Herkesin hamilelik haberini almak

Su hayatta anne olmayacak nice kadın varken, ıkıncı senede ustelık 19 yasındayken dayanamıyorum demek buyuk Sımarıklık.
Allah beterinden korusun, basa geldı mı oyle bır dayanırsın ki sen bile sasırırsın.

Böyle konularda hic yazmam yasın küçük ne bu acele diye ama sen gercekten cok küçüksün be kuzum Senin yasinda kardesim var suan en büyük endisesi Üniversite sınavi. Ben onu bu sekilde senin endiselerinle dusunemiyorum Allah sasirtmasinda tabi kardesimide hayalleri, idealleri hep egitim uzerine.
Sen hadi evlenmissin bide ustune inatla cocuk sahibi olmayi istemek...

Kendin mi istedin 17 yaşında evlenmeyi , yoksa zorla mı evlendirildin ?

“Ben istemiyorum eşim istiyor ve benimle korunmasız ilişkiye girdi” cümlesini tekrar edin ve kendinizi eşinizin yerine koyup ne kadar saçma ve yanlış bir hareket yaptığınızı kabul edin. İkiniz de isteyene kadar beklemelisiniz. Hem belki o zamana kadar olgunlaşırsınız. Zira hala çocuk gibi hareket ediyorsunuz.

kim beni görürse bebek ne zaman diye soruyor eşim istemiyor dediğimde inanmıyorlar arkamdan neler neler konuşuyorlar ben Şanlıurfa da yaşıyorum

İnsanlar surekli biseyler soracak yavrum. Onlarinki sadece merak.

Sen surekli baskalarina gore mi yasayacaksin?

Zannediyor musun ki cocugun olunca susacaklar?

İkinci ne zaman? Erkekse sunneti ne zaman? Sadece meraktan sorulan birsuru sorular..

kim beni görürse bebek ne zaman diye soruyor eşim istemiyor dediğimde inanmıyorlar arkamdan neler neler konuşuyorlar ben Şanlıurfa da yaşıyorum
Ellerim buz gibi oldu sinirden kriz gecırmem ınsallah
Cildiriyorum ya. Arkandan dıyelım ki cocugu olmuyor bunun diyorlar desinler ne olacak.
Desinler ya arkandan cocugu olmuyor bunun kısır desinler ne olacak yani soyler mısın?

16 yaşında nişanlandım bie yıl nişanlı kaldım

Ya canım çocuksuz bosansan arkanda duracak kimse yok, cocuklu bosansan nasıl hayatta kalmayı planlıyorsun...

Ellerim buz gibi oldu sinirden kriz gecırmem ınsallah
Cildiriyorum ya. Arkandan dıyelım ki cocugu olmuyor bunun diyorlar desinler ne olacak.
Desinler ya arkandan cocugu olmuyor bunun kısır desinler ne olacak yani soyler mısın?
ya çok üzülüyorum iki kez gebelik geçirdim ve anne olmak istiyorum

Ben başta saygı duyuyordum çok haklı diyordum ama abla gerçekten insanların baskısına dayanmıyorum çok üstüme geliyorlar beni görünce adımdan önce bebeği soruyorlar çok yoruldum
Tatlım ben 30 yasındayım 2 yıldır deniyoruz.. Herkes soruyor daha düşünmüyoruz zamanı gelince olur inşallah diyip susturuyorum onları.. Ki sende gebelik olusmus bu durumdan hem kendının hem de eşinin çok etkılendıgını soyleyıp milleti susturabılırsın.. İnsanlar her zaman sorar cocuk yaparsın bu sefer ıkıncı yı sorarlar.. Bu böyle maalesef. Evliliğinize zaman verin bebek işini sen de şimdi askıya bak gör eşin kendisi isticek hazır hossettıgınde..

Konu sahibi sen iyi misin ya o yüzünün gözünün hali ne?
Seni bu hale getiren adama bir de çocuk mu vericeksin?

Acelen ne? Daha doğurabileceğin en az 20 yılın var ki ötesi de mümkün. Ayrıca erkenden derdin neydi evlendin ve bir de eşini tuzağa düşürmeye çelışman hoş değil.

Çevre baskısına dayanamıyorum artık herkes beni darlıyor bunaltıyor Bi çıkış yolu arıyorum
Çevrene haberleri izlet hamile kalmak riskli de ayrıca üstünde baskı kurmalarına izin verme daha yeni reşit olmuşsun insanlar 40 yaşına kadar çocuksuz duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…