adım kader :) ilkokuldan beri dalga geçiliyor :)) aslında baba tarafımın kullandığı ama resmi kayıtta ikinci ismim daha var o da nurhayat .. insan kulp buldu mu ona da buluyor ...üniversitede okurken ikinci ismimi söyleyince "o ne öyle , payvon kadınlarının ismi gibi " diye bir cevap da gelmişti ..sonra mirkelamın şarkısı :)) kardeşim bile üniversitedeyken tatil için eve geldiğimde bana hoş geldin diyeceğine "abla, mirkelamın şarkısını duydun mu? " demişti :))) ilk çalıştığım zamanlarda hakim eşi bir arkadaş vardı , istersen adını bir dilekçeyle değiştirebiliriz demişti de sanırım ismime alıştığımdan değiştirmedim :) hatta bana örnek olarak iki davadan bahsetmişti ; biri "canavar" evet yanlış okumadın canavar adında bir kadın , diğeri de "Saddam" adında bir erkek :)))
ayrıca kızımın isimlerinden biridir "Hatice"... bizim rahmetli hacıbabamız vardı .. kızım doğduğu zaman dua okusun diye ona götürmüştük .. kızıma dua okurken kızım kucağımda uyuyordu .. kuranı kerim i açtı , içinden nübüvvet mührünü gösteren bir kağıdı tuttu.. kıım uykusunda işaret parmağını kağıda doğru uzatınca adamcağız hüngür hüngür ağlamaya başladı ..adamcağız tutturdu "bu kızdır ama farklıdır , bunun adını Hatice Kübra koyun" diye .. peygamber efendimizin peygamberliğini ilk bilen ve kabul eden eşidir diye ... gönlü kırılmasın diye tamam dedik ama biz halen kızımı helin adıyla çağırıyoruz :))