- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Yanlış bir ilişkiye adım atmışsın, yanlış olduğunun da farkına varmışsın, anladığım kadarıyla çok da sevmiyorsun. O çocukcağızın da hayatını fazla etkilemeden en kısa zamanda bitirmelisin. Aileni bahane olarak sunma, o bahane çok geçerli değil.
İnan arada eğitim, kültür farkı olunca ne maddiyat yolunda götürüyor ilişkiyi ne aşk. Bu tip ilişkilerin çoğunda sıkıntı oluyor ilerleyen zamanlarda.
Bence uzatmadan bitir zaten oda kabullenmi
Ailemi one surmemin sebebi su gorusmek istedigin de ya yalanla disari cikicam ya da dogruyu soyleyecegim onunla gorusuldugum anlasilinca hic disari cikamayacagim. Bunu bilmesi gerekiyor, anlayisla karsiliyor ama mesela 2 hafta sonra biraz beni ozledigi icin isyan ediyor. Ben sırılsıklam baslamadim bu ise zaten fakat bu kadar da olumsuz tepki alacagimi hic dusunmemistim.
Evet kabulleniyor.
Bencede aileni işin içine katma. Ona aşık olmadığını, birbirinize uygun olmadığınızı söyle ve bitir.
Cocuk diye bahsettigine gore sevgilin olarak kabullenmemissin zaten
Bence oyalama cocugu. Düzgün birine benziyor yazdiklarindan
Sadece birbirinize uygun degilsiniz
aileniz yüzünden onu bıraktığınızı düşünürse size olan duyguları bitmez, kavusamamıssınız gibi melankolik takılır, dönem dönem size ulaşmaya çalışır sizinde onu sevdiğinizi düşünerek.ailenize karsı gereksiz kin besleyebilir gibi gibi.Merakimdan soruyorum, ailemden bu sekilde bahsetmem ne gibi bir zarar verir? Bu arada tesekkur ederim oneriniz icin
Ailene hiç kimse için, hiç bir şartta yalan söyleme. Ablan sayılırım ve verebileceğim tek tavsiye bu. Bu işi sürdüreceksen ailene açık olarak sürdür, seviyorum deneyeceğim de. Ya da kabullen ve bitir.
Olumsuz tepki alman çok normal. Senin yaşında yeğenlerim var inan yanlarına kimseyi yakıştıramıyorum ben bile, anne babayı düşünemiyorum. En iyisine layıklar bence, ailen de öyle düşünüyor.
Bundan 10 sene sonrasını düşün. Mesleğin ne olacak bilmiyorum ama diyelim ki iş kadınısın, çalışıyorsun, belli bir iş ortamın var. Bu adamla evli olsan ve onu iş arkadaşlarının arasına sokman gerekse çekinmeden bu da benim eşim diyebilecek misin? Ya da o senin ortamına girdiğinde ezilip büzülmeden mesleğini söyleyebilecek mi, o ortama ayak uydurabilecek mi? Zaman çok çabuk akıyor, hep şimdiki gibi laylaylom olmayacak.
aileniz yüzünden onu bıraktığınızı düşünürse size olan duyguları bitmez, kavusamamıssınız gibi melankolik takılır, dönem dönem size ulaşmaya çalışır sizinde onu sevdiğinizi düşünerek.ailenize karsı gereksiz kin besleyebilir gibi gibi.
Size yerden goge kadar hak veriyorum, son yazdiginiz paragrafin aynisini bana da teyzem soyledi, kelimesi kelimesine ayni yani fark yok. Benim yukarda ideallerim diye bahsettigim sey yukseklisans dusunmekteyim, daha sonra okulda ogretim uyesi olarak kalmak istiyorum, cocuk buna olumlu bakiyor fakat is ciddiye binerse benim dusuncem bu artik kaybedecek zamanim yok diyor ama henuz bunlar cok erken! Benim zaten adam akilli hayata atiltigim yas 28 olacak hemen bunu dusunemem, hic bir sekilde uyusmuyoruz yani. O kadar uzaga gitmeye gerek yok, mesela bu gun arkadaslarimla disari cikacaktim bende gelebilir miyim dedi, oraya gelirse sevgilim olarak tanistirmak zorunda kalacagim, arkadasim desem o kirilir ki imkansiz zaten, simdiden bir ortama sokamiyorum zaten. Ailem bana dedi ki kendi okulunda okuyan biri olsaydi senin icin daha iyi olurdu diye. Maalesef sadece beni sevmesi disinda mantiga yatan hic birsey yok
Bir de akademisyen olmayı düşünüyorsun, ideallerin var.
Her şeyi bir tarafa bırakırsak senin gibi idealist bir insanla hayat nereye götürürse oraya giden bir insanın ortak paydada buluşması mümkün değil. Hayatını yoluna koymak için çaba sarfeden, çalışan, kendi çapında bişeyler başarmak için uğraşan bir adam olsa karşında daha farklı düşünütdüm. Ama şu şartlarda çok zor.
Aileni neden karıştırmaman gerektiğini yukarıda bir arkadaş anlatmış, dikkate al.
Şimdiden arkadaşlarınla tanıştırmaya utandığın bir adamı daha fazla hayatında tutma. Ona da yazık.
Anladığım kadarıyla siz de birşey hissetmiyorsunuz ona karşı sadece verdiği değer ince ve kibar davranışları hoşunuza gitmiş ama ortada aşk yok gibiİkiniz için de hayırlısı olsun ayrılmak mantıklı şuan hem anne baba rızası yok ve eğitim devam ederken böyle sorunlar açmak gereksiz
Yarisina kadsr ancak okudum lutfen dertsiz basina dert alma..hele boyle ozverili bi aileyle boyle sacma sapan insanlari hic bulastirma
insan 7sinde neyse 70inde o olurmuş iyiki bitirmşisn boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?