Herkes memnun olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumunun psikojik kısmını bilemem onu işin ehli üyeler daha güzel cevaplar ama eşinle olan kısma yorum yapabilirim .

Sen herşeyin ucuzuna giderek ne gerek var harcama yapmaya diyerek kendine değer vermeyen bir imaj çiziyorsun. Kendine değer vermeyene kimse değer vermez, önem göremeyene kimse önem göstermez. Zaman içerisinde eşin senin ne istediğini düşünmeden hareket edecektir çoğu konuda böyle devam edersen. Ne olsa herşeyin en ucuzunu istiyor ne gerek var diyorsun.

Sadece bunun için bile kendini bu düşünce yapısından kurtarmalisin.

Ve öyle bir hal alıyor ki , eşlerden biri diğer eşin harcamadigini kendine harcamaya başlıyor.

Nasılsa o yemeyi, içmeyi, gezmeyi , giyinmeyi bilmiyor diye geri plana atıyor zamanla karşısıdakini.

Bu tatilin toplam masrafi ne kadar olacak cok merak ettim?

Sakin biryerde ev icinde oturup 2 3 saat havuzda takilarak tüm yil çalismanin ödü nasil olacak anlamadm?

Evinizde takilin ?

Gezi plani olsa anlarim, degisik yerlee görün, degisik yemekler yiyin, degisik deneyimler yasayin, alisveris yapin ,biraz yorulun..

Villada pinekleyip yil boyunca bunun borcunu ödemek hic mantikli degil.

Karavan kiralamak bile daha bi keyifli hareletli iş dısı bir deneyim yasatmasi anlaminda para verilebilir bir secenek.

Sizi eski konularınızdan biliyorum. Sizde hissettiğim herkes beni övsün iyi desin tavrı var. Sizin istemediğiniz şekilde eleştirince tavrımız çok ters oluyor.
Üzgünüm bu durumunuzda ben bir dert göremedim
O sizin görüşünüz.
Ben burda deger verdiğim çok insanin saygı çerçevesi içinde görüşlerini onemsedim.
Buraya durduk yere konu acmiyorum kendimi yetersiz hissettiğim yerlerde yardim alıyorum. Burda güzel yorum yapan beni düzeltmek adına hicbirinin hakkını odeyemem.

Benim övgüyle isim olmaz. Olsa burda konu açıp akil istemem bu yonumu sevmiyorum demem. Umarım anlatabilmisimdir .insanlari kendinizle karıştırma huyunuzdan vazgeçin.

Herkese cok tşk ederim. Yorumlarinizla bana hayata farklı bakış kazandiran tüm üyeler,hakkınızı odeyemem.

Iyi ki böyle bir site var. Hatalarimi yüzüme çarpmanız bile beni o kadar mutlu ediyor ki bunun sonunda kendimi düzeltme yolunu seçiyorum.

Bana zaman ayırıp problemlerimi cozmeme yardımcı olan insanlar iyi ki varsınız.

Bir de sırf yorum yapmak için yorum yapanlara bir sözüm var: Lütfen insanların açtığı diğer konularla onları vurmaya çalışmayın.
Şöyle düşünün. Insanlar hata yapabilir yanlış düşünebilir. Ama pişman da olabilir.
Bunu kendinize eğlence yapmayın. Bu karşıdakini uzmekten öteye geçmez. Hayırlı sabahlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X