Valla nefret kin ile gitmiyor hayat, bana yapılanları düşünüp durdum, anlatmaya da çalıştım kimse anlamadı. En son affedip önüme baktım çünkü senin de fark edeceğin gibi sana yapılanlara yanmak onlara hiç mi hiç zarar vermiyor sadece sana zarar veriyor. Yani onlar gitti ama sana işkence etmeseler bile kendine işkence etmeye devam ediyorsun. Affettim, onlar için değil kendi sağlığım için. Ve çekim yasası işte, şimdi herkesten güzel hayatım varŞöyle yaşadıklarıma dönüp baktığım zaman, hayal kırıklıklarıma, yaşadığım haksızlıklara canım çok sıkılıyor. bunalıyorum..
Hakkım o kadar yendiki bakıyorum herkes yerinde çok mutlu.
Mahşer gününü bekliyorum hesap sorabilmek için.
iyiki ölüm var.. ölüm bu dünyadaki adaletli olan tekşey..
Umarım birgün bu satırlarımı okuduktan sonra elimi kalbime götürüp çok şükür herşey geçti diyebilirim..
Youtube tulay kok izleyin!Şöyle yaşadıklarıma dönüp baktığım zaman, hayal kırıklıklarıma, yaşadığım haksızlıklara canım çok sıkılıyor. bunalıyorum..
Hakkım o kadar yendiki bakıyorum herkes yerinde çok mutlu.
Mahşer gününü bekliyorum hesap sorabilmek için.
iyiki ölüm var.. ölüm bu dünyadaki adaletli olan tekşey..
Umarım birgün bu satırlarımı okuduktan sonra elimi kalbime götürüp çok şükür herşey geçti diyebilirim..
Bak geçen konuyu kapattınız yazamadım, yapmayın, siz onlara bişey yapamazsınız, kendi hayatınızı yakacaksınız. Arkanızdan ruh hastası deyip geçecekler, bi güzel de acındıracaklar kendilerini, kolayca yeni kurban da bulacaklar. Siz bittiğinizle kalacaksınız. Bir yudum gücünüz var onu da kendinizi kurtarmaya kullanın. Dinsizin hakkından imansız gelir, siz onların imansızı değilsiniz.Tam da aklımdan bu geçiyordu
15 gündür uyuyamiyorum
İntikam almaya karar verdim
Size zarar verenlere siz de zarar verin
ilahi adaleti bekleyecek sabrım yok
Yok öyle başkalarının hayatını mahvedip şerefiyle oynayıp koy verip gitmek
Sizi kıranı kırın
Avukatımla ve bir hakimle konuştum.Bak geçen konuyu kapattınız yazamadım, yapmayın, siz onlara bişey yapamazsınız, kendi hayatınızı yakacaksınız. Arkanızdan ruh hastası deyip geçecekler, bi güzel de acındıracaklar kendilerini, kolayca yeni kurban da bulacaklar. Siz bittiğinizle kalacaksınız. Bir yudum gücünüz var onu da kendinizi kurtarmaya kullanın. Dinsizin hakkından imansız gelir, siz onların imansızı değilsiniz.
Hiç bir hakkınızı almadan çekin gidin demiyorum. Keşke o avukatları ve hakimi dinleseniz. Ama sizin derdiniz boşanmak değil zaten, aklınızca kendinize mecbur bırakacaksınız. Beyhude çabalar.. Öyle insanlar olsalar oğulları 47 sine kadar beklemezdi. Para varken Bağdat'a da gitmeleri gerekse kadın bulurlar, çok iyi biliyorsunuz, bunun için nikahımı vermem diye ağlıyorsunuz. Kendinizi yakacaksınız, buyurun yakın valla. Biz en azından uyarmadık demeyeceğiz.Avukatımla ve bir hakimle konuştum.
Yok öyle anlaşmalı boşanmak..
En az 3 yıl süründüreceğim mahkemede.
Avukatımla tekrar konuştum dava bitimine kadar evi terk etmeyeceğim, altınları da alıyorum.nafaka da alacağım..
Ben aldatmadım, evi terk etmedim.
Burada aynı sitede 3 ay evli kalıp da evini terk etmeyen benim durumumda bir bayanla da tanıştım.
Evi terk ettiği için o kusurlu.
2 yıl sonra 50 yaşına girecek kel ve göbekli ailesiyle yaşayan adam kendine bir kurban daha bulamayacak
Ben zaten bitik durumdayım..artık bu saatten sonra yuva kuramam evlat sahibi de olamam
Ben yandım onun da canını yakacağım
Kanunlar benden yana cünkü haklı benim
Sümüklü bir mendil gibi beni kullanıp atamayacaklar
Nikahımı vermezsem asla boşanamıyoruz 4 tane avukatla konuştum
+1Hiç bir hakkınızı almadan çekin gidin demiyorum. Keşke o avukatları ve hakimi dinleseniz. Ama sizin derdiniz boşanmak değil zaten, aklınızca kendinize mecbur bırakacaksınız. Beyhude çabalar.. Öyle insanlar olsalar oğulları 47 sine kadar beklemezdi. Para varken Bağdat'a da gitmeleri gerekse kadın bulurlar, çok iyi biliyorsunuz, bunun için nikahımı vermem diye ağlıyorsunuz. Kendinizi yakacaksınız, buyurun yakın valla. Biz en azından uyarmadık demeyeceğiz.
Kendi hayatina bak bosver bende bosandim hayat hicbir zaman bitmez hep devam eder neden kendini affetmiyorsun ve yeniden başlamıyorsun sen bitti demeden bitmezAvukatımla ve bir hakimle konuştum.
Yok öyle anlaşmalı boşanmak..
En az 3 yıl süründüreceğim mahkemede.
Avukatımla tekrar konuştum dava bitimine kadar evi terk etmeyeceğim, altınları da alıyorum.nafaka da alacağım..
Ben aldatmadım, evi terk etmedim.
Burada aynı sitede 3 ay evli kalıp da evini terk etmeyen benim durumumda bir bayanla da tanıştım.
Evi terk ettiği için o kusurlu.
2 yıl sonra 50 yaşına girecek kel ve göbekli ailesiyle yaşayan adam kendine bir kurban daha bulamayacak
Ben zaten bitik durumdayım..artık bu saatten sonra yuva kuramam evlat sahibi de olamam
Ben yandım onun da canını yakacağım
Kanunlar benden yana cünkü haklı benim
Sümüklü bir mendil gibi beni kullanıp atamayacaklar
Nikahımı vermezsem asla boşanamıyoruz 4 tane avukatla konuştum
Hiç bir hakkınızı almadan çekin gidin demiyorum. Keşke o avukatları ve hakimi dinleseniz. Ama sizin derdiniz boşanmak değil zaten, aklınızca kendinize mecbur bırakacaksınız. Beyhude çabalar.. Öyle insanlar olsalar oğulları 47 sine kadar beklemezdi. Para varken Bağdat'a da gitmeleri gerekse kadın bulurlar, çok iyi biliyorsunuz, bunun için nikahımı vermem diye ağlıyorsunuz. Kendinizi yakacaksınız, buyurun yakın valla. Biz en azından uyarmadık demeyeceğiz.
47 sine kadar gelin bulamadı diye bişey yok, o ailenin dengi insanlar ona kız vermedi diye bir şey var. 50 sinde de o kadar seçici olmayıverirler, olur biter.47sine kadar gelin bulamayan 50sinde hicten bulamaz..nikahımı vermeyeceğim. onunla evli kalmaya asla niyetim yok maksat süründürmek
hayatına mutlu bir şekilde devam edemeyecek
ben ağlarken o mutlu olmayacak
yaptıklari yanlarına kâr kalamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?