Herkesin hamilelik haberini almak

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır

Canım sana diyeceğim tek şey sabır etmen ve bol dua etmen onunda nasibi demekki suan değil ruhlar arasına karışmamış şuan

Ve eşin istemediği halde çocuk yapman doğru bir hareket değil bu durumu eşinle konuşmalısın.

19 yasinda hayatinin baharinda kondom delerek, cocuk istemeyen kocani kandirip çocuk mu yapacaksiniz ???
Çocuk isteyen babaya bu sorumluluk agir gelirken cocuk istemeyen kocaniz ya cocugu istemezse ???
İstemiyprdu ama kazayla hamile kalınca çabucak benimseyip kabul etmişti sonradan yine istememeye başladı

Kuzucum sen 17 yaşında evlendin, şuan 19 yaşındasın ve anne mi olmak istiyorsun
Ben öyle ay bu ay yaş çok küçük, daha bekle çocuksun diyen biri hiç değilim ama sen gerçekten çok çok küçüksün.
Kusura bakma yaşına odaklanmaktan derdinle ilgili yorum yazamadım..

Ama asıl üzücü olan kısım bu

Işte her şey zamanında güzel.
Yaşıtlarınla başka alanlarda yarisacagin yasta evlenince, yarış mecburen önce kim doğuracak olmuş.
Konu gerçekse uzuldum, degilse cok sukur amin.
gerçek Bi kelimesi bile yalan değil yemin ederiö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…