Evet böyle hayat mı olur ben işin orasındayım ama çözümü yok zamanı geri alamam şimdiki aklımla bu hayatı istemezdim
Bu bir anda olan bir süreç değil ki, zaman içinde olmus. Başınızda kavak yelleri eserken evlenmissiniz ama akşama kadar yalnız kaldiginiz bir eve yalnız kalacağınizi bilmenize ragmen iki çocuk vermişsiniz. Sonuçta biraz da kendi secimlerinizin sonucu.
Çocuklara da çok üzüldüm, pazardan pazara baba görmek ne demek. Varken yok..
Benim yakın arkadaşımin babası da esnaf . Eve geliş saati daha erken ama geliyor yemek yiyip kahveye gidiyor. Yani evde babanin adı var,kendi yok. Arkadasim şu an 31 yaşında,hayatına giren tüm erkekler de aynı babası gibi. Varlar ama yoklar.
Yani iş sadece tüm sorumluluğun sizde olması değil ki, çocukların rolmodeli yok ortada. Belki de baba figürü eksikliği ileride yanlış ilişkilere yönlendirecek çocuklarınızı.
Yani hiçbir şey yapmadan bu şekilde devam etmek de normal değil.
Çocuklarını düşünen bir baba madem asgari biraz üstü kâr ediyor eşyaları satıp sıradan bir işe gitsin. Yine aynı parayı kazanır ama en azından akşam yemeğine evde olur.
Ya da bilmem ki başka ne yapılır

Ama bir şey yapılmalı.
Ayrıca eşiniz daha geç ise gidiyormuş, büyüğü servise bıraktığı gibi küçüğü de anneye o bıraksın, kahvaltısını yaptırsin. Hem yükünüz azalır hem de çocukla babanın bağı artar,gün içinde sohbet ederler bir iki