Herkesin işine yaradığın kadar iyisin bu hayatta!

Çok tesekkür ederim arkadaslar desteginiz icin sabah msj atmıs '' sensiz ev bomboş yaşlandırdın beni '' yazms salak herif cevap vermedim... sonra tekrar msj atmıs bana nörolojiden randevu alsana agzım dilim uyuşuyor diye cevap vermedm

Evet malesef ki izin alıyorum anneme gidebilirmiyim vs gibi... Gerçektende mantıksız çocuk benmle evde vakıt geciriyo babayı toplasak 6 saat görmüyor bütün haftasonı boyunca.. Sonra iki haftasnu ben evde olmayınca kötü oluyorum.. Sanki çocugu alıp dısarı çıktı gezdırdı de ben engel oldum.

çocuğun öz anneside ilginç h.içi çalışıyorsa muhtemelen çocuğu göremiyorda

ben olsam yollamam çocuğumu

adam alıp ilgilenmiyor bile ne diye veriyor

Kadın bilmiyordur bile ilgilenmedigini adamın çünkü hiç bi şekilde konusmuyorlar kadın nafakayı yatrdınmı dye msj atıyo buda cevap atıyo o kadar ... Kadın bi markette kasiyer yani çocugu ne zaman görüyo görmüyo hiç bilmiyorum...

duygu sömürüsü yapıyor canım
dönersen de şartlı dön
bundan sonra bir yere giderken yalnızca haber vereceğini
ve çocuğu geldiğinde de ancak kendin istersen ilgileneceğin gibi maddeler
sakın kanma ağlanmalarına kararlı ol

Çocuğa bunca zaman hiç kızmadım bi yaramazlıgında yapma canım vs şeklinde konustum ses tonum asla yükselmedi... Beraber oyunlar oynadık müzik açıp dans ettik vs belkide annesine benmle iyi vakit geçrdigini söylüyor da olabilir bilemiyorum... Eğer ki dönersem şuan yanlız kalmak istiyorum gerçi de bazı şeylerin degismesi şartıyla ancak dönerim bunuda ailemin yanında konusurum ki sonradan kıvırmasın... Çünkü çocuga aksama kadar bakan benim ama çocuk hakkında söz hakkım olmadı hiç bir zaman , çocuk istedigi için makarna yapmıstım geçenlerde çocukta makarna yemıycem corba ıcıcem dıyınce bende aa nıye yemıyosun senın ıcın yaptım dedm bana kızmıstı esim ben söylerim gerekeni niye sen öyle diyosun diye manyak ya valla... Bunca zaman ne kadar salakmısımda bu kadar taviz vermişim kendimden hayatımdan...

Siz severek mi evlendiniz ?

Haftasonu çocuğu niye alıyor sen evde bak diye mi.Babsı o.İlgilenecek çocuğuyla.Çok yüz vermişsin herkese.Kendini bakıcı yerine koymuşsun.

O çocuğa öyle üzüldüm ki kendini istenmeyen biri olarak görmüş yavrum, ilgi hak getire zaten anlattigin kadariyla
Iyi yapmışsın annene gitmekte, biraz cesur olmalısın böyle evlilik olmaz. Geçsin de çiz yolunu hayata yeniden basla

bir dermanı olmayan hastalıkla savaşan çocuk, bir de ilgilenilmeyen, sevilmeyen bir çocuk. durup, düşünüp ağlarım bu yavrulara.

ah bi tanecik yavru, yazık değil mi o'na. Allah sizden razı olsun. sevginizi veriyorsunuz ki o da sizi seviyor.

durumunuz çok zor. ya resti çekeceksiniz ya da onun huyuna gideceksiniz. Allah ıslah etsin o vicdansız adamı.

öğleden sonra aradı açmadım sonra msj geldi bebegime beşik almıstık beşiği kurdum yazmıs falan... cevap vermedm tekrar aradı bakalım hayırlısı....

Hamile kadını döven adam adam olmaz.yumruk atmak nedir ya.çocuğunu taşıyosunuz can taşıyosunuz siz.kesinlikle boşanın.annenize de anlatın yaptığını.o zaman kapı açar size.çocuk doğduktan sonra iş bakarsınız kendinize.ayrıca darp raporuyla tazminat ve nafaka alırsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…