Slm kızlar gerçekten artık çok bunaldım özellikle bu son dönemde,iyiye ve iyiliğe olan inancımı kaybettim gerçekten herkes kalbinin ekmeğini mi yiyor 2 çocuğum var birini sabah servise diğerini anneme bırakıyorum otobüslerle,işte işimi hakkıyla yapmaya çalışıyorum asla kaytarmam övmek için söylemiyorum kendi yapım bu,Kocamla deseniz annesiz büyümüş ne olacak gelinliğimi ben alayım aman düzgün işi olmasın değer versin yeter bi yuvası olsun azıcık aşım kaygısız başım yeter ki mutlu olalım diye evlendim ama yok o da kötü çıktı,Ailemden kimin derdi varsa ilk ben koşarım kendimden çok onları düşünürüm kendime bi şey almam ilk onlara alırım,evli kardeşler yeğenlerim için de geçerli kendileri söylerler çok vefalı olduğumu..geçen sene telefonum çalındı bu sene dolandırıldım eminim ki bu haram yiyenler benden başkalarından çaldıklarını çatur çutur yiyorlardır ve asla boğazlarına dizilmiyordur işleri falan rast gidiyordur,neden böyle neyi yanlış yapıyorum çok doldum artık,Kalbimin ekmeğini mi yiyorum kötü kalpliyim de farkında mı değilim yoksa herkes kalbinin ekmeğini yer uydurma bi söz mü