Canim cok sikkin. Icimi dökmek istedim.
2 yillik evliyim. Söz nisan nikah dügün hersey cok zor oldu. Kv ve görümceler daha evlenmeden bana laf sokmaya basladilar. Hep bi iyneleyici sözler isittim. Evlendik bu durum degismedi. Firsat buldukca laf söylediler. Hatta esim bile kizdi onlara bu kiz size ne yapti diye. Beni savundu yani.
Aradan baya bi zaman gecti yüzyüze görüsmedim ben. Esim gitti geldi bir kez (farkli ülkelerdeyiz). Simdi her firsatta ailesine gitmek istiyor. Benide götürmek istiyor ve isteksizligime kiziyor. Onun ailesi melek, ben seytan oldum. Sanki onlarin bana yaptiklari söyledikleri hic olmamis gibi onlari savunmaya basladi bana. Sana hicbisey demeden bilet alip gidecem aileme diyor.
Ne oldu da ailesi bukadar iyi oldu birden anlamiyorum. Ben gitmicem demiyorum ama yaza gideriz diyorum. Daha yeni gördü geldi sonucta. Ama o simdide gitmek istiyor yazinda gitmek istiyor. Özellikle kisin ucak biletleri cok pahali ne gerek var diyorum bende. Anlamiyor. Eline biraz para gecmisti onuda böyle harcayacak. Sorumsuz buluyorum bu
davranisini