Herkes Kaynanadan şikayetçi, peki Kaynanası olmayanlar mutlu musunuz?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
benim kayınvalidem yok. ama eşim diyor ki annem olsaydı çok iyi anlaşırdınız. bilemiyorum. kaynana mağdurlarını okuyunca bazen kafam karışıyor.

benim kayınvalidem yok. ama eşim diyor ki annem olsaydı çok iyi anlaşırdınız. bilemiyorum. kaynana mağdurlarını okuyunca bazen kafam karışıyor.

Kayınvalidesiyle ilişkisi pek parlak olmayan insanlar kadar,iyi anlaşanlarda var."Kayınvalidesi olmayanlar mutlu ya da mutsuz olur" gibi bir sonuç çıkarmak imkansız.Kişilere,ilişkilere bağlı bir durum.Kişiler kendilerine ve karşılarındaki insanlara saygılı davrandığı taktirde varlık ve varlığın devamı dilenir sadece.Allah herkesin anneciğine,babacığına uzun,saglıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:

bence anlaşmazdınız hep öyle derler erkekler annem çok iyidir falan ben hiç unutmam sevgilim vardı eskiden annem çok iyidir iyi anlaşırsınız dedi ama kaıdn sevgilisi olduğum halde hiçte anlattığı gibi çıkmamıştı bende olsam annem hakkında bende iyi şeyler söylerdim

Valla canım bence çok şanslısın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım madem k.validen yok bosver düşünme
nasıl olurdu diye
eğer olsaydı doğru cevabı o zaman bulurdun
eşinin söylemesiyle yada varsayımlarla
iyi mi olurdun kötü mü olurdun bilemezsin ki

benim kocamda aynısını söylüyor ama pek inanmıyorum

eşlerimize göre anneleri iyidir tabi. ee herkesin annesi iyi ise kötü insanlar nerden çıkıyor be kardeşim?

canım ben 7 yıllık evliyim.ben evlendikten 3 sene sonra kaynanam vafat etti
allah var o süredede kötü bişeyini görmedim.sadece her anne gibi bizim yanına sık sık gitmemizi isterdi.bu da bazen benle eşimin tartışmasına sebep oluyodu
ben şuna inanıyorum karşılıklı saygıyla ve birazda hoşgörüyle yürütülmeyecek ilişki yokur.gelin kaynana ilişkiside buna dahila.s
açıkcası benim kaynanam yaşasaydıda öyle büyük bir sorunumuz olmazdı gibime geliyo.
ne de olsa 3 yıl onunla yaşadım bir fikir edindima.s

ben kaynanamdan memnunum valla. oteye beriye karismaz, oglunu sahiplenmez, gereksiz mudahalelerde bulunmaz. fikiri sorulmadikca soylemez, bos konusmaz, eglencelidir, iyi kalplidir, fitne fesada kafa yormaz, isine gucune bakar. ben "anne sunu nasil yapalim, bu nasil olmus, su hakkinda ne dusunuyorsun" diye sormasam asla karismaz hicbirseyime. sorarsam yardim eder ama. oyle de olmali zaten. herkesin farkli bir hayati var. benim esim onun oglu diye hayatimi kontrol etmeye kalkismasinin ne kadar aptalca oldugunun farkinda. iyi bir anne cocugunun mutlulugunu ister. benim kaynanam da oyle. biliyor ki hayatimiza karismasi beni mutsuz eder, ben mutsuz olursam oglu da mutsuz olur. iyi bir anne cocugunun mutsuzlugunu huzursuzlugunu ister mi?

benim kayınvalidem var Allah razı olsun çok iyidir,annem gibi yaaa sağolsun hep bizimle olsun inşllah..

ay canım ne güzel kaynanan yokmuş işte boşver ne düşünüyosun rahatına bak inan en iyi kaynana bile adı üstünde kaynanadır :mymeka:

kaynanasi olan mutsuz,kaynanasi olmayanda mutlu gibi bir sonuca varamayizki
mutlu olanda var olmayanda..
dilerim herkes mutlu olur

Küçükken 12 -14 yaş civarlarında,ben yetimhanede büyümüş biriyle evlenicem derdim hep,sanki başıma geleceği bilirmiş gibi:)
O zamanlar daha akıllıymışımkaydirigubbakcemile3
Annem de kaynana görmemiş ama hep kaynanam olsa da gözüm gibi baksam ona der,tabi belli olmaz.Mutlu muydu derseniz o da babamdan çekti.

aynı şeyi benim eşimde söylüyor
ben mutlu olurmuydum
olurdum ama ozaman eşimle evlenemzdik
çünki üvey kaynanam tanıştırdı bizi :)
yada eltim veya görümcemle kötü olurduk kesinnnn :)))

en iyi kaynana bile zaman zaman düşüncesizlik yapabilir.
örnek vereyim, benim kaynanam iyidir yani öyle görünüyor.. ama geçen tutturmuş hergün bize yemeğe gelin diye, neymiş ben yorulmayacakmışım.. tamam iyi niyetten söylüyo kadın ama benim yorulduğumu düşünemiyor..

olmaması olmasından iyidir diyenlerdenim..

benimde kayınvalidem ve kayınpederim yok.eşim çok küçükken vefat etmişler.
şimdiye kadar hiç eksikliğini aramadım.aslında allah gönlüme göre verdi.kayınvalidem olsun istememeşimdir hep.nedeni ise ben bile bilmiyorum.belkide çevremde gelin kaynana çatışması yaşayan çok tanıdığım vardı.öyüzden sanırım.eşimin tarafından birtek görümcem ve kaynım var.küçük bir aile yanii.onlarlada şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.ist yaşıyor onlar.ama annem yakınımda olsun çoook isterdim.helede çocuk olduktan sonra anneme çok ihtiyacım oldu.şimdi 2.yolda allah yardımcım olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…