herkes tarafından kıskanılmak :(((

zezeq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
792
14
118
İstanbul
herkes tarafından kıskanılıyorum
halbuki benim onlardan hiçbir farkım yok .o kadar çakalca yaklaşıyorlar ki bana ,bense saf saf takılıyorum onlarla iyi kalple, hiçbir kötülük olmadan
bu olaylar beni mutsuz ediyor her ortamda bana laf sokmalarına dayanamıyorum .Laf cambazlığını bilmem lafı sokarlar otururum aşağıya. zaten kimseyle polemiliğğe girmem .
en çokta başıma ne gelirse gelsin umursamam hertürlü mutlu olmasını bilirim tevekkülüyümdür. Diceksiniz ki görüşmeyin onlarla bu seferde yalnız kalmaktan korkuyorum hangi biriyle görüşmeyim
normalde yine takmam ama çocuğumun olmamasına laf sokmaları bardağı taşıran son damlaydı atamıyorum içimden
bu insanlar kuzenler ve bi kaç arkadaş . etrafımda benii kıskanmayan birinin olması okadar çok istiyorum ki eşim ve ailem var ama arkadaş olaraak kimse yok
onlara karşı nasıl davranayım bilmiyorum
ne ekersen çanağına o gelir kaşına
insanın kalbi güzel olsun gerisi boş

İnsanlar kıskandığından değil kendilerini ve zekalarını ön plana çıkarmak istediklerinden bu tarz laflar sokarlar. Madem bu tarz olaylara maruz kalmak istemiyorsunuz aynı ortamda bulunsanız bile samimi olmayın. Laf söylediklerinde de terbiye sınırları içerisinde ama sert bir dille cevabını verin. Ama tamamen başlıktan yola çıkarak (herkes tarafından kıskanılmak) bu düşüncenin sizin hüsnü kuruntunuz olduğunu düşünüyorum.

Herkes tarafından kıskanılmak,iddialı bir cümle olmuş.
Niye kıskandıklarını düşünüyorsunuz ya da neyi kıskandıklarını düşünüyorsunuz?
Bazı insanlar patavatsız olur,pot kırdığının bile farkında olmaz.
Laf sokmaları ya da böyle patavatsızlıkları direk böyle
herkes tarafından kıskanılıyorum diye adlandırmak yanlış bence.

herkes tarafından ya da biri ya da birileri tarafından sürekli kıskanıldığını ifade edenin asıl kendinin çok kıskanç bir yapıda olduğunu bilir misin?
çünkü dünyaya kendi penceresinden bakar.

herkes günün birinde kıskanır ya da kıskanılır.önemli olan ne kadar bu konuyla ilgili olduğun.yapacak o kadar
çok iş var ki hayatta insan ilgi alanları ölçüsünde belli konularla ilgileniyor..

çocuğunuzun olmayışı da sizi bağlar..bunun hakkında gelip laf çarpanlara da izahat vermek zorunda değilsin.
insanoğlu işte torba değil ki büzesin.

canım özgüven eksikliği yaşayan onlar. Bu şekilde kendilerini ön plana çıkarmaya çalışıyorlar işte. Sen yalnız kalmamak uğruna laf yemeyi neden tercih ediosun anlamıyorum yeri gelince eşin ve ailende yetebiliyor. Bende yok onlarsız olmaz yok arkdas olmadan olmaz diyip diyip durdum sonra noldu herkezden bi darbe:) ama şuan nişanlım ve ailem yetio... Arkdaslarım ararsa konusuom aramazlarsa umrum olmuo hiçte aramam

olay bence kıskanmak olmayabilir. belkide sizden hoşlanmıyorlardır.. kıskanmak değil de..
görüşmeyin laf sokuyorlarsa..

Neden kıskanıyor olabilirler?

Bu sabahın en güzel konusunu açabildiğin için bende çokkkkk kıskandım seni ....))))
Gerçek misin sen ya...)))

herkes yalnız.neden bu kadar arkadaş ihtiyacı duyuyorsun

bazıları sizi kıskanıyor olabilir ama herkes tarafndan kıskanıldığını düşünmek pek de sağlıklı bir düşünce biçimi gibi gelmedi bana..
herkes neden sizi kıskansın,ne fazlanız var ya da onların ne eksiği var?

böyle düşünen bir tandığım vardı benim..herkesin kendisini kıskandığını sanardı,herkesin kendisine laf vurduğunu düşünürdü ne söylesek alınırdı..bir süre sonra kimse kalmadı etrafında..

Herkes tarafından kıskanılmak için kişinin bir çok özelliği olması lazım,hangi özelliğinizle bunu hissettiriyorlar size ..

'Herkes' dersen bu hiç inandırıcı olmaz
Kıskanç insanlar her yerde vardır ama herkesin kıskanç olması mümkün değil
Siz takıntılı olabilirsiniz, sizin hüsnü kuruntularınız olabilir muhtemelen

Ben kıskanılan insanların genelde mütevazi olup arkadaş canlısı insanlar olduğunu düşünürüm hep...
Karşıdaki insanlar kendi sahip olamadıklarının acısını bu insanlardan çıkarırlar genelde.
Sizi kıskandığını düşündüğünüz insanlar sizin çok yakınınızda olanlar değil mi?
Genelde böyle olurlar da... Sonra uzaklaşınca da arkanızdan kıskandıkları özellikler hakkında olmadık çirkin sözler söylerler...
Forumda lirikgüzel adlı arkadaşımızın kadınlar hakkında çekememezlik konusunu okuyun.
Tam da bu tarz insanlara ışık tutar gibi...

herkes demişsiniz, sonra bu insanlar kuzenler ve birkaç arkadaş demişsiniz. yani herkes değilmiş, mesela ben de kıskanmıyorum sizi. birkaç kişi demeniz size kendinizi iyi hissettirecektir, herkes derseniz otomatiğe bağlar, herkesi potansiyel düşman görmeye başlarsınız kıskanan ve kıskanmayan birileri muhakkak var herkesin etrafında. bence başka dertlerinize odaklanın, kendi düşüncelerinizi önemseyin, kendi hayatınızı yaşayın.

canım herkes demiş konu sahibi..bu mütevazilik mi sence? bazıları ya da 2-3 kişi dese bu gayet normal ve senin dediğin şekilde düşünülebilir.

herkes beni kıskanıyor gibi bi cümle çok entersan..ama var böyle düşünen insanlar o yüzden şaşırmıyorum tabii.

insanın kalbi güzel olsun gerisi boş

Eğer soru ise sorduğun cevap zaten sende gizli :) kıskanmak kötü bir duygu herşey dozunda olursa o bile güzel,ama kıskanılmak hakikaten hoş olmalı bence ne dersinKalptir kişinin aynası güzellik

Etrafındaki yakın insanları yazmış kadesacım...
Maalesef böyle insanlar var... Yazık ki yaşıyorlar...
Herkesten kastı etrafı...

bence ortada kiskanma durumu yok. kendilerini sizden ustun goruyorlar. buna da neden olan sizin davranislarinizdir. mesela herkes beni kiskaniyor cumlesinde bi asiri ozguven patlamasi var. ozguven iyidir de bu kadari pek saglikli degil gibi. genelde davranislariniz da boyleyse onlar da sizi bu yuzden tuhaf buluyordur. biraz gururunuz varsa bu insanlari bosverin. kiskanmiyorlar adeta kucuk goruyorlar sizi.

kıskandıklarını nasıl anladın ne yaptılar bılmıyorum ama...
ben kıskandıgım bırıne degıl sınır oldugum kısıye laf sokarım...

mesela esımın en yakın arkadaısnın sevgılısı...
kızı oldu bitti sevemedim.. sevemıycemde...
her defasındada laf sokuyorum gelmesın yanasmasın benm yakınlarıma dıye ama yok kız anlamıyor..

o yuzdewn cevrendekkılerde belkı benm gıbı dusunuyor olabılırler...
yanı ıhtımal sayıyorum sana cnm..

Anlattiklarinin kiskanclikla ilgisini cozemedim. Fesat, kotu niyetli insanlar olabilirler de neresinde kiskanclik, onu goremedim ben konuda.
Bir arkadasimiz ozguven patlamasi demis ama bana da tam tersi ozguven eksikligin varmis gibi geldi. Yalniz kalma korkusuyla seni huzursuz eden insanlara katlanman, laf sokmalarina tepkisiz kalmak zorunda hissetmen filan... Kendine deger ver ve ona gore davran. Hani deriz ya kucuklerimize "sen takma, onlar seni kiskandiklari icin yapiyor" filan, sana da sanki bunu cok soylemisler de artik kendin bile inanmissin gibi gorunuyor burdan bakinca bana. "Amaan beni kiskaniyorlar, ondan." deyip de bu zugurt tesellisinin arkasina siginmamalisin bence. Ne kiskanmasi, millet tepene cikmis yahu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…