Ben kıskanılan insanların genelde mütevazi olup arkadaş canlısı insanlar olduğunu düşünürüm hep...
Karşıdaki insanlar kendi sahip olamadıklarının acısını bu insanlardan çıkarırlar genelde.
Sizi kıskandığını düşündüğünüz insanlar sizin çok yakınınızda olanlar değil mi?
Genelde böyle olurlar da... Sonra uzaklaşınca da arkanızdan kıskandıkları özellikler hakkında olmadık çirkin sözler söylerler...
Forumda lirikgüzel adlı arkadaşımızın kadınlar hakkında çekememezlik konusunu okuyun.
Tam da bu tarz insanlara ışık tutar gibi...
herkes tarafından kıskanılıyorum
halbuki benim onlardan hiçbir farkım yok .o kadar çakalca yaklaşıyorlar ki bana ,bense saf saf takılıyorum onlarla iyi kalple, hiçbir kötülük olmadan
bu olaylar beni mutsuz ediyor her ortamda bana laf sokmalarına dayanamıyorum .Laf cambazlığını bilmem lafı sokarlar otururum aşağıya. zaten kimseyle polemiliğğe girmem .
en çokta başıma ne gelirse gelsin umursamam hertürlü mutlu olmasını bilirim tevekkülüyümdür. Diceksiniz ki görüşmeyin onlarla bu seferde yalnız kalmaktan korkuyorum hangi biriyle görüşmeyim
normalde yine takmam ama çocuğumun olmamasına laf sokmaları bardağı taşıran son damlaydı atamıyorum içimden
bu insanlar kuzenler ve bi kaç arkadaş . etrafımda benii kıskanmayan birinin olması okadar çok istiyorum ki eşim ve ailem var ama arkadaş olaraak kimse yok
onlara karşı nasıl davranayım bilmiyorum
ne ekersen çanağına o gelir kaşına
insanın kalbi güzel olsun gerisi boş
kıskanılcak birşeyimin olması gerekmiyor
saçımı boyasam burun kırın ediyorlar eh işte ama gider aynısı yaptırır
banyomu yaptırdım ablamlar çok güzel olmuş dedi ama onlar hiçbirşey demedi demesinlerde ihtiyacım yok
çocuk konusunda da bana sorsalar inan böyle mutluyum olsada olur olmasada olur rabbimden gelen herşey kabulümdür hiçbir zaman ağlamadım
herzaman hergün neşeliyim aklıma bile gelmez bir olay olmasıda gerekmiyor ki
ben üzlüyorum oysa ne güzel anlaşıyoruz yan yanaeyken güzel hoş ama evime bişi almayım üstüme başıma almayım hemen bi laf söylemeri
sanırım ciddiyetimi ön plana çıkarmam lazım artık onlarla olmaz bende lafımı söylücem
yeri geldiğinde bende lafımı sokarım ama sonra üzülüyorum keşke demeseydim onlarda öyle kabul et işte.
bir arkadaşın olsun, temiz olsunkıskanılcak birşeyimin olması gerekmiyor
saçımı boyasam burun kırın ediyorlar eh işte ama gider aynısı yaptırır
banyomu yaptırdım ablamlar çok güzel olmuş dedi ama onlar hiçbirşey demedi demesinlerde ihtiyacım yok
çocuk konusunda da bana sorsalar inan böyle mutluyum olsada olur olmasada olur rabbimden gelen herşey kabulümdür hiçbir zaman ağlamadım
herzaman hergün neşeliyim aklıma bile gelmez bir olay olmasıda gerekmiyor ki
ben üzlüyorum oysa ne güzel anlaşıyoruz yan yanaeyken güzel hoş ama evime bişi almayım üstüme başıma almayım hemen bi laf söylemeri
sanırım ciddiyetimi ön plana çıkarmam lazım artık onlarla olmaz bende lafımı söylücem
yeri geldiğinde bende lafımı sokarım ama sonra üzülüyorum keşke demeseydim onlarda öyle kabul et işte.
bir arkadaşın olsun, temiz olsun
benim bir tane bile temiz arkadaşım yok, ama eşim var, oda bana guzel ayak uyduruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?