- 13 Nisan 2014
- 202
- 43
- 118
Merhaba kızlar moralim acayip bozuk bıktım artık yoldayken kadın erkek yaslı genc herkesin sevgilime bakmasından. Sakın bu konuyu ego tatmini amaclı veya sevgilisiyle hava yapmak amaçlı olarak görmeyin . Sadece bunu nasıl cözebilirim yardım istiyorum.
Sevgilim 192 boyunda sporcu olduğu içinde geniş omuzlu ve beli ince . Yani üçgen denen yapıda . Kumral yakısıklı birisi bende 160 boylarında minyonum yüzümün güzelliği dısında bi albenim yok . Ve herkes dısarda özellikle genc kızlar sevgilime bakıp sonra bana bakıyolar ve gülüyo bazıları( o kadar üzülüyorum ki kaç kere sevgilimin yanında ağladım bugünde dayanamadım kız basını cevirmiyodu sevgilimden bende kıza hareket cektim cok kötü bi davranıs farkındayım hiç de huyum değildir ama cok dolmustum artık. Ve bu olaylar olurken sevgilim ona bakıldığının farkında bile değil hiç kızlara bakmaz o yüzden durup dururken birine hareket cekmişim gibi izlenim oluyo onun gözünde yani kendimi düşürmüş oluyorum bos yere.. Veya özgüvensizliğimi ona göstermiş oluyorum. Cok mutsuzum nası basa cıkıcam bu durumla
"Kendinizde yok diye yapmayın böyle şeyler"Evet sevgilim gayette 5 ay boyunca tek bi kıza bile bakmadı ister inanın ister inanmayın onunla sorunum olda sevgilim bakıyo yazardım diğer kızlar gibi.. Ayrıca foto atta görelim demiş birisi buraya herkes adresini bile takma isimle alırken ben neden resmimi atayım ve sokakta iki kız sevgilime bakıyo diye sinirlenirken neden bunca kişiye sevgilimi göstereyim?? Bana inanmayan yorum yazmasın bu kadar net . Kedi ulaşamayınca ciğere böyle b.k atıyo işte . Sokaktakine sinir oluyoruz siz ayrı bi üzerime geliyosunuz kendinizde yok diye yapmayın böyle seyler
Evet sevgilim gayette 5 ay boyunca tek bi kıza bile bakmadı ister inanın ister inanmayın onunla sorunum olda sevgilim bakıyo yazardım diğer kızlar gibi.. Ayrıca foto atta görelim demiş birisi buraya herkes adresini bile takma isimle alırken ben neden resmimi atayım ve sokakta iki kız sevgilime bakıyo diye sinirlenirken neden bunca kişiye sevgilimi göstereyim?? Bana inanmayan yorum yazmasın bu kadar net . Kedi ulaşamayınca ciğere böyle b.k atıyo işte . Sokaktakine sinir oluyoruz siz ayrı bi üzerime geliyosunuz kendinizde yok diye yapmayın böyle seyler
Sevgilinin boyuna ve eger cok dikkat cekiyorsa fizigine bakilir.
Ikincisi aradaki boy farkiniz dikkat cekiyordur.
Sokakta iyi ya da kotu dikkat cekene bakilir. Ben de bakarim. Bunu kabullen ve kendine guvenini gelistir.
Kimsenin sizi kiskandigi yok, yabanci bir bakistan kiskandi anlami cikmaz oyle. Sevgilini, o istemeden elinden almazlar merak etme, korkma bu kadar yabanci kizlardan.
Hatta tüm yorum yazanlara teşekkür ederim daha fazla yorum okumucam ve cevapta vermicem cünk daha kötü etkilendim herkese tekrar teşekkürler iyi ve kötü yorumlarınız için.. sevgilimle cok mutluyum hepte böyle olucak biliyorum iğneli yorum atanlarda kendi hayatlarındaki acısını cıkaramadıpı seyleri burdan baska üzülen insanlardan cıkardıkca nasıl tatmin oluyolar sasırmıs durumdayım . Allah sonunuzu hayır etsin
Hayrola ?
Sokaktakilere gücün yetmiyor ama klavye başında demediğin kalmamış.
Sen önce elini ayağını düzgün tut,ağzını düzelt.Yakışıklı sevgili sahibi olmaktan daha önemli böyle şeyler.
kime gücü yetmiyor? Daha 5 ayda karşısındakine hareket çekmeye başlamış, böyle giderse saç baş dalması yakındır.
Evet sevgilim gayette 5 ay boyunca tek bi kıza bile bakmadı ister inanın ister inanmayın onunla sorunum olda sevgilim bakıyo yazardım diğer kızlar gibi.. Ayrıca foto atta görelim demiş birisi buraya herkes adresini bile takma isimle alırken ben neden resmimi atayım ve sokakta iki kız sevgilime bakıyo diye sinirlenirken neden bunca kişiye sevgilimi göstereyim?? Bana inanmayan yorum yazmasın bu kadar net . Kedi ulaşamayınca ciğere böyle b.k atıyo işte . Sokaktakine sinir oluyoruz siz ayrı bi üzerime geliyosunuz kendinizde yok diye yapmayın böyle seyler
Olumlu bi'şey yazacaktım ta kiiii şu kendinizde yok diye yapmayın böyle şeyler yazdığını görene kadar.
Olmadığını nerden biliyosun belki daha iyisi var
Daha 5 aydır cicim ayında olduğun bi'ilişkin var ve sen o çok beğenildiğini söylediğin adamın yanında bunun için ağlıyosun ve yanında ona bakanlara bi'kız olarak hareket çekiyosun. Şu yaptığın çocukca şeyden sonra ilişkisi hakkında oturup düşünmediğine dua et bence.
Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim şu erkeklerin hem uzun hemde ölümüne üçgen olmalarını ciddi ciddi beğenen var mı yoksa bi'bana mı komik görünüyo:26:Adam üstten iri ama belle, popo çocuk gibi kalmış gibi duruyo. (konu sahibi genelleme yaptım)
Sizin dısardaki kısaknc kızlardan farkınız olucağını düşünüp yazmıstım yanılmısım tek derdiniz dalga gecilicek maskot aramak
İnanin bende okudugumda belki sadece çocuğa bakip guluyorlardir diye düşündüm)))
Her sabah bir cocuk goruyorum Gnc life well diye bir magaza var kas yapmak için tozlar falan satıyorlar orada calisiyortip ayni bahsedilen tarzda bakmayani daha görmedim.çocuğa ama gözden kaybolunca yorumlar pek iç acici olmuyor:)))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?