Herkes ismimle dalga geçiyor...

bende çok anormal bi ismin var sandım
hatice gayet güzel bi isim neyi varmışki
dalga gecenlere sor bi annelerinin adı neymiş:34:

Bende ismin en diye okurken birde baktim hatice yani benim ismim,bu yasima Kadar ismimle alakali hic bir sorun yasamadim simdiye Kadar en fazla haticeye degil neticeye bak gibi espiri yapmaya calisanlar oldu o Kadar.bence sen bunu kafaya taktikca ve belli ettikce onlar senin uzerine gelmeye devam ederler bu tip insanlarin huyu bu ismin olmaz baska biseyi bulurlar anlatabiliyomuyum.Sana bi daha bu ísim kaldimi diye soran olursa sen nerde yasiyosun bilmem ama türkiye ve bi cok musluman ülkede bu isimden gayet fazla var ben gayet memnunum seni rahatsiz ediyosa bidaha adimi anma de yeter canim.bu arada ismimiz bence gercekten cok guzel:34:

çok hatice tanıdığım var ama hiç dalga geçildiğini dumadım canım niye dalga geçiyorlar ki anlamadım :44::44::44:

takma kafaya ya kıyamam
o kadar güzel adın var ki
hem madem öyle Hülya Avşarın kızının adı zehra
Nurgül Yeşilçayın oğlunun adı osman nejat
onlar ne yapsın ki onların çevresi daha sosyetik
kim senle dalga gecerse geçsin takma kafana,hatta acı onlara zavallılar cünkü
ismin senin en önemli hazinen sonuna kadar sahip çık ve gururla taşı onu Haticem benim:)

Nedense yeni tip uydurma isimlere nazaran eski isimleri çok seviyorum...
Elin avrupalısı David koyunca 'cool' oluyor, Biz 'Davud' koysak fosil damgası yiyoruz.
Takılma konu sahibi. Babam der ki isimler insanlar için araçtır, önemli olan onunla nasıl anıldığındır. :34:

Herkes ismimle dalga geçiyor aslında eskiden ismimi severdim ama eğitim hayatım boyunca ismimle dalga geçtikleri için ismimden soğudum ismimi değiştireceğim
nasıl dalga geçtiklerini anlatamam aslında banada anlamsız geliyor ams demekki ismi ceren pelin vs olanlar seviliyor

biriyle tanışırken ismimi söylemekten utanıyorum

ismim HATİCE... :'(

bende apsürt bi isim bekliyordum. Ne varmış isminde.
İsmi satılmış olanlar var arkadaşım yapma.

her dalga geçisinde ezilip büzülüorsan bunu anlayıp dalga geçmeye devam ediolardır. sen izin vermiceksın buna.

dalga geçtikleri zaman sende dalga geçersin aslında benım adım sarah annem ingiliz babam turk soradan ismimi hatice olarak deiştirmişler. sizin gibi benım buram buram modernlik kokuyor :P

alman gibi konusmam var dalga geçer gibi oldugu zaman he almanım zaten diorum da, apışıp kalıyorlar. amaaaaaaaan boşver.
hatice ismiyle dalga geçeni ilk defa duyuyorum.

haydi beraber söyleyelim gururla ve başın dik net ve kesin bi sesinle

" benim ismim hatice !"

Son düzenleme:
Herkes ismimle dalga geçiyor aslında eskiden ismimi severdim ama eğitim hayatım boyunca ismimle dalga geçtikleri için ismimden soğudum ismimi değiştireceğim
nasıl dalga geçtiklerini anlatamam aslında banada anlamsız geliyor ams demekki ismi ceren pelin vs olanlar seviliyor

$72262-.webp

Hatice Şendil

Ne kadar havalı değil mi ?
İstese ismini değiştirip Ceren veya Pelin olarak çıkabilirdi.
Ama değiştirmemiş,pek de iyi etmiş:)

adınızın dalga geçilcek bi yanı yokki :S hep saygısız ufacık şeylerle bile dalga geçmeyi beceren insanlar çıkmış karşınıza demekki .s

Son düzenleme:
Sizin sorununuz isminiz değil ki, çevreniz. Değiştirecekseniz onu değiştirin.

ben de şu abuk isimlerden sandım başlığı görünce.
neden üzülüyorsunuz ki? hem peygamber efendimizin ilk hanımının adı da Hatice' ydi :31:

Ne kadar güzel bir ismin var.

Eski isim olsa da anlamı olan bir isim.

Benim kızımın ismi Ceylin, kimlikte de tek isim yazıyor.

Ama kulağına Hatice Ceylin okuttum.

Dert ettiğiniz şeye bak. Hayat çok önemli. Böyle küçük şeylere takılıp kalmayın. Ne var ki isminizde anlıyamadım?
Kim sizinle dalga geçiyor? İlk okula 3'e gidenler mi? Peki, ya isminiz Muzaffer olsaydı ne yapardınız? Halinize şükredin bence...

canım şemsiye diye kadın ismi var. şemsi erkek olanı, şemsiye kadın olanı gibi düşün.

yani bence çok eğlenceli :27:

senin isminin hiç tuhaf bi yanı yok zaten :51::51:

Son düzenleme:
evet canım iki ismim var biri bu ama genelde diğerini kullanıyorum resmi yerde ikisini mecburen çünkü sürekli keloğlan muhabbetindn gına geliyor banada bazen:20:

Diger ismin ne bilmiyorum ama bu ismi cok begendim ben
keloglan ariyorum de sende :1::)

Back
X