Rüzgar ben seni yerim yaaaaaa
Çiftlikteki kediler ikisi de erkek
Eki Görüntüle 437586
Eki Görüntüle 437589
9 tane kedi oldu annemiz 3 tane doğurdu kızı da 2 tane doğurdu...4 tanede önceden vardı
Yavru kedinin...Anne kedininkileri daha fotoğrafını çekmedi...
Eki Görüntüle 437587
Eki Görüntüle 437588
Kıyamam ya gözler açılmamış daha
Minicikler
Ben de biraz önce bir kedi daha buldum
Dışarıda perişan halde kıpırdamadan duruyordu
Aldık geldik eve
Çok hasta gözleri iltihaplı burnu akıyor hapşırıyor
Biraz önce de biri kapıyı çaldı o kediyi ben bıraktım bakacaktık,ama baktık ki kedi hasta biz de ölecek diye dışarı bıraktık demez mi
Çok sinirlendim
Biberonla besliyoruz gözlerini göz damlasıyla tedavi ediyoruz çeyrek aspirinli su yaptık içti şimdi çok daha iyi
Birazdan resim ekleyeceğim
Yalnız benim siyah canavar fena halde kıskandı şuan bizi kendine yaklaştırmıyor sevdirmiyor
Şimdi açıldı gözleri baya oldu ben fotoğrafı çekeli....
Bakmayacakdınız madem neden aldın hadi aldın yavv buda bir can senin benim gibi nefes alıyor yazık değil mi bu hayvanlara insan olsa bir şeyler söyler hayvan işte derdini anlatamaz ki off Rabbim bildiği gibi yapsın ne denir ki başka
Eşim diyor ki o göz damlası ile geçmez aşısı var onu yaptırsınlar diyor üst solunum yolları ile ilgisi varmış....
Baya bir toparlandı daha iyi şuan,göz akması geçti burnu akıyor bazen hapşırıyor arada.
Artık kendi kendine yemek yemeye başladı büyüyor :)
Eki Görüntüle 440359
Baya bir toparlandı daha iyi şuan,göz akması geçti burnu akıyor bazen hapşırıyor arada.
Eki Görüntüle 440359
Eki Görüntüle 440359
İkinci yumurta da 7 gün önce çıktı biri 10 gülük oldu diğeri 7 günlük
büyük olanın gözleri açıldı
Eki Görüntüle 446298
İkinci yumurta da 7 gün önce çıktı biri 10 gülük oldu diğeri 7 günlük
büyük olanın gözleri açıldı
Eki Görüntüle 446298
göz akması genelde anneden geçen bi mikrop yüzünden oluyordamla iyi gelir çayla pansumanı da öneriyor veterinerler bir de kaynatılıp dinlendirilmiş ılık suya bir çay kaşığının ucuyla tuz atıp pamukla silinebilir ama en iyisi yine veterinere götürmek.. bazen geçmiş sanılsa bile göz akması tekrarlayabiliyo kendini mikrop iyileşmediyse eğer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?