İnşallah cnm çok teşekkür ederim. Doktorumda öyle söylemişti herşeyin hayırlısı.düşmeseydi sağlıksız bı bebek doğacaktı canım düşme sebebı o.. sağlıksız cocugun olup omur boyu acı cekmesını seyretmek ıstemezdın dımı..uzulme daha cok erken kafana takmadığın bı anda oluverir..
Cnm iyi temennilerin için çok teşekkür ederim.ayyyyyyyyyyyyy kiyamam sana canimmm ya.. ben senin yaasadiklarinin aynisini yasadim.. cocugun olmuyor diye yüzüme vuranlar, bana gicik olanlar hemen cocuktan dem vuruyorlardi, sen kisirmissin diyen bile oldu.. yada benle kavga edince internetten laf cakanlar, anneliigi bile allahin bana nasip etmedigini söyleyenler neeleeeer neeleer... sonra ne oldu biliyormusun, ... allah bana erkek cocuga hamile kalmayi nasip etti ve hepsinin agzi kapandi ..
ama sunlari yaptim... asla allaha isyan etmedim.. kötü seyleri düsünmemeyi sectim... ve hep cok inandim...eninde sonunda seninde olcak, yat kalk dua et, ve diger tüm insanlara kulaklarini tika olurmu güzelim...
Çok teşekkür ederim canım Allah razi olsun hamilelerin duası kabul olurmuş unutma beni dualarında nolur.Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar ancak.kiskanc falan diyenleri umursama sakin.6 yil ugrastim cocuk icin o aciyi o kirikligi cok iyi bilirim.icine coken yalnizlik kaybettigin yavrun aklina gelir kahrolursun bebek gordukce.bende dusuk yasadim o aciyi da bilirim yakar insani tuketir.ama Allah kizimi verdi 21 aylik oldu simdi ikinci ye iki aylik hamisim sana cok dua edicem sakin uzulme dusmusse mutlaka rahim atmistir sakat olsaydi bir omur aglardin.
Dusugun eli icerde derler en yakin zamanda hamis kalcan cok gencsin bide bosver cnm stres yaparsan hormonlarin bozulur.bol bol dua et uzulme insallah saglikli bir bebege kavusacaksin.hamile ve bebekli arkadaslarina gitme kotu etkiliyor istemedigin hicbiseyi yapma.
Benim de çocuğum yok üstelik pco gibi hamileliği güçleştiren bi rahatsızlığım var ( son kontrolde kullandığım bitkisel şeylerin etkisiyle geçtiği söylendi ama ) Çocuğum hiç olmasa , ya da olmayacağını öğrensem de biri hamile diye ağlamam. Evet çocuğum olmuyor diye üzülüp ağlayabilirim ama başkasının çocuğu olunca onun adına sevinilir.Destek olunur. Dua istenir. Ben bunun kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Evet çocuk çok kutsal bişey Allah herkese nasip etsin ama bu duygu yanlış bi duygu.
Herkesin evi var, arabası var diye ağlasam, herkesin evinde şu eşyası var benim yok diye ağlasam, herkes tatile gidiyor diye ağlasam ne kadar mantıklı olurdu. Herkesin evi yok, arabası yok, eşyası yok, tatile gitmiyor,Hatta eli ayağı olmayan konuşamayan , duyamayan, göremeyen yüzlerce insan var, savaşın içinde binlerce insan var. İnsan hep daha fazlasını istemeye meyilli, elindekiyle yetinmeyip başkasında olan kendinde olmayınca üzülüyor. Üç aşağı beş yukarı bunlar aynı duygular. İkisi çok farklı diyeceğinizi duyar gibiyim. Ama insanın negatif doğası malesef değişmiyor. Neyi istediğinin pek önemi yok. Daha önce de dedim çocuk istemek normal, sahip olamayınca üzülmek de ama başkalarıyla kıyaslamak yanlış. Ben buraya takılıyorum
:) hic gulesim yoktu beni guldurdunuz Allahta sizi guldursun :)bizler illa olsun diye kafamiza taktigimizdan olabilirmi acaba ? allah vermiyorsa bir bildigi vardir icinizi ferah tutun artuk erkekleri bile dogurtuyorlar bizimi dogurtamayacaklar zamani var bekleyin
amin cumlemizi guldursun inanin aglayacak kahrolacak bidey yok hic olmasada ne olacak olsa tabiki harika olur ama olmuyosada bukadar kahrolmaya gerek yok dr a gittiniz mi ? bir sorunmu var:) hic gulesim yoktu beni guldurdunuz Allahta sizi guldursun :)
Ben sürekli kendimi kahreder halde degilim. Arkadaşım doğum yaptı bugün beraber hamile kalmıştık onun adına gerçekten çok mutlu oldum ama kendi bebeğimi kaybettigim için ve hala hamile kalamadigim için uzuntum aglamam. Pko hastasiyim yumurta tembelliği var. Klomen ve çatlatma ignesiyle hamile kaldim onuda kaybettik hayırlısı büyümüş dedim her zaman ama çok üzüldüm yinede soğan suyu içtim bu ay 15 gün 26 sinda ayin adet günüm umudum var her zmn bekliyorum Rabbim nasip edecek inşallah bana ve benim gibi isteyenlere inşallahamin cumlemizi guldursun inanin aglayacak kahrolacak bidey yok hic olmasada ne olacak olsa tabiki harika olur ama olmuyosada bukadar kahrolmaya gerek yok dr a gittiniz mi ? bir sorunmu var
durumlarimiz ayni bendede ayni sikayetler var evet kaybetmek uzucu bir durum hayirlisi buymus ama en azindan hamile kalabildigini gordun allah yine verir elbet arkana bakma stresede gelmiyo bizim rahatsizligimizBen sürekli kendimi kahreder halde degilim. Arkadaşım doğum yaptı bugün beraber hamile kalmıştık onun adına gerçekten çok mutlu oldum ama kendi bebeğimi kaybettigim için ve hala hamile kalamadigim için uzuntum aglamam. Pko hastasiyim yumurta tembelliği var. Klomen ve çatlatma ignesiyle hamile kaldim onuda kaybettik hayırlısı büyümüş dedim her zaman ama çok üzüldüm yinede soğan suyu içtim bu ay 15 gün 26 sinda ayin adet günüm umudum var her zmn bekliyorum Rabbim nasip edecek inşallah bana ve benim gibi isteyenlere inşallah
Evet cnm Rabbim sifamizi verir inşallah.durumlarimiz ayni bendede ayni sikayetler var evet kaybetmek uzucu bir durum hayirlisi buymus ama en azindan hamile kalabildigini gordun allah yine verir elbet arkana bakma stresede gelmiyo bizim rahatsizligimiz
Aaaa acaba geç döllenme falan mi oldu ki cnm 20 gün baya uzun bir süre ilaçtan kullanmissin gelsin diye bebis mi var acababende gecikeli 20 gun oldu testler negatif ilacla bile hasta olmadim acabami diye kendimi yiyorum
anlamadimki kasiklarim agriyo afedersin ama bazen agrisi makatima vuruyo sanki bicakla oyuyolar esim bugun durduk yere goguslerinin rengi koyulasmis dedi kanda negatifti ama adetten gununden 4 gun sonra yapmistim gecen haftada evde yaptim ana cikmadi benimde aklima gec dollenme geldi pazartesi tekrar kan verecegimAaaa acaba geç döllenme falan mi oldu ki cnm 20 gün baya uzun bir süre ilaçtan kullanmissin gelsin diye bebis mi var acaba
aman tanrim 1 hafta sonra dogumunuzmu var sizinInsallah en kisa zamnda rabbim yuzunu guldurur cevrendekileri kiskanmayi birak rabbim nasip ederse seninde olur dua et her kapiyi acar bide stres yapma dusuk yaptıgina göre bir sıkıntı yok rabbim isteyen herkesede sanada nasip etsinnn aminn
Canım tekrar söylüyorum ben kimseyi kiskanmiyorum sadece ornek gösterdim cevremdekileri görüyorum kendi halime üzülüyorum kesinlikle kimsenin mutluluğunu çekememezlik yapmam.Insallah en kisa zamnda rabbim yuzunu guldurur cevrendekileri kiskanmayi birak rabbim nasip ederse seninde olur dua et her kapiyi acar bide stres yapma dusuk yaptıgina göre bir sıkıntı yok rabbim isteyen herkesede sanada nasip etsinnn aminn
İnşallah vardır cnm bende heyecanlandim gerçekten banada haber ver olur mu inşallah hayırlı haberler alırsın. Bu ay özel birşey yapmismiydinanlamadimki kasiklarim agriyo afedersin ama bazen agrisi makatima vuruyo sanki bicakla oyuyolar esim bugun durduk yere goguslerinin rengi koyulasmis dedi kanda negatifti ama adetten gununden 4 gun sonra yapmistim gecen haftada evde yaptim ana cikmadi benimde aklima gec dollenme geldi pazartesi tekrar kan verecegim
aman tanrim 1 hafta sonra dogumunuzmu var sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?