Allah kimsenin başına vermezsin ama ne guzel annen yanında! Hatırladığım kadarıyla senin kv'deylede aran iyidi, bu yüzden piskolejinide güçlü tutki, eşin döndüğünde güler yüzlü, güçlü bir kadın bulsunbenim temizi geçtim bir tane bile arkadaşım yok bir eşim vardı oda ırağa gitti
Sadece annemi çağırıyorm srekli bize onla sohbet ediyorum en byük görmcem geldi istanbuldan oda asabi biraz patavatsız yani annem gelmek istemiyor bi problem çıkar diye gelmiyor bayadır doğum yaptım diye geldi 1 hafta için dedi 15 gündür burda benimle uğraşıp duruyor.
bi kk sayfasındaki arkadşlrm var resmen lohusalık bunalmı geçiriyorm
herkes tarafından kıskanılıyorum
halbuki benim onlardan hiçbir farkım yok .o kadar çakalca yaklaşıyorlar ki bana ,bense saf saf takılıyorum onlarla iyi kalple, hiçbir kötülük olmadan
bu olaylar beni mutsuz ediyor her ortamda bana laf sokmalarına dayanamıyorum .Laf cambazlığını bilmem lafı sokarlar otururum aşağıya. zaten kimseyle polemiliğğe girmem .
en çokta başıma ne gelirse gelsin umursamam hertürlü mutlu olmasını bilirim tevekkülüyümdür. Diceksiniz ki görüşmeyin onlarla bu seferde yalnız kalmaktan korkuyorum hangi biriyle görüşmeyim
normalde yine takmam ama çocuğumun olmamasına laf sokmaları bardağı taşıran son damlaydı atamıyorum içimden
bu insanlar kuzenler ve bi kaç arkadaş . etrafımda benii kıskanmayan birinin olması okadar çok istiyorum ki eşim ve ailem var ama arkadaş olaraak kimse yok
onlara karşı nasıl davranayım bilmiyorum
ne ekersen çanağına o gelir kaşına
insanın kalbi güzel olsun gerisi boş
herkes tarafından kıskanılıyorum
halbuki benim onlardan hiçbir farkım yok .o kadar çakalca yaklaşıyorlar ki bana ,bense saf saf takılıyorum onlarla iyi kalple, hiçbir kötülük olmadan
bu olaylar beni mutsuz ediyor her ortamda bana laf sokmalarına dayanamıyorum .Laf cambazlığını bilmem lafı sokarlar otururum aşağıya. zaten kimseyle polemiliğğe girmem .
en çokta başıma ne gelirse gelsin umursamam hertürlü mutlu olmasını bilirim tevekkülüyümdür. Diceksiniz ki görüşmeyin onlarla bu seferde yalnız kalmaktan korkuyorum hangi biriyle görüşmeyim
normalde yine takmam ama çocuğumun olmamasına laf sokmaları bardağı taşıran son damlaydı atamıyorum içimden
bu insanlar kuzenler ve bi kaç arkadaş . etrafımda benii kıskanmayan birinin olması okadar çok istiyorum ki eşim ve ailem var ama arkadaş olaraak kimse yok
onlara karşı nasıl davranayım bilmiyorum
ne ekersen çanağına o gelir kaşına
insanın kalbi güzel olsun gerisi boş
Anlattiklarinin kiskanclikla ilgisini cozemedim. Fesat, kotu niyetli insanlar olabilirler de neresinde kiskanclik, onu goremedim ben konuda.
Bir arkadasimiz ozguven patlamasi demis ama bana da tam tersi ozguven eksikligin varmis gibi geldi. Yalniz kalma korkusuyla seni huzursuz eden insanlara katlanman, laf sokmalarina tepkisiz kalmak zorunda hissetmen filan... Kendine deger ver ve ona gore davran. Hani deriz ya kucuklerimize "sen takma, onlar seni kiskandiklari icin yapiyor" filan, sana da sanki bunu cok soylemisler de artik kendin bile inanmissin gibi gorunuyor burdan bakinca bana. "Amaan beni kiskaniyorlar, ondan." deyip de bu zugurt tesellisinin arkasina siginmamalisin bence. Ne kiskanmasi, millet tepene cikmis yahu.
başlığı diğer yazılarda düzeltim evet yanlış oldu.
aslında onların suçu olduğu kadar benimde suçum var izin vermemem gerekir
aslında benimde yeri geliyor derdim oluyor ama üzülmüyorum biliyorumki Allah benimle beraber bana o derdi Allah verdi ...
lütfen kıskançlık başlığına takmayın yanlış oldu o anki ruh halim öyle yazdırttı.o bi kaç arkadaşı hayatımdan çıkarırımda sorun değil
ama kuzenler akrabayız sonunda onları öyle kabul ediyorum onlarda öyle diyip idare ediyorum. onlarda öyle
Bence kendini bu kadar önemsememelisin.Niçin HERKES seni kıskansın ki.Adriana Lima değilsin herhalde
belki ondan dahada güzelimdirhahha
o olsam bile kıskanmaları gerekmez herkes kendine göre güzeldir
Güzellik görecelidir ama kendini ifade edemiyorsun… ben ne yapayım bu güzelliği.. güzel bile olsan.[/Q
kendimi ifade ettiğimi düşünüüyorum
Güzellik görecelidir ama kendini ifade edemiyorsun… ben ne yapayım bu güzelliği.. güzel bile olsan.[/Q
kendimi ifade ettiğimi düşünüüyorum
Ama kimse anlamadı milletin neden kıskandığını seni…
başlığı diğer yazılarda düzeltim evet yanlış oldu.
aslında onların suçu olduğu kadar benimde suçum var izin vermemem gerekir
aslında benimde yeri geliyor derdim oluyor ama üzülmüyorum biliyorumki Allah benimle beraber bana o derdi Allah verdi ...
lütfen kıskançlık başlığına takmayın yanlış oldu o anki ruh halim öyle yazdırttı.o bi kaç arkadaşı hayatımdan çıkarırımda sorun değil
ama kuzenler akrabayız sonunda onları öyle kabul ediyorum onlarda öyle diyip idare ediyorum. onlarda öyle
ama anlatım
kısacası bende olup onlarda olmayan ne varsa benim elimdekilerine kötü demeleri
iyi demesinler tamam ama ben o şeyleri beğenip alıyorum para veriyorum sonuçta. buna paramı verdin demeleri hoşuma gitmiyor ben onlar bişey aldığı zaman hoşlanmasam bile para verip almış güzel derim karasız olsa alma ikna ederim ama almış neden kötü diyipte heveslerini kırayım
çocuk konusunda da laf soktular sana bunu özel mesaj olarak yazayım burda yazmaya terbiyem müsade etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?