herkes tarafından kıskanılıyorum
halbuki benim onlardan hiçbir farkım yok .o kadar çakalca yaklaşıyorlar ki bana ,bense saf saf takılıyorum onlarla iyi kalple, hiçbir kötülük olmadan
bu olaylar beni mutsuz ediyor her ortamda bana laf sokmalarına dayanamıyorum .laf cambazlığını bilmem lafı sokarlar otururum aşağıya. Zaten kimseyle polemiliğğe girmem .
En çokta başıma ne gelirse gelsin umursamam hertürlü mutlu olmasını bilirim tevekkülüyümdür. Diceksiniz ki görüşmeyin onlarla bu seferde yalnız kalmaktan korkuyorum hangi biriyle görüşmeyim
normalde yine takmam ama çocuğumun olmamasına laf sokmaları bardağı taşıran son damlaydı atamıyorum içimden
bu insanlar kuzenler ve bi kaç arkadaş . Etrafımda benii kıskanmayan birinin olması okadar çok istiyorum ki eşim ve ailem var ama arkadaş olaraak kimse yok
onlara karşı nasıl davranayım bilmiyorum
ne ekersen çanağına o gelir kaşına
insanın kalbi güzel olsun gerisi boş
halbuki benim onlardan hiçbir farkım yok .o kadar çakalca yaklaşıyorlar ki bana ,bense saf saf takılıyorum onlarla iyi kalple, hiçbir kötülük olmadan
bu olaylar beni mutsuz ediyor her ortamda bana laf sokmalarına dayanamıyorum .Laf cambazlığını bilmem lafı sokarlar otururum aşağıya. zaten kimseyle polemiliğğe girmem .
en çokta başıma ne gelirse gelsin umursamam hertürlü mutlu olmasını bilirim tevekkülüyümdür. Diceksiniz ki görüşmeyin onlarla bu seferde yalnız kalmaktan korkuyorum hangi biriyle görüşmeyim
normalde yine takmam ama çocuğumun olmamasına laf sokmaları bardağı taşıran son damlaydı atamıyorum içimden
bu insanlar kuzenler ve bi kaç arkadaş . etrafımda benii kıskanmayan birinin olması okadar çok istiyorum ki eşim ve ailem var ama arkadaş olaraak kimse yok
bu olaylar beni mutsuz ediyor her ortamda bana laf sokmalarına dayanamıyorum .Laf cambazlığını bilmem lafı sokarlar otururum aşağıya. zaten kimseyle polemiliğğe girmem .
en çokta başıma ne gelirse gelsin umursamam hertürlü mutlu olmasını bilirim tevekkülüyümdür. Diceksiniz ki görüşmeyin onlarla bu seferde yalnız kalmaktan korkuyorum hangi biriyle görüşmeyim
bu insanlar kuzenler ve bi kaç arkadaş . etrafımda benii kıskanmayan birinin olması okadar çok istiyorum ki eşim ve ailem var ama arkadaş olaraak kimse yok
Ben kıskanılan insanların genelde mütevazi olup arkadaş canlısı insanlar olduğunu düşünürüm hep...
Karşıdaki insanlar kendi sahip olamadıklarının acısını bu insanlardan çıkarırlar genelde.
Sizi kıskandığını düşündüğünüz insanlar sizin çok yakınınızda olanlar değil mi?
Genelde böyle olurlar da... Sonra uzaklaşınca da arkanızdan kıskandıkları özellikler hakkında olmadık çirkin sözler söylerler...
Forumda lirikgüzel adlı arkadaşımızın kadınlar hakkında çekememezlik konusunu okuyun.
Tam da bu tarz insanlara ışık tutar gibi...
canım herkes demiş konu sahibi..bu mütevazilik mi sence? bazıları ya da 2-3 kişi dese bu gayet normal ve senin dediğin şekilde düşünülebilir.
herkes beni kıskanıyor gibi bi cümle çok entersan..ama var böyle düşünen insanlar o yüzden şaşırmıyorum tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?