- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
yine en iyisi kendimi memnun etmeye çalışmak sanırım :))
allah yardımcın olsun canım çok zor bi dönem gerçekten. insanlar kp kv olacağı zaman ruhları değişiyo sanki canavara dönüşüyolar. mesela annem hep derdi nişanında şöye güzel bi takım al hep giyebil evde yapıcaz falan diye gittik zaten alışverişte eşimle ben vardık bide kv çağırdık mağza tanıdığı diye hiç karışmadılar kendim seçtim beğendim aldım. eve geldim annem hıhhhh ala ala bunumu aldılar dedi. set aldılar kadın onuda beğenmedi yani orta halli bi aile ne kalınlıkta alabilirse onu aldılar ki ben altın sevmememe rağmen 5 yıldır kullanıyorum spor bişey aldım. daha neler neler. eşimle ilk kavgamızı nişandan 1 gün önce yaptık ki biz 8 yıl dır tanışıyoruz daha 1 kere bile kavga etmemiştik. zaten milad o oldu sonra sürekli ailelerle ilgili tartışılıyo saygı bitiyo ve sonrasında aile değil birbirinize takar duruma geliyosunuz.
bu arada babanın yaptığı yanlış erkek tarafı değil nişan yüzüğünü kız tarafı alır. bazı yerlerde erkeğinkini kız kızınkinide erkek alır. ama nişanın geliride gideride kız tarafına aittir. geliri derken takılardan bahsediyorum yani. bu yüzük olayı nasıl bir aileye gelin gidiyosun bilmem ama gün gelir yüzünede vurulabilir babanın bunu düşünmesi gerek.
her kafadan bi ses çıkar. nişanlın senden yana ise ise gerisini boşveeerr.ayrıca düğün daha stersli oluyor nişan hafif hali düşün yani o yüzden şimdiden bozma sinirlerini .ayrıca ailenin ev yoksa nişanda yok tavırlarını anlamadım....
:)gittiler bi ara acaba gitmeyecekler mi dedim içimden ama inan ilk gece deyince hep aklıma geliyor ne hakları vardı böyle bişeye şu an kendime de kızıyorum buna izin verdiğim için olay şöyle gelişti etraftan sizin yeni olduğunuzu bilen duyan olur eviniz de alt kat altınlar biz de kalsın dediler (biz evdeyken nası çalınacaksa altınlar balayına 4 gün sonra gidecektik)düğün salonundan çıktık araba da dönen mevzu(k.alidem açtı mevzuyu) bu eşim de ben de sesimizi çıkarmadık k.pederim de götüreceksek sayarız öyle alırım çocukların aklında soru işareti kalmasın dedi(belki de mantıklı yaklaştı olaya ama bir gün sonra biz verebilirdik onlara gerdek gecesi de eve hırsız girmez heralde:))bunlar geldi bizimle saydılar gözümüzün önünde aldılar balayı dönüşü de teslim ettilerYok artik :)))
Hesap kitap bitince gittiler mi bari?
kavga noktasına gelmedik ama olaya baksana başka gelin olsa belki ilk günden ne altınlarımızı alıyosun derdi ses etmedim ama kızdım şimdi yazarken yine dellendim:)başlıyacağım onun renkli kişiliğine :)baya renkli bi kayınvalideniz varmış sanırım
biz de çok sakin kişilikler değiliz malesef arada bu olaylar yüzünden birbirimize laf çarpıp duruyoruz ama kavga noktasına daha hiç gelmedik inş da gelmeyiz.
teşekkür ederim sakin olmaya çalışcam, en azından deniycem diyelim :))
yaparlarsa yapsınlar boşver bu senin nişanın önemli olanda senin memnuniyetin benim hiç bişeye karışmayan(!)k.validem (herşeyi eşimle yaptık ama eşimi bi güzel kurup gönderiyodu yokken bile aramızdaydı sayesinde çok tartıştık)düğün sonunda altınlrı ne yapacağımız konusunda aslan kesildi gerdek gecesi evimize girdiler beraber altın saydık:)maalesef insanı fıtık ediyolar takmaa sakın nişanlınla da aranı bozma
ay kimsenin destek olduğu yok bi de oturdukları yerden köstek oluyolar ona deli oluyorum.kimseden fazla bi beklentim de yok, evi kendimiz bulduk, kıyafeti kendimiz bulduk, alyansı kendimiz bulduk zaten kimseden bi ilgi falan da beklemiyoruz.ilgilenin desek ya işleri oluyo ya da bu işlerden anlamıyo oluyolar.kendi başımıza yapınca da azar işitiyoruz çocuk gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?