- 12 Aralık 2012
- 1.949
- 2.317
- 333
Merhaba arkadaslar 60 kilo ile hamile kaldım şuan 75 e.doğru gidiyorum
Sorun şu ki hamileliğimin başından beri herkez yok karnın çok büyük yok falandı senle hamile.bu kadar karnı yok ama onunda burnu büyümüş kiskis gülme kimisi ay ekmeği çok mu yiyorsun der alakası yok kimisi sen de şeker var şeker yüklemesi yaptırdım bu arada çok iyi çıktı ilk başlarda kırmadan açıklama getirmeye çalıştım kimisine ay olarak büyük bile söylüyordum ki hani soru sormasin diye kimisi karnıma dokunur ay tekmeliyor mu bakayım ya elleme stres oluyorum kimisi şimdi iken böyle ise hamileliğin son iki ayı nasil olursun zaten gebeliğin vermiş olduğu stres hormonların tavanı malum bilirsiniz artık çevremdekilere kırmaya başladım sanane ne ilgilendiriyor çok şükür bebeğim sağlıklı benimle diyorum 4 yaşına girmiş bir kız evladım var biraz yaramaz malum ay bu halde ikisine nasıl bakacaksın ki ben lohusaligimi bile tek başına atlatmış kadınım (eşimin desteği tabiki oldu) şu an bel ağrısı var eşim sağolsun bilasiklari dizer yerleştirir masayı kurar çamaşır atar asar vs en büyük yardımcım eşim çok şükür fakat şu insanların artık hadlerini bı türlü bilmiyorlar sonra ben laf söyleyince surat sallandiriyorlar
Bu arada ilk kızıma yeni doğum yapmışım daha 2 hafta olmuş doğum yapalı halamla dünür u geldi kadın bana demez mi hiç doğurmamış gibisin göbeğin olduğu gibi duruyor bebek emziriyordum şok oldum halam la konuştum sakın bir daha çağırma kovacakdim evden az daha
Böyle işte kızlar okuduğunuz için sağolun içimi dökmek istedim
Bu millet zaten hep sıfır bedendi gençliğinde.Hamileliğinde 5 kilo alıyolardı hepsi mükemmeldi.Ben daha 17 haftalık hamileyim şimdiden şiştim yapım bu ne yapabilirim.Hamilelik yani içimizde yeni bi canlı oluşuyo.Vücut alışık olduğu düzenin dışına çıkıyo.Çevremdekileri kırıyorum diye üzülmeyin çünkü onlar hamile halinizle sizi kırarken üzülmüyolar.Verin cevaplarını çünkü susmaktan anlamaz bunlar.