Herkesin hamilelik haberini almak

19 yaşındasın ve ne bu acelen ben anlamıyorum .Zaten şu an virüs var olsa ne olacak yine aynı şeyleri yaşadın diyelim , hastaneye nasıl gideceksiniz ?Birde eşiniz istemiyormuş çoçuk sahibi olmak öyle doğurdum demekle olmuyor ,iki tarafın da sorumluluğu alması lazım .Daha siz çoçuk yaştasınız erkenden de evlenmişsiniz biraz evliliğini geçirin madem ya .En kötü sorun varsa tedavi olursunuz zamanı gelince .•İnsanlar kaç yıldır bekliyor ya .19 yaşında düşünmen gereken bunlar değil bence

Ah be çocuğum sen kendin bebeksin daha, 17 yaşta evlenmek neden? 19 yaşta çocuğum yok diye kendini heba etmek neden? Çocuk sorumluluk ister, sen yaşın gereği henüz ergenliktesin, psikolojin alt üst durumda, insanların seni anlamadığını düşünmen kadar doğal şey olamaz. Yaşıtların gezip eğlenirken bebek sorumluluğu aldığın için pişman olursun. Olmayanda da vardır hayır. Şu hastalıklar bitsin, kocan da istesin o zaman çocuk düşün be yavrum.

Bugün açılan hamilelik konuları beni hasta etti. Vallahi enerjim tükendi gibi hissediyorum.

Daha çok ama çok ama çok gençsiniz.

Eşinizin iradesine aykırı yöntemlerle çocuk sahibi olamazsınız, buna hakkınız yok. Çocuk tek tarafın kararı ile olacak şey değil.

Hele bu dönem çocuk sahibi olmak için hiç uygun değil.

Psikolojiniz gercekten kotu durumda burdaki cogu kimse ben dahil sizi anlayamayiz kendinizi toparlayın baska ugraslar edinin ve cevre baskisindan kurtulun , esinle geçirdiğin zamanlarin tadini cikarmaya bak

19 yaşındasın..
İki yıllık evlisin...
Eşin çocuk istemiyor....
Kondomu delip hamile kaldın...
Büyük başarı kondomu delip hamile kalmak
4 yıldır kondomsuz deniyoruz birde öyle deneyeyim bakalım

Canım yaşadıkların için gercekten çok üzüldüm Allah sabır versin ama daha cok kucuksun be bebeğim.. Biraz zaman tanıyın kendnıze.. Eşin de büyük ihtimalle bu durumdan çok etkılenmıs, o yüzden istemiyordur.. Ona da hak ver.. Zamanı gelince elbet yavrunuzu alırsınız kucagınıza.. Biraz evliliğinizi yasayın.. Biraz daha büyüyün.. Sen de destek ol eşine o da sana olsun..

19 yaşındaki genç bir kadının yazdıkları bu olamaz olmamalı
İnsanların laflarını baskılarını çekemiyorum kaldıramıyorum artık boşanmayı bile düşündüm arkamda duracak kimse yok bende başta eşime saygı duyuyordum istemiyor haklı diyordum insanların yaptıkları psikolojik baskı beni bu hale getirdi

Benim kardeşim 19 yaşına girdi üniversite okuyor .Şu an onun bırakın hamile olduğunu evlendiğini bile düşünemiyorum .Ben 27 yaşındayım hala tereddütlerim oluyor bazen çok istediğim halde , acaba çoçuğa yetebilecek miyim diye ? Lütfen bu düşünceleri bırakın hayatınıza bakın .İmkanınız varsa sınavlara hazırlanıp üniversite okuyun, eşinde destek veriyorsa .veya bir hobi felan edin , Halk eğitime git kurslara katıl , meslek öğren .

Ne baskısı yapıyorlar 19 yaşındaki kadına?
Ablacım sokağa çıkman bile yasak şu anda ne bebeği?

Ben başta saygı duyuyordum çok haklı diyordum ama abla gerçekten insanların baskısına dayanmıyorum çok üstüme geliyorlar beni görünce adımdan önce bebeği soruyorlar çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…