Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

İlk sokakta bulduğum zamanlar anneleri yoktu Papatya'mda öldü

Menekşe'mm =) Kızım hamileee bekliyoruz heyecanlaa

Duman'mm =)

Son düzenleme:
Maşşallah hepsine hoşgeldiniz :)

Benim de miniklerime kavuşmama az bir zaman kaldı
Bol bol yeni resimlerini eklerim artık

Bunlarda benim kizlarim surup (4 yasinda) shatzi (3 aylik)

Eklentiler

• $7019_1049693780146_1759771797_95592_388494_n.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $180693_1285374752023_1759771797_494100_3501812_n (1).webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $6289_1024511470604_1759771797_45812_161420_n.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG0699A.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG0704A.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 68
Çiftlikteki kediler ikisi de erkek

9 tane kedi oldu annemiz 3 tane doğurdu kızı da 2 tane doğurdu...4 tanede önceden vardı

Yavru kedinin...Anne kedininkileri daha fotoğrafını çekmedi...

Son düzenleme:

Kıyamam ya gözler açılmamış daha
Minicikler

Ben de biraz önce bir kedi daha buldum
Dışarıda perişan halde kıpırdamadan duruyordu
Aldık geldik eve
Çok hasta gözleri iltihaplı burnu akıyor hapşırıyor

Biraz önce de biri kapıyı çaldı o kediyi ben bıraktım bakacaktık,ama baktık ki kedi hasta biz de ölecek diye dışarı bıraktık demez mi
Çok sinirlendim
Biberonla besliyoruz gözlerini göz damlasıyla tedavi ediyoruz çeyrek aspirinli su yaptık içti şimdi çok daha iyi

Birazdan resim ekleyeceğim
Yalnız benim siyah canavar fena halde kıskandı şuan bizi kendine yaklaştırmıyor sevdirmiyor

Şimdi açıldı gözleri baya oldu ben fotoğrafı çekeli....

Bakmayacakdınız madem neden aldın hadi aldın yavv buda bir can senin benim gibi nefes alıyor yazık değil mi bu hayvanlara insan olsa bir şeyler söyler hayvan işte derdini anlatamaz ki off Rabbim bildiği gibi yapsın ne denir ki başka
Umarım iyileşir elimizden geleni yapıyoruz :/

Eki Görüntüle 437624 Eki Görüntüle 437625

Eşim diyor ki o göz damlası ile geçmez aşısı var onu yaptırsınlar diyor üst solunum yolları ile ilgisi varmış....

Baya bir toparlandı daha iyi şuan,göz akması geçti burnu akıyor bazen hapşırıyor arada.
Artık kendi kendine yemek yemeye başladı büyüyor :)

Veeeeeeee kuşum ikinci kez kuluçkaya yattı iki yumurtası vardı ve bu gün ilk yavruyu çıktı

İkinci yumurta da 7 gün önce çıktı biri 10 gülük oldu diğeri 7 günlük
büyük olanın gözleri açıldı

Baya bir toparlandı daha iyi şuan,göz akması geçti burnu akıyor bazen hapşırıyor arada.

Eki Görüntüle 440359

göz akması genelde anneden geçen bi mikrop yüzünden oluyor damla iyi gelir çayla pansumanı da öneriyor veterinerler bir de kaynatılıp dinlendirilmiş ılık suya bir çay kaşığının ucuyla tuz atıp pamukla silinebilir ama en iyisi yine veterinere götürmek.. bazen geçmiş sanılsa bile göz akması tekrarlayabiliyo kendini mikrop iyileşmediyse eğer..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 440359

umarim bir an once tamamen iyilesir, kendi kendine yemek yemeye baslamasi iyiye isaret :)) kiyamam cok da sirin

Eki Görüntüle 446298

aa topigimize yine bebek gelmis desene vatana millete hayirli bir evlat olur umarim

Eki Görüntüle 446298

Yine mii minik uzaylılar gibiler
Kuşumdan geçmiş olmasaydı bu işler ben de bir eş alırdım özendim yahu

Sokaktakilerin de kedi kedilerimin de gözlerini sık sık çayla silerim hep iyi geliyor o da
Kedinin durumu çok iyi göz akması hapşırması geçti ve bu sabah uyandığımda gitmişti
Sahiplenmek isteyen biri çıkmış götürmüşler çok üzgünüm
Ama gittiği yere hemen alışmış oyuna bile başlamış zaten çok küçük henüz eve bağlanmadan gitmesi iyi oldu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…