Merhaba arkadaşlar, daha önce burada açtığım konuların büyük çoğunluğunda derdimi anlattığım için fayda gördüm, farklı bakış açılarını da okudum kısacası faydası oldu.. Şimdi anlatacağım sorunum da uzun süredir yaşadığım bir sorun ama bu sorundan artık bıktım. Başlarda ben kendim isteyerek aklıma getiriyorum ondan aklıma geliyor diyordum.. Bir de geçmiş olayların ve özellikle konuşmaların akla gelmesi normal bir şey diyordum ama bıktım.. Uzun süredir yaşıyorum bu durumu.. 15- 20 sene önceki bir konuşma aklıma geliyor.. Daha önceki bir konumda bahsetmiştim ben onun nişanlısıyım diye.. Onun gibi.. Sadece o söz değil.. Mesela bu sabah daha kalktım.. Sabah bir iki iş var onları yapıyorum.. Sonra kahve içeceğim.. Aklıma var ya eski konuşmalar böyle hızlı hızlı gelip duruyor.. Bazen de sesli olarak söylüyorum.. Sonra ya madem aklıma gelip duracak bari işe yarayan bir şey olsun diye kelime-i tevhid söyleyip durdum içimden ya da aklımdan.. O zaman biraz sakinledim..Arkadaşlar yakında inşallah yeni eve taşınacağım o zaman belki yeni ev, yeni çevre, ortam derken yeni bir şeylerden bu yaşadığım olay azalır mı diyorum.. Böyle bir şey yaşayan oluyor mu? Yeni eve taşınınca inşallah geçer yoksa doktora anlatacağım.. Teşekkürler okuduğunuz için.