Kırılmasın Üzülmesin Diye Kendini Paralayacaksın..
Ama Ne Yaparsan Yap, Kimseyi Memnun Edemezsin..
Bunu da Unutma !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?