Herkesin işine yaradığın kadar iyisin bu hayatta!

eVET çok teşekkür ederim şuan daha iyi hissediyorum kendimi , çünkü bebeğim için güçlü olmak istiyorum ve o adiyi tanısanız inanın degmez aglayıp üzülmeye artık yıpranmıycam ....

Diğer konunuzda bir daha şiddet uygularsa ayrılıım yazmışsınız, malesef yaşanmış bu olay. Ama ayrılmaya niyetiniz yok anladığım kadarıyla.
Gözünüzde şiddeti, hakareti meşrulaştırmayın lütfen... Yaşadıklarınız normal değil, 20 yaşında gencecik birisiniz. Umarım ömrünüz böyle geçmez...

bu dayaklarin devami gelir maalesef o cocuguda kaybedebilirsiniz ayrica böyle bir evliligi sürdürerek iyi bir ortam hayzirlayamazsiniz dogacak cocugunuza bence ayrilmaniz en dogrusu ailenize herseyi aciklayin kararinizida net olarak söyleyin sizin kararli olmaniz gerek yoksa simdi hersey nasilsa ayni devam eder..

Önceki konunu hatırladım
Sen elinden geleni yapıyorsun yinede yaranamıyrsun bu hep böyle gidecek biliyorsun dimi? Hamile olduğunu bile bile vurmuş sana bu nasıl iştir ya annene herşeyi olduğu gibi anlat saklama
İlk etapta gel başımın üzerinde yerin var demiyorlar tabiki yuva yıkılmasın diye öyle konuşmuştur. Sana tavsiyem annene herşeyi anlat kararını eşine bildir

Aksam annemlere geldim bi süre yanlız kalalım bu sekilde çocugumuzu bu evde dunyaya getrmek ıstemıyorm dedim. Bakalım inşallah zaman şans getirir artık gücüm kalmadı...

Evet hamile olmasam 1 sn bile düşünmez ayrılırdım çalışır bakardım hayatıma ama suan çok hassas hissediyorum kendmi...

20 yasindaymissin bilmiyordum cok gencsin bir sürü yol var hala egitim hayatin nasildi bilmiyorum ama calisabilir hayata tutunabilirsin hicbir sey icin gec degil

Daha 20 yaşındasın ne ara evlendin ne ara çocuk yaptın?! Bir kadın çocuğu varken nedensiz boşanır mı hiç? Bunları neden değerlendirmedin. Hadi inandın, netleşene kadar çocuk yapmasaydın keşke... Keşkeler bitmiyor ama işe de yaramıyor maalesef. En başından bunlar konuşulmalıydı. Haftasonu çocuk babayı görür, üvey anneyi değil. Çok sevebilirsiniz, iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama baba evde yoksa neden geliyor? Geldiğinde bakmadığın için neden yumruk yiyorsun hamile halinle? Kendi bakabilir çocuğa. Bu şekilde olayların yaşandığı eve o çocuk gelmesin zaten yazık günah ya. Psikolojilerini bozuyorsunuz çocukların. Off of! Bu adam dengesiz. Yumruk atar iki dakika sonra vidi vidi yapar. Annenin evine düşünmek için değil boşanmak için git. İkinci evliliğinde bu şekilde davranan adam da tedavi görsün bir zahmet. Boşanıyorum, deyince kapıda yatmaya falan başlar kandırır seni. Daha genceciksin kendine bunları yapma. O çocuklara da yapma!

O çocuğun annesi sahip çıkmıyor mu böyle bi babaya uvey anne yanına niye veriyor benim kıyamadığım yavrumu babası bakmıycak uvey anne gezecek yavrum ortada kalacakta ben gondericem yavrumu pehh

Okurken cok üzüldüm size vuran elleri kirilsin
ALLAH yardmciniz olsun arkadasim

Aksam annemlere geldim bi süre yanlız kalalım bu sekilde çocugumuzu bu evde dunyaya getrmek ıstemıyorm dedim. Bakalım inşallah zaman şans getirir artık gücüm kalmadı...
öncelikle geçmiş olsun
bak canım boşanamasan bile
muhakkak gidip darp raporunu al
onu bir karakola çeksinler.. bir gözü korksun şöyle
bakalım ne olacak ondan sonra..

Eğer dövdüğünde polise gidip darp raporu alırsan, mahkemede öyle güzelce haklı çıkarsın ki sana güzel bi tazminat verip nafakanı bağlarlar. O ilaçlarımı neyle alırım sorun falan ortadan kalkar.
Ayrıca annen dayak olduğunu bilmediği için gel dememiş, onu söyle. Gene de gel demezse bile git otur evinde, Annen sonuçta, elin adamı gibi itip kakacak hali yok. En fazla söylenir, ona da kulak tıkarsın. Dayağa katlanmaktan daha kolay kulak tıkamak.

ama ben o çocuğuda hiç kıyamam yavrum gelip senin göz yaşlarını silmiş o gerzek adam görsün bak iyi davranıp bakıyorsun ki çocuk nasıl seviyor seni... hafta sonları eşin hep çalışıyormu? işte boşamlarda olan hep çocuklara oluyor maalesef yazık yani... birde hamile bir eşi dövmek nasıl bir vahşettir

O çocuğun annesi sahip çıkmıyor mu böyle bi babaya uvey anne yanına niye veriyor benim kıyamadığım yavrumu babası bakmıycak uvey anne gezecek yavrum ortada kalacakta ben gondericem yavrumu pehh

Çocugun anneside çalısıyor çocugu hafta içi yıkamıyor bile haftasonu gelince ben yıkıyorum çocugu o yüzden de çocuk bana düskün oluyor ilgilendigim için..

Haftasonları işi yogun oluyor , kahvaltıdan sonra çıkıyor hemen aksam üstü yemek yemeye geliyor sonra hemen geri gidiyor aksamda 10 gibi geliyor çocuk dayanamıyor uyumus oluyor zaten ilgi alaka yok yani... Sabah kalktıgında blgsayarı veriyo çocga oyun açıyo o kadar ilgisi... ödevlerini falan ben yaptırıyorum öglenleri

Ne kadar alakasız iş ya. Çocuk babasıyla zaman geçirsin diye hafta sonu mahkeme onu vermiş, senle zaman geçirsin diye değil.

Son derece mantıksız yani. Hani bir hafta sonu olur alıp çocuğu gidersin ama her zaman olması da yani…

Sen de eşinden izin alma havasındasın, çocuk musun sen? Kendi kararını kendin veremiyor musun?

Haber vermen yeterli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…