- 28 Eylül 2022
- 1.358
- 5.041
- 88
- 37
Benim arkadaşlarımla ilişkilerim kimliğimdeki medeni durum hanesine göre değişmedi. Bel altından kasıt nedir bilmiyorum. Şu herifi bi yatağa atsam da şöyle yapsam böyle yapsam gibi bişise zaten bekarken de yapmadım böyle muhabbet. Ama cinsel hayatlarımızı konuşuyoruz ara ara, gerekli durumlarda.hayır ama muhabbetler değişecek mecbur ,mesela bekarken bel altı yapılan espriler evlenince de aynı mı kalacak?
bana göre hayır ,kalmamalı
evli,barklı,çoluklu çocuklu olmanında bazı sorumlulukları var
siz anlamayın,biz burada sizin hayatınızı merak etmiyorz..Benim arkadaşlarımla ilişkilerim kimliğimdeki medeni durum hanesine göre değişmedi. Bel altından kasıt nedir bilmiyorum. Şu herifi bi yatağa atsam da şöyle yapsam böyle yapsam gibi bişise zaten bekarken de yapmadım böyle muhabbet. Ama cinsel hayatlarımızı konuşuyoruz ara ara, gerekli durumlarda.
Sorumlulukla konunun alakasını anlamadım zaten.
Beni o küçük beyniyle böyle aşağılamaya çalışan adama ben dünyayı dar ederim mesela. Neymiş o seviye diye.sen arkadaşlarımla aramda olan muhabbeti anlayacak seviyede değilsin
Niye ben buraya üye değil miyim? Ben de fikir belirtiyorum işte kendi hayatımdan örneklerle. Sadece sizin fikirleriniz mi kıymetli?siz anlamayın,biz burada sizin hayatınızı merak etmiyorz..
konu sahibine fikir beyan ediyoruz
size uymuyor olabilir ,yazmazsınız olur biter
iyi günler..
Bir konu olduğunda herkes ne kadar medeni olduğunu kanıtlamak için sıraya giriyor. Tamam medenisiniz, özel hayatlarınız var gerçekten anladık bunu. Güvenmek, medeni olmak; bunlar harika. Ama kadın bir şey yazmış, "her türlü muhabbetin açıkça konuşulduğunu" belirtmiş. Ve bu grupta adamın sadece arkadaşı ve arkadaşının sevgilisi varmış. Üstüne üstlük "bizim muhabbetimizi anlayacak seviyede değilsin, yanlış anlayabilirsin" yazmış (?!) Daha hala abartıyor, olamaz mı o mu bu mu diyorsunuzArkadaşımın ve sevgilisinin olduğu bir grupta ne kadar özelimi paylaşabilirim ki
Benim whatsapp görüşmelerimde bir arkadaşımın memeleri bile var. Eşimin baktığını düşünemiyorum. Benim özelime saygısızlığı bir yana sohbet ettiğim insanların da özeline saygısızlık bu telefon karıştırma mevzusu.Daha dün akşam arkadaşlarla birbirimize sutyen tavsiyesine bulunduk gruplarda. Ne münasebet eşim okuyacakmış. Erkek kız karışık gruplarım da vardır üniversiteden.
8 yıllık evliyim eşimin telefonunu elime sadece aile fotolarımızı kendime atmak için alırım. O da benimki benim düzeltmesini istediğim ayarları varsa alır ya da acil bir durumsa. Şifrelerimizi biliriz telefonlarımız ortadadır. Ama hiç karıştırma gereği duymadık.
Sizin durumunuzda da adamın telefona baktırmak istememesi haklı. Takıntılıyım demişsiniz. Adam da bunun farkında ki yanlış anlarsın demiş bence.
Siz kendi takıntılarınıza çözüm bulmaya çalışmalısınız. Bu sebeple bundan sonraki özel veya toplum içindeki diğer ilişkilerinizde çok problem yaşarsınız.
Kesinlikle öyle. Arkadaşlarım yeri geliyor cinsel problemlerini anlatıyor tesettürlü arkadaşlarım açık fotoğraf atıyor. Whatsap kesinlikle özel alandır. Dediğiniz gibi şahsımı geçtim benim çevremin de özel alandır. Eşim kurcalama, konuşmaları okuma amaçlı giremez,girmez de zaten o karakterde birini eş olarak seçmezdim..Benim whatsapp görüşmelerimde bir arkadaşımın memeleri bile var. Eşimin baktığını düşünemiyorum. Benim özelime saygısızlığı bir yana sohbet ettiğim insanların da özeline saygısızlık bu telefon karıştırma mevzusu.
Doğru diyosunuz ama adamın grupta kız arkadaşları var bu kızlar kadının eşine özelini anlatıyor sorun yokta kadındanmı gizleniyorBenim whatsapp görüşmelerimde bir arkadaşımın memeleri bile var. Eşimin baktığını düşünemiyorum. Benim özelime saygısızlığı bir yana sohbet ettiğim insanların da özeline saygısızlık bu telefon karıştırma mevzusu.
Kızın sevgilisi de gruptaymış yahu. Sevgilisinin yanında kıza mı yürüyecek, kız mı ona yürüyecek?Doğru diyosunuz ama adamın grupta kız arkadaşları var bu kızlar kadının eşine özelini anlatıyor sorun yokta kadındanmı gizleniyor
Bilmiyorum kız olan grupların saklanması şüphe uyandırıyor bende
Bizim sohbetimizi anlayacak seviyede diilsin diyo adam nasıl bir sohbetse artkKızın sevgilisi de gruptaymış yahu. Sevgilisinin yanında kıza mı yürüyecek, kız mı ona yürüyecek?
Evet kadından gizleniyor çünkü kadın onların arkadaşı değil içlerinden birinin sevgilisi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?