Herkes iyi oldu, ben kötü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende zaten öyle diyorum yilda bir yazlari gidelim diyorum. Kis geliyor gidelim diye tutturuyor. Cocuk düsünüyoruz evi büyütmeyi düsünüyorz her firsatta ailesine gideceksek nasil olacak bu. Masraf birtek bilet olmuyorki yemesi icmesi var aileside destek degil ordayken herseyi esim karsiliyor. Sanki burda parayi cok kolay kazaniyormus gibi. Gidince en az 1 maasi harcayip geliyorz. Az mi

Kendi ailenizi ne sıklıkta görüyorsunuz?

Esimin böyle olacagini bilseydim gercekten evlenmezdim. Okudum calisiyorum cok iyi yerlere geldim. Ona hic ihtiyacim yokmus aslinda. Kafami duvarlara vuruyorum simdi. Ne diye evlendimki. Haksizliklsra göz yummak icinmi

Bak ne guzel guclu ayakları uzerınde duran bir bayansın, esşine de guclu oldugunu hissettir. Ama tavsıyem hıcbır zaman aılesı hakkında dırdır etme kötüleme. Haklı da olsan haksız duruma dusurursun kendini

Artık size ulasti,artık bı albeniniz kalmadi,artık onunsunuz. Nisanliyken,sevgiliyken siz uzaktiniz onlar yakın,şimdi onlar uzak siz yakın.Bundan sebep böyle oldu.

Canim cok sikkin. Icimi dökmek istedim.
2 yillik evliyim. Söz nisan nikah dügün hersey cok zor oldu. Kv ve görümceler daha evlenmeden bana laf sokmaya basladilar. Hep bi iyneleyici sözler isittim. Evlendik bu durum degismedi. Firsat buldukca laf söylediler. Hatta esim bile kizdi onlara bu kiz size ne yapti diye. Beni savundu yani.
Aradan baya bi zaman gecti yüzyüze görüsmedim ben. Esim gitti geldi bir kez (farkli ülkelerdeyiz). Simdi her firsatta ailesine gitmek istiyor. Benide götürmek istiyor ve isteksizligime kiziyor. Onun ailesi melek, ben seytan oldum. Sanki onlarin bana yaptiklari söyledikleri hic olmamis gibi onlari savunmaya basladi bana. Sana hicbisey demeden bilet alip gidecem aileme diyor.
Ne oldu da ailesi bukadar iyi oldu birden anlamiyorum. Ben gitmicem demiyorum ama yaza gideriz diyorum. Daha yeni gördü geldi sonucta. Ama o simdide gitmek istiyor yazinda gitmek istiyor. Özellikle kisin ucak biletleri cok pahali ne gerek var diyorum bende. Anlamiyor. Eline biraz para gecmisti onuda böyle harcayacak. Sorumsuz buluyorum bu
davranisini

Siz çalışıyor musunuz?
Şayet çalışmıyorsanız eşinizin parası üzerinden kısıtlama yapmayın çünkü iş "sana ne benim param" noktasına dayanabilir.
Ailesi sizin beraber gitmenizi isteyebilir ve eşinize baskı kuruyor olabilir.
Ya da artık köprünün aştımdan çok su aktı bitsin bu soğukluk diye düşünüyor olabilirler.

Back
X