herkes tarafından kıskanılmak :(((

Herkes neler soyluyor insanin canini acitan bilsen... Kiskanilmak degil giciklik olsun diyeee. Cocuk konusundada millet soru olarak bile sorsa gicik oluyorsundur. Hepimiz gectik bu yollardan. Gorusun ama mesafeli olun

Son düzenleme:
Bazı insanlar bulundukları ortamda daha ön planda olabilir,güzelliği ile,imkanları ile,başarısı ile...Bu nedenlerden dolayı etrafta kıskanç insanlar belirebilir.Kıskanan insana karşı önyargılı olmam,önemsemem şahsen,ancak kıskançlığı size zarar veriyorsa fesatlıkla birleşiyorsa o zaman etrafınızdan uzaklaştırın onları...

arkadaşlar yorumlarınız için sağolun.
konu başlığı hatalı olmuş .herkes demeyim ozaman
..beni sevmediklerinden değil bensiz toplanmazlar mesela ,sürekli ararlarda ama nasıl oluyorsa telefonla konuşurken bir anda laf sokuyor
bir şey alsam buna paramı verdin ah yazık sana ...
sorun birazda onları takmamak aslında iyi insanlar hoş sohpet kötü insanlar değil laf sokmalarından başka
inanın beni sevmediklerinden değil kuzeniz küçüklüğümüz beraber geçti

şunuda belirteyim ben kıskanç biri asla değilim birinde güzel birşey gördüğüm zaman bende olmasa dahi onun mutluluğuyla mutlu olurum özenirim ama kıskanmam.
aileme anlatsam onlar seni kıskanıyor dedikleri için başlıkta böyle oldu.
sanırım çözüm uzak durmak şuan aklıma geldikçe sinir oluyorum .

bende böyle bir özgüven istiyorum yaa :)
çok şanslısınız bence, etrafınızdan kıskanılmasanız bile, böyle bir özgüvene sahip olmak bile
benim için yeterince kıskanılacak bir durum ...

ne anlamda kıskanıyolar ki
kıskanılıyorum diyosunuz ama bariz birşey söyleyin ki anlayalım
napıyolar mesela

yazımın devamını tamaladın dediklerin gibi

çoğu hanımın yaşadığı şeyler aslında benimde olmadı 8 yıl bebeğim neler neler duydum etraftan
bu kıskançlık değilde hoşlanmamad olabilir elektirk alamamada,bilmiyorum ama çoğu insanın yaşadığı genel bir durum..

Herkes tarafından kıskanılıyorum cümlesi biraz bozuk bir düşünce tarzını ifade ediyor, gerçekten öyle düşünmüyorsunuzdur umarım, ilerisi sizin için daha zor demektir çünkü bu :44: Belki de siz biraz alınıyor olabilir misiniz? Belki çocuğunuz olmadığı için alıngan bir dönemdesiniz, buna açıksınız yani? Yoksa bariz kıskanılacak bir şeyiniz var mı insanlar tarafından?

kıskanılcak birşeyimin olması gerekmiyor
saçımı boyasam burun kırın ediyorlar eh işte ama gider aynısı yaptırır
banyomu yaptırdım ablamlar çok güzel olmuş dedi ama onlar hiçbirşey demedi demesinlerde ihtiyacım yok
çocuk konusunda da bana sorsalar inan böyle mutluyum olsada olur olmasada olur rabbimden gelen herşey kabulümdür hiçbir zaman ağlamadım
herzaman hergün neşeliyim aklıma bile gelmez bir olay olmasıda gerekmiyor ki
ben üzlüyorum oysa ne güzel anlaşıyoruz yan yanaeyken güzel hoş ama evime bişi almayım üstüme başıma almayım hemen bi laf söylemeri

sanırım ciddiyetimi ön plana çıkarmam lazım artık onlarla olmaz bende lafımı söylücem
yeri geldiğinde bende lafımı sokarım ama sonra üzülüyorum keşke demeseydim onlarda öyle kabul et işte.

Anladım. Bazı insanlar sadece böyledir. Bir sebep olmasına da gerek yok. Anlaşması zor ya da farklı kafaları yaşıyorsunuz. Benim eski arkadaş çevrem böyleydi, katlanamadım, değiştirdim. Şimdi daha mütevazi, daha içten ve samimi insanlarla beraberim ve kimsenin eleştirisine, mırın kırınına tahammül etmem gerekmiyor bence siz de değiştirin, emin olun o tip insanlara ihtiyacınız yok, yol verin gitsin, hissetmezsiniz bile eksikliklerini :) Üzülmeyin zaten canım gerektiği zamanda yola çıkar sizin bebeğiniz de :)

Bana kıskanımaktan çok yaptıklarına saygı duymuyorlar seni pek kaale almıyorlar gibi geldi
tekrar arkadaşlığını gözden geçir seni bu kadar mutsuz eden insanlardan uzak dur

Son düzenleme:
konu başlığın iddalı olmuş ve çok içeriğe uymuyor ama asıl derdını anlıyorum eleştırılere katlanmıyorsun haklısında kımse böyle grup olmuş kimselerden aımasız eleştırı almak istemez yalnız bıle olsan bu eleştırlerı dymandan daha ııyıdrı dıye düşünüyorum görüşmeek en ıyısı çocuk konusuna gelince allahın bıleceği iş zaten bunu kullanıp sana laf söylemelerı ne sevıyede olduklarını gösterıyor bence hayatından çıkar onları sana bı katkıları yok aksıne senın enerjını çalıyorlar

Konuyu sonradan açıklama yapıp düzeltiğin şekliyle yorumlayayım.

Zira herkesin seni kıskandığını düşünmüyormuşsun zaten

İnsanlarla ilişkilerimizin sınırları ve onlara ''ne kadarına müsade'' ettiğimiz çizgi çok önemlidir.

Bunu kimse bize sunmaz, doğuştan da gelmez ...Kendimiz belirleriz.

Sizde bu noktada sorun yaşıyorsunuz bence. Aranılanım ,sevilenim ,poleğime girmem ,cevap vermem , herkesin hep iyi olmasını isterim .... Hepsini yapın tamam ama duruşunuzu değiştirin bence.

bir arkadaşın olsun, temiz olsun
benim bir tane bile temiz arkadaşım yok, ama eşim var, oda bana guzel ayak uyduruyor

Yani Siz Diyorsunuz ki Ben Onları Veya Olayları Umursamıyorum,Özgüvenliyim Bu Özelliğimi Kıskanıyorlar :26:

Birde Çocuk Olmuyor Demişsinizde Eee Nişanlım Diyorsunuz Evli Değilmisiniz :26: Nişanlı İken Ne Çocuğu:44:

bir arkadaşın olsun, temiz olsun
benim bir tane bile temiz arkadaşım yok, ama eşim var, oda bana guzel ayak uyduruyor

benim temizi geçtim bir tane bile arkadaşım yok bir eşim vardı oda ırağa gitti
Sadece annemi çağırıyorm srekli bize onla sohbet ediyorum en byük görmcem geldi istanbuldan oda asabi biraz patavatsız yani annem gelmek istemiyor bi problem çıkar diye gelmiyor bayadır doğum yaptım diye geldi 1 hafta için dedi 15 gündür burda benimle uğraşıp duruyor.
bi kk sayfasındaki arkadşlrm var resmen lohusalık bunalmı geçiriyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…