Herkes patır patır evleniyo mu yoksa algıda seçicilik mi

Çalışıyorsan birikim yap.İleride tekrar nisanlanirsan.Esin ile birlikte alırsınız eşyalarınızi.Akliniz varsa kv kp den birşey istemeyin.
Bir yorgan verdik diye köle arıyorlar.
Evet. Sorun şu ki bizim birlikte aldığımız bilezikleri düğünde kendileri takmak istiyor. Çok sinir bozucu.

Olmayan parayla bir şeyler yapmaya çalışıp borçlanmak çok sıkıcı ama onu bile kabullenmiş gerçekten baya gösteriş seven tiplermiş

Ay Allah kurtarmış bu ne böyle

Ben hiçbir şey istemedim hiçbir şey yine ağzıma ettiler. İstemek gerekiyor şımarıyorlar sonra adam yerine konmuyorsun
Hiçbir şey istemedim. Babası prof emeklisi ve özel universitede bölüm başkanı, anası yurtdisi yurtdisi gezen tatilden tatile koşan bencilin tekiydi. Durumları iyiydi çünkü ingilterede kızlarıni İngilizce kursuna gönderiler aylardır orada. Oğulları evleniyor ama ona paramız yok sen al ne alınacaksa diyip bohcayi yüzükleri ona yıkmışlar. Ben geleneksel bir tip değilim başkasının vereceği çeyize meraklı değilim. İstemiyorum bohça dedim. Ona rağmen beni bohcaya boğdu kadın. Neymiş annesi ona çeyiz almamismis. Ondan dolayı bana galu beladan kalma yatak örtüleri ve bir sürü basit çulu nişana gelirken süslü bohcalara sarıp törenle verdiler. Sandım ki kendine olmadı hani beni düşünüp bana alıyor. Meğer hepsi gösteriş alkış almak üstünlük kurmakmış. Sonra da oğluyla beni ayırıp (düğünü iptal etmiş ve evini terk edip başka şehre arkadaşına gitmiş sırra kadem basmış ne sebeple olduğunu da ne ex nişanlım ne de ailesinden biri açıklamadı) bir de telefon açıp bohcalarda ona ait olmayan şeyleri gördüğünü söyledi. Oğlu nişan atmış, bu bohcanin derdine düştü. Bir de maddi manevi kaybı olduğu için üzülmüş numarası yaptı. Hiçbir şey istemedim. Rahat bıraksın yeterdi. Ayrılık konuşmasını babası babama yapmış. Hem de görücü usulü olmadığı için böyle oldu biz istemiyoruz vazgeçtik diyerek. Yani anası oğluna kız bulacak o kızla evlenecek oğulları. Anasının kontrolünde olacak. O yüzden bazen hiçbir şey istemezsin, iki güler yüz. Bırak mehiri düğünü bile oğlum biz ödemeyiz siz ödeyin dediği için ve eski nişanlım kabul etmediği için koşup iptal ettiğini düşünüyorum. Çünkü cimri in önde gideni bir aileydi. Bazen istemekte sorun yok bence cimri tipler varlıklı olduğu halde mırın kırın yapıyorsa anla ki cimri. Anla ki bencil. Ömrün boyunca sen onun borcunu ödeyeceksin o sana borç takacak. Ha ödemem diyebilirsin. Ama kocanın beynini sulandırıp sulandırıp senden gizli gizli gidip onların borcunu ödeyecek. Bunun bir örneği malesef kendi ailemde var. Eski nişanlım memurun iki katı maaş aldığı halde 300-400 TL para ile geziyordu çünkü evlilik masraflarını sadece kendisi karşılıyor kalanı da ailesine veriyordu. Kendini onlara borçlu hissediyordu öyle yetiştirilmiş. Anası da yurtdisinda geziyordu. Eski nişanlım da yurt dışına anası tek gidiyor diye ona üzülüyordu. Bu hastalıklı mazoşist bir ruh hali.

OHA

Milleti boşverin siz kendi hayatınıza odaklanın. Algıda seçicilik tamamen evlenen kadar evlenmeyenler de var. Takıntı yaparsanız bu sefer bir an önce evleneyim mantığıyla yanlış seçimler yapabilirsiniz.

Valla ben de öyle dedim ama senin maaşına da göz dikmeye kalkıyorlar nasılsa çift maaşsınız diye
Oha oha aynen. Benim ex in cimri paragöz anası ex benden bahsettiği an başlamış çift maaş cift maaş diye. Sanki ben çalışırken o mu vardı yanımda bana güvenerek oğlunu dımdızlak ortalığa saldı. Hesabında 300 lirayla geziyordu haftalarca. Anasına babasına yardımcı olmalıymış, bu arada aylık gelirlerinin 50 bini çok rahat yastığını ex ağzından kaçırdı. Evde tek çalışan benim ex ve babası yani.

Sanki anamız babamız bizi sümsüklere bakalım diye okuttu. Zaten kadının parasına göz diken insanlar çok kalitesiz gerçekten. Çift maaş olur, 5 maaş olur kimseyi ilgilendirmez. Para benim evime giriyor yetmiyorsa o minnoş annesi de kalkıp çalışacak eve para getirecek senin maaşına göz dikmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…