- 8 Mayıs 2018
- 154
- 63
- 13
- 27
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Saol canım sanırım insanın böyle olumlu bişeyler duymaya ihtiyacı oluyor teşekkür ederimHayırlı olsun gözünüz aydın ..
Olucağı varmış olmuş her korunma %100 etkili değil Malesef ..
Bizde korunuyoruz ama hiçbir korunma tam korumuyor Malesef üzülmeyin derim .
İnşallah çok saolAllah yardımcınız olsun inşaallah sağlıkla gelsin bebişiniz
Arkadaşlar doğumdan sonra düzenli regli olmaya başladım hemen bu ay geçince test yaptım çizgi silik çıktı emin olmak için kan verdim değer 44 çıktı doktor kese göremedi daha sağlıklı bi gebelik olup olmadığını bilmiyoruz daha dikkate ediyorduk anlamadım nasıl oldu iki bebeğe nasıl bakarım ben hazır değilim çok zor olucak herhalde ama Allah nasip ettiyse hayırlısı olsun da diyorum bazen bilemedim çok değişik duygular yaşıyorum şuan.
ay canım maşallah sana 3 tane birden Allah sağlık versin yavrularınaHayırlı olsun arkadaşım..
Telaşlanma, sağlıcakla doğar, ikisi birlikte büyür inşaallah.
Bende ikizlerim 4,5 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim.
Aynı anda 3 bebek büyütmek hem çok zor, hem eğlenceli geçti.
Şimdi birbiriyle arkadaş 3 kardeş oldular..
İkiz olunca sezeryanmıydı onunla ilgili sıkıntı oldumuHayırlı olsun arkadaşım..
Telaşlanma, sağlıcakla doğar, ikisi birlikte büyür inşaallah.
Bende ikizlerim 4,5 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim.
Aynı anda 3 bebek büyütmek hem çok zor, hem eğlenceli geçti.
Şimdi birbiriyle arkadaş 3 kardeş oldular..
Sevinmedi eşim şokta oda benim gibiBen oglum 13 aylikken isteyerek hamile kaldim bazi sebeblerden dolayi. Evet cok yorucu, ama bi şekilde insan yinede başarıyor. Sadece anne kendine imkanu oldugu kadar dikkat etmeli, yoksa bitkin düsebilir. Esin desteği çok önemli bence (insallah sevinmistir esiniz).Hayirlisiyla gelsin bebeginiz.
Hayalindeki gibimi ne güzel hayalmiş gel beraber bakalım ben zorlanırım diye korkuyorumAyy tam hayalımdekı gıbı bırı yasına gırmeden dıger bebek. Cok sevındım allah bagıslasın evlatlarınızı. Insallah bızede nasıp eder rabbım
Evet iki yaş gene iyiymiş ama sizdede birinin telaşı bitmeden diğeri başlamış.Hayırlı olsun :) Sıkmayın canınızı olacağı varmış.Benimkiler de arka arkaya ama sizinkiler kadar çok küçük değiller tabi. Bi oğlum 3, diğeri de 1 yaşına girdiler. Zor mu çok zor ama bir şekilde büyüyorlar işte . Allah yardımcınız olsun :)
Keske benımde olsa ınan suankı duygu durumumdan dolayı gıkım cıkmaz. Bırını kaybettımde oyuzden artık tek hayalım bu allah saglıklı uzun omurlu evlatlar nasıp etsınHayalindeki gibimi ne güzel hayalmiş gel beraber bakalım ben zorlanırım diye korkuyorum
İnşallah canım bakalım doktor daha pek ümit vermedi olumlu konuşmadı ama hayırlısı olsun.Yaşayacağı göreceği günler varmış gelmiş :) inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Başın saolsun canım Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.Keske benımde olsa ınan suankı duygu durumumdan dolayı gıkım cıkmaz. Bırını kaybettımde oyuzden artık tek hayalım bu allah saglıklı uzun omurlu evlatlar nasıp etsın
İkiz olunca sezeryanmıydı onunla ilgili sıkıntı oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?