Ay dimi ya ben de kendimde sorun ariyorum surekli. Herkesin anasi ben miyim niye hep ben ariyorum yani bir tuhaflar.Amann klasik muhabbetler
Uzun süre görüşülmeyince hemen hayırsız aramıyosun su bu
E sen ara o zaman
He bide bi ara görüşelim denir mutlaka
Evet o bi ara hic bi zaman gelmez
Takılmayın hepimiz yasıyoruz
İlk defa duydum harika bir sozmus"Bir işin varsa meşgul insandan rica et.O yapar "sözü geldi aklıma. :) Allah kolaylık versin.
Esasen cevrem de bir degisik,benim de kimseye yuzum tutmaz,ondan yukleniyorlar bana. Ama dogru diyorsunuz aslinda ataga gecmek lazim ki sussunlarBütün bu meşguliyetleriniz olmasa bile sizi aramayanı aramak zorunda değilsiniz. Zaten sizin mesguliyetiniz olması ya da olmamasına bakılmaksızın "vefasızlıkla" suçlanacaksınız.
Sizi suçlayanı siz de suçlayın:
Ben çok vefasızım ama sen de benden az vefasız değilsin, deyin mesela.
Gülerek deyin şaka gibi olsun. Hani ara bozmak istemiyorsunuz ya.
Merhaba souKısaca hayatın kısır döngü yoğunluğuna kaptırmışsınız kendinizi.
Allah kolaylık versin demeye geldim.
Zor, bin tane şey ile uğraşmak zor.
Kafanda bir sürü tilki gezip kuyruklarını birbirine değdirmemekte zor.
Ancak bir laf var sevdiğim "su akar yolunu bulur" gerçekten öyle.
Siz de derin bir nefes alın, kendinize arada mola verebilecek ufak kaçamaklar yapın bu koşuşturma arasında.
Biraz "ben" i dinleyin bakalım size ne diyor?
Bu kadar da yıpratmayın kendinizi.
Hepimiz elimizden geldiğince bir şekilde bir şeylerin ucundan tutmaya çalışıyoruz.
Kendi çapımızda hayatlarımızı idare ettirme peşindeyiz.
Benim de aynı durumlarım söz konusu son zamanlarda, kendimi kaptırdığım farklı konulardan etrafımı boşladım.
insanlar da bana diyor, niye aramıyorsun sormuyorsun da, ben de sizin gibi düşünüyorum bazen, "arayamıyorsam ara, çok mu zor? "
Ama insanız, onlarda insanlar, idare etmeyi bilmek lazım bazen.
Elimizden geldiğince edicez de.
Ne yapalım hayat bu, biz de kendi nazımızın geçtiklerine tripleniriz.
En kötüsü de herşeyi üstlenebilen yapıya sahip kadınlar, genelde trip atmıyorlar.
Gelene hay, gidene bay demekle yetiniyorlar.
Merhaba sousizi gordugume sevindim valla,yorumlariniz ilac ilac.
Sanirim ise baslayinca rahatlayacagim. Bu sosyallige devam edebilecegimi sanmiyorum gunde 12 saat disarida olan bir insan olarak.
Saglikla ilgili konunu simdi gordum,cok gecmis olsun. Gercekten hayatin akisina kendimizi kaptirip sonra da yine kendimizi ihmal ediyoruz,gunluk rutinimiz bile artik degerli gelmemeye basliyor. Aslinda gozumuzu sapasaglam acabildigimiz her sabah yeryuzunun en buyuk luksu. Cok tesekkur ederim destegin icin. İnsallah sen de guzel haberler alirsin da paylasirsin bizimle.Selamlar, bende senin konuyu görünce şaşırdım zaten.
Ama sıkma canını, inan bana insanoğlu herşeyi kaldırıyor.
Gerçekten, Allah yeterki sağlık sıhhat versin, daha büyük değer yok benim için, hele şu aralar.
O yüzden inanıyorum ben, sen herşeyin altından kalkacaksın.
Çocuğunun kreşi de hayırlı olsun, inan o da ayrı bir süreç.
Bizimki de kreşte biliyorum, ancak eğlenceli bir serüven, ilk olarak okula adım atmaları şahane bir duygu.
İnsan ayrı bir gurur duyuyor.
Tadını çıkart bütün yaşadıklarının, olumsuzları bir kenara at, olumluları biriktir, daha eğlenceli oluyor.
Bak dedi diyeceksin...
Olabilirim elbette,zaten durup kendimi sorgulamaya basladim,ben bu kadini en son ne zaman aradim,bu adami en son ne zaman gordum diye.Acaba farkında olmadan Sizi seven ve özleyen kişileri çok ihmal etmiş olabilir misiniz ?
Çünkü bir iki kişi aramıyorsun dese tamam olağan derim ama herkes aynı tepkiyi vermiş.
Bu durumda biraz kendinizi sorgulayın.
hakkatan baktim da ne zamandir aramissin beni
Whatsap gruplarimi da cok ihmal ediyorum hemi atsinlar beni burdan dermisim
İnanmazsin yogaya devam ediyorum. Bayagi zorluyor ama etkisi super. Ona da gunde 45 dakika ayirmak gerekiyor tabii.bir allahin kulu da bize meditasyon ogretsin boyle zamanlarda durulmak icin yahu,
tam ohmmmmm lamalik durumdayiz.
Ya ne kadar hossunuz,o kadar iyi birisi degilimdir ama duyarli olmaya calisiyorum. Oglum benim yumusak karnim diyeyim 40aylik olacak sipa bey. Aslinda buyudu yeteri kadar da,kiyamiyorum krese vermeye. Uzuluyorum. Daha cok minikmis gibi geliyor delirecegim vallaÇok güzel işler yapıyorsunuz dark. Onların verdiği huzuru bu negatif enerjilerin sömürmesine izin verme. Uzaktan bir akrabanın çocuğuna bakacak kadar güleryüzlü ve samimi davranıyorsunuz demek ki. Ne hoş o insanlar adına ama siz ne olacaksınız? Kendinize ayırdığınız vakit bi kuaför mü olacak? Çocuğunuzda küçük demekki, daha kreşe başlamamış. Herkesin dert babası, güliz ablası, vefalı komşusu-arkadaşı siz misiniz yahu? Bu kadar iş arasında rica minnet kabul etmeyin bence. Burs verecek olanda kendi hayrına versin, onun stresinide siz çekmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?