- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Buna iyi güldüm işteNe baskısı yapıyorlar 19 yaşındaki kadına?
Ablacım sokağa çıkman bile yasak şu anda ne bebeği?
Su hayatta anne olmayacak nice kadın varken, ıkıncı senede ustelık 19 yasındayken dayanamıyorum demek buyuk Sımarıklık.İnsanların laflarını baskılarını çekemiyorum kaldıramıyorum artık boşanmayı bile düşündüm arkamda duracak kimse yok bende başta eşime saygı duyuyordum istemiyor haklı diyordum insanların yaptıkları psikolojik baskı beni bu hale getirdi
kim beni görürse bebek ne zaman diye soruyor eşim istemiyor dediğimde inanmıyorlar arkamdan neler neler konuşuyorlar ben Şanlıurfa da yaşıyorumNe baskısı yapıyorlar 19 yaşındaki kadına?
Ablacım sokağa çıkman bile yasak şu anda ne bebeği?
Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
kim beni görürse bebek ne zaman diye soruyor eşim istemiyor dediğimde inanmıyorlar arkamdan neler neler konuşuyorlar ben Şanlıurfa da yaşıyorum
Ellerim buz gibi oldu sinirden kriz gecırmem ınsallahkim beni görürse bebek ne zaman diye soruyor eşim istemiyor dediğimde inanmıyorlar arkamdan neler neler konuşuyorlar ben Şanlıurfa da yaşıyorum
16 yaşında nişanlandım bie yıl nişanlı kaldımKuzucum sen 17 yaşında evlendin, şuan 19 yaşındasın ve anne mi olmak istiyorsun
Ben öyle ay bu ay yaş çok küçük, daha bekle çocuksun diyen biri hiç değilim ama sen gerçekten çok çok küçüksün.
Kusura bakma yaşına odaklanmaktan derdinle ilgili yorum yazamadım..
Ama asıl üzücü olan kısım bu
Ya canım çocuksuz bosansan arkanda duracak kimse yok, cocuklu bosansan nasıl hayatta kalmayı planlıyorsun...İnsanların laflarını baskılarını çekemiyorum kaldıramıyorum artık boşanmayı bile düşündüm arkamda duracak kimse yok bende başta eşime saygı duyuyordum istemiyor haklı diyordum insanların yaptıkları psikolojik baskı beni bu hale getirdi
ya çok üzülüyorum iki kez gebelik geçirdim ve anne olmak istiyorumEllerim buz gibi oldu sinirden kriz gecırmem ınsallah
Cildiriyorum ya. Arkandan dıyelım ki cocugu olmuyor bunun diyorlar desinler ne olacak.
Desinler ya arkandan cocugu olmuyor bunun kısır desinler ne olacak yani soyler mısın?
Tatlım ben 30 yasındayım 2 yıldır deniyoruz.. Herkes soruyor daha düşünmüyoruz zamanı gelince olur inşallah diyip susturuyorum onları.. Ki sende gebelik olusmus bu durumdan hem kendının hem de eşinin çok etkılendıgını soyleyıp milleti susturabılırsın.. İnsanlar her zaman sorar cocuk yaparsın bu sefer ıkıncı yı sorarlar.. Bu böyle maalesef. Evliliğinize zaman verin bebek işini sen de şimdi askıya bak gör eşin kendisi isticek hazır hossettıgınde..Ben başta saygı duyuyordum çok haklı diyordum ama abla gerçekten insanların baskısına dayanmıyorum çok üstüme geliyorlar beni görünce adımdan önce bebeği soruyorlar çok yoruldum
Konu sahibi sen iyi misin ya o yüzünün gözünün hali ne?Yüz morlukları ve kan oturması
Şiddet gördüm ve yüzüm bu hale geldi iz kalır diye çok korkuyorum bunlar ne zaman geçer ya da neyle geçer lütfen yardım eder misinizwww.kadinlarkulubu.com
Dayak yemekten kondom delmeye uzanan garip bir öykü
Çevrene haberleri izlet hamile kalmak riskli de ayrıca üstünde baskı kurmalarına izin verme daha yeni reşit olmuşsun insanlar 40 yaşına kadar çocuksuz duruyorÇevre baskısına dayanamıyorum artık herkes beni darlıyor bunaltıyor Bi çıkış yolu arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?