Ve eşin istemediği halde çocuk yapman doğru bir hareket değil bu durumu eşinle konuşmalısın.Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
Ve eşin istemediği halde çocuk yapman doğru bir hareket değil bu durumu eşinle konuşmalısın.
Beni anlamıyor19 yasinda hayatinin baharinda kondom delerek, cocuk istemeyen kocani kandirip çocuk mu yapacaksiniz ???
Çocuk isteyen babaya bu sorumluluk agir gelirken cocuk istemeyen kocaniz ya cocugu istemezse ???
İstemiyprdu ama kazayla hamile kalınca çabucak benimseyip kabul etmişti sonradan yine istememeye başladı19 yasinda hayatinin baharinda kondom delerek, cocuk istemeyen kocani kandirip çocuk mu yapacaksiniz ???
Çocuk isteyen babaya bu sorumluluk agir gelirken cocuk istemeyen kocaniz ya cocugu istemezse ???
Eşinin düzenli bir işi var mı? Belki sorumluluğu suan kabullenemiyor biraz zaman tanımalısın.İstemiyprdu ama kazayla hamile kalınca çabucak benimseyip kabul etmişti sonradan yine istememeye başladı
Var memurEşinin düzenli bir işi var mı? Belki sorumluluğu suan kabullenemiyor biraz zaman tanımalısın.
Farkındamısınız sabahtan beri insanlara neden şuan çocuk yapmamaları gerektiğini anlatıyoruz ve sabahtan beri millet çocuk diye ağlıyor
Bebek istemeyen birini neden ısrarla baba yapmaya çalışıyorsunuz?kondomu delerek yaptım
gerçek Bi kelimesi bile yalan değil yemin ederiöIşte her şey zamanında güzel.
Yaşıtlarınla başka alanlarda yarisacagin yasta evlenince, yarış mecburen önce kim doğuracak olmuş.
Konu gerçekse uzuldum, degilse cok sukur amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?