Herkes iyi oldu, ben kötü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Canim cok sikkin. Icimi dökmek istedim.
2 yillik evliyim. Söz nisan nikah dügün hersey cok zor oldu. Kv ve görümceler daha evlenmeden bana laf sokmaya basladilar. Hep bi iyneleyici sözler isittim. Evlendik bu durum degismedi. Firsat buldukca laf söylediler. Hatta esim bile kizdi onlara bu kiz size ne yapti diye. Beni savundu yani.
Aradan baya bi zaman gecti yüzyüze görüsmedim ben. Esim gitti geldi bir kez (farkli ülkelerdeyiz). Simdi her firsatta ailesine gitmek istiyor. Benide götürmek istiyor ve isteksizligime kiziyor. Onun ailesi melek, ben seytan oldum. Sanki onlarin bana yaptiklari söyledikleri hic olmamis gibi onlari savunmaya basladi bana. Sana hicbisey demeden bilet alip gidecem aileme diyor.
Ne oldu da ailesi bukadar iyi oldu birden anlamiyorum. Ben gitmicem demiyorum ama yaza gideriz diyorum. Daha yeni gördü geldi sonucta. Ama o simdide gitmek istiyor yazinda gitmek istiyor. Özellikle kisin ucak biletleri cok pahali ne gerek var diyorum bende. Anlamiyor. Eline biraz para gecmisti onuda böyle harcayacak. Sorumsuz buluyorum bu
davranisini

Erkekler genelde böyle ailelerine karşı. Çok uzatmanı istemez anlık hak verir ama aradan bir süre geçince görüşmeni de unutmanı da ister olanları. Kötülememeni tavsiye ederim.
Hiç unutmuyorum ilk evlendiğimde eşimin annesi demediğini bırakmadı,eşim bana hak vermesine rağmen 10 gün sonra anneler günü diye annesine götürmüştü elime de çiçek tutuşturmuştu. Yeni evliydim. Ve çiçeğe rağmen kadın yine saydırmıştı. Ama şimdi görüşüyorum (eşim varken,onun dışında ne arar ne sorarım) ve kötülemiyorum da açıkçası.

Amaaann gitsin neye dert ediyorsun gittigi gibi gelecek nasilsa..

Bana birsey demeden gidersen birdaha gelme dedim. Gelmem diyor. Beni sinir etmek icin elinden geleni yapiyor. Gülerek konusmalar, dalga gecmeler. Cok üzdü beni bugün

Erkekler genelde böyle ailelerine karşı. Çok uzatmanı istemez anlık hak verir ama aradan bir süre geçince görüşmeni de unutmanı da ister olanları. Kötülememeni tavsiye ederim.
Hiç unutmuyorum ilk evlendiğimde eşimin annesi demediğini bırakmadı,eşim bana hak vermesine rağmen 10 gün sonra anneler günü diye annesine götürmüştü elime de çiçek tutuşturmuştu. Yeni evliydim. Ve çiçeğe rağmen kadın yine saydırmıştı. Ama şimdi görüşüyorum (eşim varken,onun dışında ne arar ne sorarım) ve kötülemiyorum da açıkçası.

Esimin böyle olacagini bilseydim gercekten evlenmezdim. Okudum calisiyorum cok iyi yerlere geldim. Ona hic ihtiyacim yokmus aslinda. Kafami duvarlara vuruyorum simdi. Ne diye evlendimki. Haksizliklsra göz yummak icinmi

Kendisi gidiyorsa gitsin, sizi de götürmek istememiş işte daha ne istiyorsunuz?
Boğmayın adamı bu kadar, bırakın gitsin.

Kendisi gidiyorsa gitsin, sizi de götürmek istememiş işte daha ne istiyorsunuz?
Boğmayın adamı bu kadar, bırakın gitsin.

Evinin giderleri var cogunu benim üzerime yikiyor. Sorumluluklari var her firsatta al biletini git giyemicem ona. Hayat okadar güzel degil bunu görmesi lazim

Bu adam ağaç kavuğundan çıkmadı değil mi? Ailedir, elbette özlenir, gidilir. Size iki laf attılar diye ömür boyu ailesini atacağını mı sandınız? Tabii ki bir yerden sonra uzlaşma isteyecektir, ailesini yine sevecektir. Aile bu. Sizi baskıyla götürmüyormuş işte, derdiniz ne anlamadım.

Esimin böyle olacagini bilseydim gercekten evlenmezdim. Okudum calisiyorum cok iyi yerlere geldim. Ona hic ihtiyacim yokmus aslinda. Kafami duvarlara vuruyorum simdi. Ne diye evlendimki. Haksizliklsra göz yummak icinmi
Bunun haksızlıkla bir ilgisi yok. Aile oluyorsunuz o da ailesini aile gibi görmeni istiyor. Kendi annemiz babamız birşey söylediğinde nasıl küs kalmıyorsak aynı şeyi bekliyor işte erkek kafası. Onlar pek bizim gibi düşünemiyorlar. Siz inat ettikçe daha da üstüne gelir bu arada. Sonsuza kadar annesiyle görüşmeyecek değilsin sonuçta üstelik ayrı ülkelerde yaşıyorsunuz.

Tahminimce ailesi sana davrandigi gibi davranmayip gelinimizide getir gibi seyler diyordur yinede size kalmis istemedigiz yerde isiniz olmamali...

Bu adam ağaç kavuğundan çıkmadı değil mi? Ailedir, elbette özlenir, gidilir. Size iki laf attılar diye ömür boyu ailesini atacağını mı sandınız? Tabii ki bir yerden sonra uzlaşma isteyecektir, ailesini yine sevecektir. Aile bu. Sizi baskıyla götürmüyormuş işte, derdiniz ne anlamadım.

Sorumluluklarini yerine getirse diyecek söz yok zaten. Ama bana güvenip pahali bir dönemde bile bilet almaktan kacinmiyor. Bir erkek evlendikten sonra önce evine bakabilmeli. Aile bunun önüne geciyorsa bu sorun bana göre. Sorumsuzlugunu gectim beni kötü birisi durumuna düsürmesi de haksizlik. Araya zaman girdi diye olmamis saymam ben

Siz olmamış saymazsınız çünkü sonuçta kan bağınız yok. Ama eşiniz elbette unutacak olmamış sayacak ya da yutacak ve ailesiyle görüşecek. İnsan kendi canı kanı olunca objektif düşünemez siz olsanız siz de eşiniz için ailenizi silmezdiniz silmemelisiniz de zaten. Ama zırt pırt pahalı bilet alması konusunda haklısınız. Çocuk değil bu ailemi özledim deyip bütçesini bilemeden gidemez. Gidecekse de evin yükünü sizin üstünüze yükleyemez. ev arkadaşı gibi bölüşün masrafları. Ailesini görmeye gitsin sonra aç kalsa da yardım etmeyin anlasın hanyayı konyayı

Canim cok sikkin. Icimi dökmek istedim.
2 yillik evliyim. Söz nisan nikah dügün hersey cok zor oldu. Kv ve görümceler daha evlenmeden bana laf sokmaya basladilar. Hep bi iyneleyici sözler isittim. Evlendik bu durum degismedi. Firsat buldukca laf söylediler. Hatta esim bile kizdi onlara bu kiz size ne yapti diye. Beni savundu yani.
Aradan baya bi zaman gecti yüzyüze görüsmedim ben. Esim gitti geldi bir kez (farkli ülkelerdeyiz). Simdi her firsatta ailesine gitmek istiyor. Benide götürmek istiyor ve isteksizligime kiziyor. Onun ailesi melek, ben seytan oldum. Sanki onlarin bana yaptiklari söyledikleri hic olmamis gibi onlari savunmaya basladi bana. Sana hicbisey demeden bilet alip gidecem aileme diyor.
Ne oldu da ailesi bukadar iyi oldu birden anlamiyorum. Ben gitmicem demiyorum ama yaza gideriz diyorum. Daha yeni gördü geldi sonucta. Ama o simdide gitmek istiyor yazinda gitmek istiyor. Özellikle kisin ucak biletleri cok pahali ne gerek var diyorum bende. Anlamiyor. Eline biraz para gecmisti onuda böyle harcayacak. Sorumsuz buluyorum bu
davranisini
Birçok erkek ailelerinin yaptıklarını eşlerinin hafızalarından silmek imkanı olsa siler bence hatta üstüne para verir çünkü erkekler yüzeysel yaşayıp kafaya takmıyor hiçbirşeyi eşim mesela kına günü reddedildi onu unuttu annemin bana en basit bir sözünü hatırlatır dönüp sana bunu yaptılar deyincede bu kadar zaman oldu hala aynı konuşuyorsun der.Problem aslında aileleri çünkü insan bir hata yapar iki yapar üç yapar beş on fazlası olmaz sen en iyisi gitmesende hatırlatma aya bak herkes herkesin ne olduğunu biliyor nede olsa:)

Ailesini, gittiği ülkeyi özlemiştir bence büyük sorun değil bu. Siz gitmek istemiyorsanız söylersiniz konuşarak çözülür sorunlar

Elbette ailesini görmeye gidebilir ama evini maddi anlamda boşlayıp zor durumda bırakarak değil.
Ailesinin ettiklerini görmezden gelip sizi es geçerek değil yanlız.
Bana kalırsa sizin de bu davranışını yol ve yordamınca oturup sakince konuşmanız , yeteri kadar evine özverisini yapıp aksatmıyorsa sizlik sorun olmadığını ve anlayışlı olmasını istemek hakkınız sonuçta o evin maddi açıdan sizin de desteğinizle döndüğünü anımsatmanız yararınıza olabilir.
Yine de birbirinizi incitmeden yaklaşın , her iki birey de ailesini görmeyi ister sonuçta bunu yasaklar gibi değil de yaklaşımınız daha özverili yaklaşarak uygun zamanlarda gitmesi taraftarı olduğunuzu algılamalı yoksa zıtlaşır gibi algılayıp devamı gelir ve uzun uzadıya sürer bu durum...

Hic sasirmadim.. erkeklerin cogu evlenmeden seni savunurken evlenince yerin dibine soktuklari ailesi en kiymetli oluyo..

Ailene gidersen bir daha gelme mi dediniz? Umarım yanlış anlamisimdir. Cok cok yanlış. Adı üstünde aile. Sizinle anlasamiyorlar diye eşiniz neden ailesinden vazgeçsin? Böyle davranmaya devam ederseniz sizden vazgeçer dikkat edin. Senede 1 2 sefer idare edin, zaten bambaşka ülkelerdeymişsiniz

Ailene gidersen bir daha gelme mi dediniz? Umarım yanlış anlamisimdir. Cok cok yanlış. Adı üstünde aile. Sizinle anlasamiyorlar diye eşiniz neden ailesinden vazgeçsin? Böyle davranmaya devam ederseniz sizden vazgeçer dikkat edin. Senede 1 2 sefer idare edin, zaten bambaşka ülkelerdeymişsiniz

Sana birsey demeden bilet alip gidecem degince böyle yaparsan bidaha gelme dedim. Beni insan yerine koymayacagini söylüyorsa bende gelme diyebilirim.
Sabah kalkti hicbirsey demeden gitti ise. Konusmuyoruz suan

Sana birsey demeden bilet alip gidecem degince böyle yaparsan bidaha gelme dedim. Beni insan yerine koymayacagini söylüyorsa bende gelme diyebilirim.
Sabah kalkti hicbirsey demeden gitti ise. Konusmuyoruz suan
Hem gelmem, hem gidemezsin diyorsanız, ne desin adam? Bana sorarsaniz, yılda bir kere gidin idare edin derim. Ama mecbur değilsiniz tabii ki. Ben gelmiyorum diyebilirsiniz. Ama gitme diyemezsiniz, dememelisiniz..

Hem gelmem, hem gidemezsin diyorsanız, ne desin adam? Bana sorarsaniz, yılda bir kere gidin idare edin derim. Ama mecbur değilsiniz tabii ki. Ben gelmiyorum diyebilirsiniz. Ama gitme diyemezsiniz, dememelisiniz..
Bende zaten öyle diyorum yilda bir yazlari gidelim diyorum. Kis geliyor gidelim diye tutturuyor. Cocuk düsünüyoruz evi büyütmeyi düsünüyorz her firsatta ailesine gideceksek nasil olacak bu. Masraf birtek bilet olmuyorki yemesi icmesi var aileside destek degil ordayken herseyi esim karsiliyor. Sanki burda parayi cok kolay kazaniyormus gibi. Gidince en az 1 maasi harcayip geliyorz. Az mi

Back
X