Merhaba,cok gecmis olmus oncelikle.
Cok afedersiniz gecmisinizde kotu hastaliga mi yakalandiniz, nasil oldu?
Illa ki bir tedavi sekli vardir,lutfen uzmeyin kendinizi. Allahtan umit kesilmez.
Aciksozlulukle anlatmaniz guzel olmus, sizi seviyor deger veriyor belli ki. Ne mutlu size.. kv adayinizla bir sekilde bu konuyu konusmalisiniz ki ileride bize neden soylemediniz olmasin.(gerci es adayiniz boyle de kabul etmis sizi)
Hastalik da saglik da allahtan gelen bir sey,herkesin hayat sinavi farklidir.
Benim de cocugum olmayabilir gozuyle bakiliyordu,tedavi_hap vs gerekir demisti tum dr lar. Esime evlenmeden once soylemistim olmayabilecegini. Sasirdi,dondu kaldı. Hic mi olmayacakmis dedi.(annesine soylemedik hic,ikimizin arasindaydi)
Neyse evlendik olmadi tabiki 2.5 yil (ayrica ben istemiyordum bebek,belki de olmama ihtimaline karsi cocuksuz hayata alistirmistim kendimi)
Doktora gidelim dedi esim kesin bir tanı koysunlar dedi. 2ay hap kullandim ve hersey mukemmelken yine olmadi. Megerse sorun esimdeymis,degerleri oldukca dusukmus,baska careniz yok dendi ve esimden dolayi ilk
tup bebek denemesiyle ikizlere hamileyim cok sukur. 28.Yaşındayız bizler de.
Hic bir sorunu olmayip cocugu olmayanlar da var.,elimiz kolumuz bagli bu durumda. Hersey kader kismet biraz da.
Insallah gunun birinde sen de anne olursun,allah im sizin de yuzunuzu guldursun,acılarınızı dindirsin. Iyi bir dr a git,allahtan umit kesilmez nolursun uzme kendini.. senin suçun yok , hersey allahtan.
MUTLULUKLAR DILERIM...