herkese merhaba :)

beatles92

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
7
0
16
Ankara
merhabalar! ben forumda yeniyim. kilo vermek istiyorum boyum 1.60 kilom 66. yazın kilo vermiştim eylülde 59 kiloydum ama okul açılınca kilo almaya başladm ve durduramıyorum ama mayısın 26sına kadar 50 kiloya inmek istiyorum. abur cubur çok yiyorum sanırım, iradem çok zayıf dayanamıyorum diyet listelerine uzun süre ama başka türlü de kilo verilmiyor, buraya yazarsam en azından yalnız olmadığımı bilirim, diyete bağlılığım artar diye düşündüm, desteklerinizi bekliyorum :)

benimde fazla kilolarım var ve bende senin gibiyim kendimi durduramıyorum. metabolizmam hızlı olduğu için çok kolay kilo almıyorum fakat yinede göbekteki yağlarımı sorun ediyorum haliyle. ben geçen sene çok kiloluydum. afrikan mango denen ilacı kullandım yaklasık bir ay boyunca. fakat ölüm haberlerini duyunca bıraktım ilacı korkudan. sadece 9 - 10 kilo falan verebildim geride almadım.

ben de dukanı ve lahana çorbası diyetini denemiştim zamanında, yaptığım en uç şeyler onlar oldu ama hiç ilaç kullanmadım, aslında yazın az ve sağlıklı yiyerek çok güzel kilo vermiştim, istersen beraber diyete başlayabiliriz :)

ve an itibariyle çikolata ve de bilimum şekerli gıda alımını durduruyorum, tartı 52lere inmedikçe yemiycem bir daha, olur da doğum günü vs olursa da o yediğim tatlıyı ana öğün yerine sayıp o gün ondan başka hiç karbonhidrat tüketmiycem :)

slm beatles92 diyetinde basarilar benim de bugun 5. gunum simdiye kadar iyi gitti hic bozmadim insallah devam ederim aslinda onemli olan devam etmek ben de o yuzden uye oldum destek olursak diyetin devamliligi daha saglikli olur diye dusunuyorum kilolarimiz da yakin aslinda ben 64 kiloyum

evet canım, diyet yapmayanlar halden anlamıyolar hiç :) ben şekeri kesip 8den sonra bişey yememeye karar vermiştim internetten bakınca gördüm ki karatay diyetiyle çok benzermiş, ben kuruyemiş yemeyi o kadar çok sevmem ama zaten yurtta kaldığım ve çoğunlukla hazır yediğim için yediğim etlerin yeterince yağlı olduğunu düşünüyorum, bakalım işe yarayacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…