- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Şöyle düşün.Belki onların da sorunlari var ama düğün yaparken cesaret edip ayrilamadilar.Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceği
Ay bilmiyorum ya herkes çok mutlu. Dillendirince kıskanç gibi görünmek istemiyorum ama bi mutsuz benmişim gibi geliyorŞöyle düşün.Belki onların da sorunlari var ama düğün yaparken cesaret edip ayrilamadilar.
Patır patır evlenenler catır catır kavga etmeye baslayip 1 sene dolunca bosanadabiliyorlar.Bazen olmuyorsa hayırlı oldugu icindir elbette..Eros okuna kadar bekarlığın sefasını sürmeye devam edin derimKızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı
Doğru söylüyorsunuz ama en azından nihayetinde bu kararı verebilmişsiniz siz de. Çocuklarınızla daha mutlu olunBende boşanıyorum şu an iki çocukla.Anlasabilseydiniz nişan atmazdiniz bu kadar erken anlasamayacaginizi anlayıp bunu kabul edip uygulamaya geçtiğiniz için çok şanslısınız keşke zamanında ben bu cesareti gosterebilseydim boşa giden bi ömür oldu en azından sizde umut var şu an
Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı
Doğru ahahaYaz mevsiminde olduğumuzdan olabilir mi? Kışın da bu düğünler sürecek mi bakın ona göre anlaşılır
Eminim hakkınızda hayırlısı olmuşturseneye de siz evlenirsiniz belkiönemli olan doğru kişi ile olması ben nişan atmaya cesaret edemedim sonra boşandım mesela
Ya hiç güleceğim yoktu ahahhahaaSwampin nisanlisi deccal gibi biseydi kiz ateslerden dondu. Suan tam dugun sezonu ondan oyledir. 2 aya kimse kalmaz.
Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı
Ya çok fazla kişi bi anda evlenmeye başladı. Yahu bunlar nasıl buldular kocayı, anlaştılar bir türlü anlamadım ama bende görüyorum bi anda kavimler göçü gibi bekarlar diyarından kafile kafile ayrıldılar
NoHic mi nisan atan yok
Üzülme ben evlenmiyorum. Asla evlenmicem. Ben bekarlığın son kalesiyim. Ben düşersem sektör çökerCidden öyle bir avuç insan kaldık evlenmeyen
Üzülme ben evlenmiyorum. Asla evlenmicem. Ben bekarlığın son kalesiyim. Ben düşersem sektör çöker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?