Herkes sevgilime bakıyor!

aynı dertten ben de muzdariptim işin doğrusu sevgilim benden daha hoş ben çirkin kalıyorum yanında bize de bakıp bakıp gülerlerdi önceleri çok zoruma gidiyordu ama herkesin uzaktan bakmakla yetindiği adam benim yanımda hayatı benimle paylaşıyor ve o da senin sevgilin gibi sağa sola bakmayan biri başkalarını görmezden gel emin ol daha güzel olacak senin için ben yaptım sen de yapabilirsin

Sevgilinin boyuna ve eger cok dikkat cekiyorsa fizigine bakilir.
Ikincisi aradaki boy farkiniz dikkat cekiyordur.
Sokakta iyi ya da kotu dikkat cekene bakilir. Ben de bakarim. Bunu kabullen ve kendine guvenini gelistir.
Kimsenin sizi kiskandigi yok, yabanci bir bakistan kiskandi anlami cikmaz oyle. Sevgilini, o istemeden elinden almazlar merak etme, korkma bu kadar yabanci kizlardan.

"Kendinizde yok diye yapmayın böyle şeyler"

Ahahah

Hani rahatsız oluyordun?

Sent from my iPhone using Tapatalk

benimde boyum erkek arkadaşıma göre kısa. biz birbirimize çok benzeriz. hatta kız arkadaşlarımın anneleri sosyal paylaşım sitesinden fotoğrafımızı görünce "bunlar kardeş mi ne kadar tatlılar" bile demişler. dışarıda elinden tutmasam bizi abi kardeş zannedecekler
sevgilim önceden şikayet ederdi boyun uzasın falan derdı ama uzamayacagınıda bılırdı. bende dalga gecerdimm yolda uzun boylu kız gorsem "askım bunu sana alcam" derdım bazı şeyleri güzel yapmak sizin elinizde. şuan hiç boy sıkıntısı yok. bu sene 5. senemize
gireceğiz

Ya soylemeden edemedim, hareket cekerek kendini daha da komik duruma dusurmussun. Daha cok gulmediler mi oyle yapinca? Ben gulerdim valla "delirdi kiz" diyerekten, yanlis anlama deli derken, sinirden delirmek anlaminda dedim. Toplumdan aldiginiz bakislar normal, bunu kabullenmemek, degistiremeyecegin bir durum icin hareket cekecek kadar sinirlenmek komik, bir dahakine bunlari dusunerek davran.

Hayrola ?

Sokaktakilere gücün yetmiyor ama klavye başında demediğin kalmamış.

Sen önce elini ayağını düzgün tut,ağzını düzelt.Yakışıklı sevgili sahibi olmaktan daha önemli böyle şeyler.

e yanii... bu yoruma bir imza da minnoş atsın..

İstediklerini duyamayınca neler döktürmüşsün.

Allah senin de sonunu hayır etsin,özgüvensiz olmak kötüdür.

Güle güle,nasılsa yine açacaksın konu.

kime gücü yetmiyor? Daha 5 ayda karşısındakine hareket çekmeye başlamış, böyle giderse saç baş dalması yakındır.

Olumlu bi'şey yazacaktım ta kiiii şu kendinizde yok diye yapmayın böyle şeyler yazdığını görene kadar.
Olmadığını nerden biliyosun belki daha iyisi var

Daha 5 aydır cicim ayında olduğun bi'ilişkin var ve sen o çok beğenildiğini söylediğin adamın yanında bunun için ağlıyosun ve yanında ona bakanlara bi'kız olarak hareket çekiyosun. Şu yaptığın çocukca şeyden sonra ilişkisi hakkında oturup düşünmediğine dua et bence.

Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim şu erkeklerin hem uzun hemde ölümüne üçgen olmalarını ciddi ciddi beğenen var mı yoksa bi'bana mı komik görünüyo:26:Adam üstten iri ama belle, popo çocuk gibi kalmış gibi duruyo. (konu sahibi genelleme yaptım)

niye bu kadar kıskançlık ediyorsun ki?
tamam kıskanmak en doğal hakkın ama yaptığın fazla.
biri seninkine bakıyor diye hakaret etmekte neyin nesi.
aksine ben senin yerinde olsam kendimle ve sevgilimle gurur duyarım.
kızlara zafer bakışı atarım.e nede olsa gözlerinizi ayıramadığınız erkeğin sevgilisi benim diye.
birde böyle bak olaylara.siz böyle yaparak kızlara hakaret ederek sevgilinizin gözünde değeriniz bile kayboluyor.
yakışıklı erkek gördüğümüz zaman hepimizin gözü istemeden bile olsa kayıyor.bu bende olabilirim sende olabilirsin veya bir başkası olabilir.
diyelim ki sen bir yakışıklı karizmatik bir erkek gördün ve baktın ona.sevgilisi geldi ve sana haketmediğin hakaretler yaptı.ne yaparsın?
bence senin kendine güvenin yok.bak kendin yazmışsın yorumunda.
yüzüm dışında bir albenim yok diye.işte bunu düşünmen bile yalnış.sen kendini erkek arkadaşına yakıştırmıyorsun ve başka kızlarada o gözle bakıyorsun."bana gülüyorlar falan filan"diye.
ilk önce kendini sevmelisin bana kalırsa.:44:

İnanin bende okudugumda belki sadece çocuğa bakip guluyorlardir diye düşündüm)))

Her sabah bir cocuk goruyorum Gnc life well diye bir magaza var kas yapmak için tozlar falan satıyorlar orada calisiyor tip ayni bahsedilen tarzda bakmayani daha görmedim.çocuğa ama gözden kaybolunca yorumlar pek iç acici olmuyor:)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin dısardaki kısaknc kızlardan farkınız olucağını düşünüp yazmıstım yanılmısım tek derdiniz dalga gecilicek maskot aramak

Sanırım ilk defa yakısıklı biri tarafından beğeniliyorsun Benim sevgilimde uzun boylu çekici biridir hatta çevresi de çok geniştir. ama tutupta ona bakan kızlara "ayyyy sizde yok biliyorum ama yapmayın böyle şeyler" demem. küçük çocuklar dondurma falan aldığında diğer çocukların gözü önünde yerler aynı onun gibisin çok iticisin

Beni gülme tutuyo:26:
Erkeğin yapılı olması hoş ama çoğu vur dedin mi öldürüyo.
1.90 adamı öyle üçgen düşününce hiç hoş gelmedi gözüme, ee üstüne konu sahibiyle arada boy farkı da var ister istemez baya baya iri durur yanında.
Hem milletin adama hoş diye baktığı ne malum belki millet benim gibi garip bulduğu için bakıyo. Her uzun boylu, kaslı yakışıklı olaydı ohoo, neyse şimdi adım kıskandı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…