- 31 Temmuz 2011
- 3.013
- 9.208
- 358
- Konu Sahibi Mandalinakolik
Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama genç insanlarsınız. Bir yemek yemeye giderken bile bu kadar düşünmek yersiz. Eşiniz ne güzel sizi düşünmüş adam jest yapmak isteyip dışarı yemeğe gidelim demiş, siz 2 kg et hesabı yapıyorsunuz. Çocuklarınız büyüyünce sizin bu tutumunuzdan onlarda rahatsız olacak. Bende sizin aksinize iş mi yaptım eşimi ararım gelirken yemek getir bu saatten sonra yemekle uğraşamam derim.
Tatil meselesine gelince 1 ay önce Eşime danışıp kendim ayarladım. Daha ilk tatile gitmeden 2. Tatilin planını da yaptım, çocuklarım gün sayıyor tatil için. Benim büyük çocuğumda 5 yaşında, hala geçen sene gittiğimiz tatili anlatıp duruyor.
Siz böyle keyif almanız gereken ortamlarda hesap derdine düşüp karşınızdaki insanı darlarsanız, kusura bakmayın ama keyif verecek insanlarla vakit geçirmeye başlar. Ne demişler yemeyenin malını yerler diye
Tatil meselesine gelince 1 ay önce Eşime danışıp kendim ayarladım. Daha ilk tatile gitmeden 2. Tatilin planını da yaptım, çocuklarım gün sayıyor tatil için. Benim büyük çocuğumda 5 yaşında, hala geçen sene gittiğimiz tatili anlatıp duruyor.
Siz böyle keyif almanız gereken ortamlarda hesap derdine düşüp karşınızdaki insanı darlarsanız, kusura bakmayın ama keyif verecek insanlarla vakit geçirmeye başlar. Ne demişler yemeyenin malını yerler diye