- 8 Mayıs 2018
- 154
- 63
- 13
- 27
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Çok şükür canım tabi ikincide bide çocukları birine bırakmak lazım bakalım benimde sezeryan doktor çok erken hamile kalmışsın sağlıklı bi gebelik olurmu bilemem dedi oyüzden daha hamile gibi hissetmiyorumEvet sezeryandı.
Ben normal doğum istemiştim ama ikizlerde riskli olduğundan doktorum izin vermedi. Zaten prematüre doğdular.
Kızımda da ilk doğumum sezeryan ve arası yakın olduğundan yine zorunlu sezeryan oldum.
Ama bir sorun yaşamadım.
Öğlen doğum yaptım. İkizlerimi anneme bıraktığım için o gelemedi. Kv. de rahatsızdı kalamadı yanımda. Eşim kaldı sadece, ama ben iyi olduğum için ona uyumasını, rahatsız olursam çağıracağımı söyledim. Gece boyunca da bebekle ilgilendim. Altını değiştirdim, emzirdim, uyuduğunda kalkıp yürüdüm odada ara sıra. İyiydim yani.
Ama ikizlerde sezeryanın en zorunu yaşamıştım. 3 gün ayağa kalkamadım. Yine öyle olacak diye çok korktum fakat olmadı çok şükür..
Dikkat etmek derken ?? Nasıl dikkat ediyordunuz merak ettim doğrusu.Arkadaşlar doğumdan sonra düzenli regli olmaya başladım hemen bu ay geçince test yaptım çizgi silik çıktı emin olmak için kan verdim değer 44 çıktı doktor kese göremedi daha sağlıklı bi gebelik olup olmadığını bilmiyoruz daha dikkate ediyorduk anlamadım nasıl oldu iki bebeğe nasıl bakarım ben hazır değilim çok zor olucak herhalde ama Allah nasip ettiyse hayırlısı olsun da diyorum bazen bilemedim çok değişik duygular yaşıyorum şuan.
Hayırlı olsun, karatmayın kalbinizi, sağlıklı olsun da, büyütürsünüz.[/QUOTEsaol canım
Çok detaya inmeye gerek yok bence korunma yolları belli zaten emzirdiğim için hap kullanmadım spiral istemedim geriye kalan yöntemleri kullanıyordukDikkat etmek derken ?? Nasıl dikkat ediyordunuz merak ettim doğrusu.
Çok şükür canım tabi ikincide bide çocukları birine bırakmak lazım bakalım benimde sezeryan doktor çok erken hamile kalmışsın sağlıklı bi gebelik olurmu bilemem dedi oyüzden daha hamile gibi hissetmiyorum
İnşallah canım çok saol çok destek ve iyi bir örnek oldun bana Allah sağlık sıhhat versin sana ve çocuklarınaHakkında hayırlısı olsun inşaallah..
Her hamilelik dönemi aynı olmuyor inan.
Ben ikizlerde çok zor bir hamilelik geçirdim. Şiddetli bulantılarım oldu, hep yattım çoğunlukla, ama ikinci hamileliğim öyle rahattı ki 8 aylık hamileliğime kadar ikizlerimi kucağıma da aldım, emzirdim de. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Umarım (bebiş varsa) sorunsuz bir hamileliğin olur.
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.
Amin canım hepimizin çocuklarına inşaallah, sanada güç kuvvet versin..İnşallah canım çok saol çok destek ve iyi bir örnek oldun bana Allah sağlık sıhhat versin sana ve çocuklarına
Sevinmedi eşim şokta oda benim gibi
Keşke senin gibi cesur olsam ama herhalde Bebiş büyümeye başlayınca sağlıklı bi gebelik olursa tabi umarımki böyle düşünebilirim .Hayırlı uğurlu olsun
Benimde şu an iki yaşında kızım var doğumuma 1 buçuk ay kaldı. İlk bir şok yaşadım bende ama sonra şükrettim Rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği. Şöyle söyleyim zorlanmadım mı zorlandım çünkü kızım daha küçük ilgi bekliyor oyun bekliyor Benim enerjim bazen yetmiyor ama onların birlikte büyüdüğünü hayal etmek çok güzel. Zorlukları olacak elbet ama kardeşleri olacağı için çok şanslılar.
Utanma konusunda da çok iyi anlıyorum seni kızımı parka götürüyorum mesela karnım burnumda bana bakıyorlar ne cesaret der gibi :) hiç de utanmıyorum hatta ne mutlu bana ki annelik duygusunu tekrardan yaşayacağım inşallah. Hakkında hayırlısı bakalım
Aynı zamanlar oluyor herhalde benimde doğum yaptınızmı nasıl çok zor oldumu ailenize nasıl söylediniz tepkileri ne olduGuzel guzel benim kizim da 7.5 aylikti ogluma hamile kaldim. Allah yardim ediyor merak etme.
Dogum yaptim biri 31 aylik biri 15 aylik simdi. Elbetteki zor ama cok guzel. Yeni yeni beraber oynamaya basladilar. Buyuk kucugu koruyor. Kendine bisey alsa ona da aliyor kucuk de elindekini ablasina veriyor. Agladiklarinda bana haber veriyorlar falan. Esinizin destegi cok onemli. Ailelere ozel nesenlerden dolayi 4 ya da 5 aylik hamileyken soyledik. Ne tepki verebilirler ki verseler umrumda olur muydu bilmiyordum. Olan olmus.Aynı zamanlar oluyor herhalde benimde doğum yaptınızmı nasıl çok zor oldumu ailenize nasıl söylediniz tepkileri ne oldu
Arkadaşlar doğumdan sonra düzenli regli olmaya başladım hemen bu ay geçince test yaptım çizgi silik çıktı emin olmak için kan verdim değer 44 çıktı doktor kese göremedi daha sağlıklı bi gebelik olup olmadığını bilmiyoruz daha dikkate ediyorduk anlamadım nasıl oldu iki bebeğe nasıl bakarım ben hazır değilim çok zor olucak herhalde ama Allah nasip ettiyse hayırlısı olsun da diyorum bazen bilemedim çok değişik duygular yaşıyorum şuan.
Muhtemelen bende okadar bekleyip söylerim şuan çok çok erken söylemek için eşim destek olur inşallah ama bende düşünmüştüm o ikili arabalardan bencede çok mantıklıDogum yaptim biri 31 aylik biri 15 aylik simdi. Elbetteki zor ama cok guzel. Yeni yeni beraber oynamaya basladilar. Buyuk kucugu koruyor. Kendine bisey alsa ona da aliyor kucuk de elindekini ablasina veriyor. Agladiklarinda bana haber veriyorlar falan. Esinizin destegi cok onemli. Ailelere ozel nesenlerden dolayi 4 ya da 5 aylik hamileyken soyledik. Ne tepki verebilirler ki verseler umrumda olur muydu bilmiyordum. Olan olmus.
Tek tavsiyem arkali onlu ikiz arabasi al. Letgodan aldim ben acayip rahat oluyor.
Adet olunurken hamile kalma şansı var mı ?
yurt dışında ikinciye hamile olduğunu hiç anlamayıp direk doğuma giden çok kadın var.
ilk mi ikincimiYa sanki belirtileri var gibi kafam karıştı yarın hemen test yapıyım
ilk mi ikincimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?