herkes tarafından kıskanılmak :(((

herkes tarafından kıskanılıyorum derken sanırım sık görüştüğü 3-5 kişiden bahsediyor konu sahibi,
sen herzaman mutlu görünüyorsan, birazcık kendini ağırdan satmıyorsan,onlarla ortak noktan yoksa falan filan...
kıskanma ihtimalinin yanında ciddiye almama durumuda olabilir tatlım.
mesela bir gün azıcık dert yan,onlar gibi davran, ciddi olduğunu göster,bak nasıl değişiyorlar.
sen ne kadarına izin verirsen karşındakilerde sana o muameleyi yapar canım.
ayrıca onlarla arkadaşlığını sürdürmek zorunda değilsin, elbet kafa dengi birisi çıkar karşına.

Kimisinin hamuru farklıdır,
ne giyse,ne yapsa,ne sürse,nereye otursa,ne seçse marka olur,fakat bu tarz alçak göünllü oldukça daha da güzel olur,daha hoş durur,daha kuvvetli görünür,
Bunu genel olarak söylüyorum,yani sizin durumunuz çekememezlik durumundan mı kaynaklanıyor anlamış değilim,yazılanların tamamını okumadım..
Yine de sizin gibi olmalarını istemeleri konusunda bir başlık yapabilme özgüvenini biraz daha kısarak,daha mutevazi halde sizin de kendinize birirlerini örnek alabilmenizi tavsiye edebilirim...

Allah kimsenin başına vermezsin ama ne guzel annen yanında! Hatırladığım kadarıyla senin kv'deylede aran iyidi, bu yüzden piskolejinide güçlü tutki, eşin döndüğünde güler yüzlü, güçlü bir kadın bulsun

herkesin kıskanç olduğunu düşünmüyorum, birkaç kişiyi baz alarak genellerseniz baştan önyargıyı koymuş olursunuz.

çevrenizdeki kişiler, size durduk yere can acıtacak şeyler söylüyorsa, o insanlardan uzaklaşın. sizin canınızı yakmak isteyen kişilerin yokluğu, sizi daha varlıklarından daha fazla üzmeyecektir.
yeni insanlarla tanışın, kıskançlık ve art niyet beslemeyen kişiler de çok var...

Peki gerçekten kıskanıyorlar mı, yoksa sen mi öyle hissediyorsun?
Sence neden kıskanıyorlar?
Kıskandıklarını nasıl belli ediyorlar?
Bunları örnekler misin?

Bu yoruma katılıyorum.Diğerlerinin yaptıkları kıskançlık değil bence de.
Ama işte beni kıskanıyorlar,çekemiyorlara gelebiliyor sonuç.
Bu tarz insanlar her yerde ve her grupta varlar.
Sessiz kalıp cevap vermedikçe her fırsatta abuk sabuk eleştiri ve aşağılamalar yaparlar.
Bazısı espri kisvesi altında tiye alır.

Belki sen de fazla hassas veya alıngan olabilirsin.
Bazı kişiler bu tür sataşmalara antremanlıdır.
Sense sanırım biraz içe kapanmışsın.

Yanlış mı hatırlıyorum,daha çok annenle zaman geçiriyorsun sanırım.
Ben sana uzak durmanı değil,tam aksine daha çok sosyalleşmeni tavsiye edeceğim.
Gerektiğinde de aynı tarzla cevap vermekten çekinme,alıştır kendini,önemseme gül geç.Yoksa hep mutsuz olursun.

başlığı diğer yazılarda düzeltim evet yanlış oldu.
aslında onların suçu olduğu kadar benimde suçum var izin vermemem gerekir
aslında benimde yeri geliyor derdim oluyor ama üzülmüyorum biliyorumki Allah benimle beraber bana o derdi Allah verdi ...
lütfen kıskançlık başlığına takmayın yanlış oldu o anki ruh halim öyle yazdırttı.o bi kaç arkadaşı hayatımdan çıkarırımda sorun değil
ama kuzenler akrabayız sonunda onları öyle kabul ediyorum onlarda öyle diyip idare ediyorum. onlarda öyle

Kabul edemediğin bir iki örnek verir misin? Ben senin konunun anlayamadım tam olarak.

Bence kendini bu kadar önemsememelisin.Niçin HERKES seni kıskansın ki.Adriana Lima değilsin herhalde

belki ondan dahada güzelimdir hahha

o olsam bile kıskanmaları gerekmez herkes kendine göre güzeldir

Güzellik görecelidir ama kendini ifade edemiyorsun… ben ne yapayım bu güzelliği.. güzel bile olsan.

ama anlatım
kısacası bende olup onlarda olmayan ne varsa benim elimdekilerine kötü demeleri
iyi demesinler tamam ama ben o şeyleri beğenip alıyorum para veriyorum sonuçta. buna paramı verdin demeleri hoşuma gitmiyor ben onlar bişey aldığı zaman hoşlanmasam bile para verip almış güzel derim karasız olsa alma ikna ederim ama almış neden kötü diyipte heveslerini kırayım
çocuk konusunda da laf soktular sana bunu özel mesaj olarak yazayım burda yazmaya terbiyem müsade etmez

bence olay sizi kıskanmaları değil aranızda muhtemelen sizden kaynaklı daha farklı bir gerilim vardır ama siz bu şekilde algılamak istiyormuşsunuz gibi geldi bana ayrıca etrafımdaki bütün arkadaşlarım tarafından eleştrilip laf sokuşturuluyorsa o kıskançlık değil bendeki bi ağrızadan kaynaklanıyordur hadi 3 5 kişi kıskandı.. diğerleri.. herkesmi kötü, herkesmi kıskanç

Açıkçası ben problemin sizden kaynaklandığını düşünüyorum. Kendine güveni olan biri etrafındaki insanların ne dediğini çok fazla takmaz. Uyarıları dikkate alır ama bunu hayatını etkileyecek boyuta taşımaz. Siz hayli sıkılmışsınız anlaşılan.

Bir de açıkçası elinizde böyle bir durumun varlığını kanıtlayacak kesin bir deliliniz de yok sadece hislerinize dayanarak konuşuyorsunuz gibi geldi bana. Eğer çevrenizden takdir almak gibi bir isteğiniz olmasa onların etmediği takdirler size bu kadar rahatsızlık vermez. Bence etrafınızdakilerin sizi kıskanıp kıskanmadıkları(!) yerine kendinize odaklanıp kendinizi sevin.

hayatında mecburen olanlarıda fazla takamamya çalış benımde uzun yıllar olmadı benden sonra evlenenler hep oluyordu bır gun bır akraba toplantısında yenı gelinler vardı ıkısıde yenı evli ve hamıle durup dururken gelının bırı hadi bişidicem geç kalıyorsun sende sıraya gır elini çabuk tut falan dedı aslında yıllardır ıstediğimi düşük yaptığımı falan bılıyordu nasip deyip geçiştirdim ama boğazım düğümlendı evde saatlerce ağlamıştım ınsanlar neden hep yaraları deşmeyı sever hatta benı kıskanıyormu neden benle uğraşıyor dıye bıle düşünmüştüm yanı ınsana o anki içinde bulunduğu durum böyle düşüncelere sebeb oluyor sonra nemı oldu çocuğu 3 yasındayken eşinden ayrıldı benım şimdi bır oğlum var iyi kötü yaşıyoruz dmeekki çocuk herşey değil abatmamak lazım herkes anne olmak ister ama olmuyorsada bunu kabullenmek lazım aslında çocuk sahıbı olmayan bunu kabullenıyorda diğerlerıne daha çok batıyor nedendır anlamam

Valla kıskanmak değil de seni önemsemiyorlar bence.
Belki de beğenmiyorlardır , kendilerine uygun bulmuyorlardır.
Sen arada ki cizgiyi anlayamamıssın.
Tersliyorlar diye kıskancak değiller hatta tam tersi dengi görmüyorlardır

yok o dediğiniz kıskanmadan kaynaklanmıyor.. muhtemelen yıldızınız barışmıyor sizin karşıdaki insanlarla.. bunun muhtemel sebeplerinden biri de sizin karşıdaki insanlar için "herkes beni kıskanıyor" şeklindeki yavan düşünceniz olabilir şimdi muhtemelen bizim için de kıskanç diyebilirsiniz tabi neden olmasın

çok iyi anlıyorum. benimde etrafımda özenti kıskanç fesat gözle bakanlar var. ne yapsam ne alsam aynısını gördüğüm insanlar var ama napıcaksın hayat işte. özgüvensiz insanlar kendi yapamadıklarını başkasının yapmasını yediremiyorlar. ya kıskanıyorlar yada senın kopyan olmaya çalışıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…