- 17 Eylül 2012
- 299
- 173
- 103
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Helal olsun ben birtanesinde delirecek gibi oluyorum:)Hayırlı olsun arkadaşım..
Telaşlanma, sağlıcakla doğar, ikisi birlikte büyür inşaallah.
Bende ikizlerim 4,5 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim.
Aynı anda 3 bebek büyütmek hem çok zor, hem eğlenceli geçti.
Şimdi birbiriyle arkadaş 3 kardeş oldular..
Evet böyle düşünmekte mantıklıymış tam bitti rahatladık derken bidaha baştan ikisini bir büyütmek zor olsa da sonrası rahat olurBen de cesaret edebilsem beraber büyümeleri taraftarıyım. Tam büyüttük derken birtane daha yapmak tekrar baştan başlamak daha zor geliyor. Boyle ikisi de buyudugunde siz rahat edersiniz bence.
Çok teşekkür ederim Allah bütün isteyenlere nasip etsinİkiz gibi büyürler artık
Rabbim nasip eylesin olur
Hayırlı uğurlu olsun
Saol canım sanırım insanın böyle olumlu bişeyler duymaya ihtiyacı oluyor teşekkür ederim
Arkadaşlar doğumdan sonra düzenli regli olmaya başladım hemen bu ay geçince test yaptım çizgi silik çıktı emin olmak için kan verdim değer 44 çıktı doktor kese göremedi daha sağlıklı bi gebelik olup olmadığını bilmiyoruz daha dikkate ediyorduk anlamadım nasıl oldu iki bebeğe nasıl bakarım ben hazır değilim çok zor olucak herhalde ama Allah nasip ettiyse hayırlısı olsun da diyorum bazen bilemedim çok değişik duygular yaşıyorum şuan.
Saol canım geçenlerde bende böyle düşünmüştüm birini görünce çocuk yeni yeni yürüyordu kadının karnı kocamandı garipsemiştim işte başına geliyor insanınBen de kızım 11 aylıkken hamile kaldım. Üstelik ben peşpeşe çocuk doğuranları görünce başka işleri yok heralde diye düşünenlerdenim.
İlk hamileliğimde normal doğum olursa kızım 1,5 2 yaşındayken tekrar hamile kalır peşpeşe doğurur beraber büyütürüm diyordum. O kadar beklemedi ikinci kızım erken geldi.
Hiç moralini bozma, bir şekilde üstesinden gelirsin. Sağlıkla gelsin bebişin.
Nekadar güzel canım Allah sağlık sıhhat versin çocuklarınaBende 4 aylikti oğluna hamileydi şuan aralarında 14 ay var çok zaor ama bir o kadarda çok güzel iykide olmuş diyorum ne kadar zorlansamda
Çok doğru hisseder üzülmemek lazımİyi taraflarını düşün. Arkadaş gibi büyüyecekler. Daha sosyal ve paylaşımcı olmayı öğrenecekler. Oyun zamanları gelince birbirleriyle oynayacakları için seni oyun için istemeyecekler. Küçük büyükten yemeyi yürümeyi konuşmayı daha çabuk öğrenecek. İlk başlar zor olacak ama yaklaşık 3 yaşlarına gelince çok rahatlayacaksın.
Artık bebek gelmiş bile üzülüp ona da hissettirme. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?