Herkesten bir sitem

Bencede çok miniş vallahi. Bu konuda çok yanlış bi insanım, arada bi bebeklik videolarıyla kendime geliyorum bende yıl ortasında kreşte iyi cesaret. Öyle dediniz değil mi, bahar dönemi dediniz. Seneye verseniz 4 yaşı bitiyor neredeyse. Daha iyi olur bence. Ama işe mi dönmek istiyorsunuz?

Evet ozellikle baharda baslasin da daha az hasta olsun derdindeyim bilemiyorum ne ise yarar tabii. Mutlaka hasta olacaklar zira. Artik isime de donmek istiyorum. Su anda korkudan is aramiyorum bile. Biri gel basla dese cozum bulamam. Bakicilar eve gelmek istemiyor,herkes kendi evine istiyor cocugu. Ben kime guvenip de cocugumu vereyim? Sayisiz kres gezdim,cok garip gelebilecek kurallara dikkat ettigimden iki tanesi beni tatmin etti. Onlarin da servis saatine uyamiyorum. Guzergah cok ters esim birakabilir mi alabilir mi her gun bilemiyorum. Servisle git gel yapsa evde karsilayacak ugurlayacak insanim yok. Bin tane dert. Gecen mahallede kadinlarin arasina karistim bir dogum gunu vesilesiyle,evde oturan kadinlar hepsi, dedim sadece karsilamaya ugurlamaya eleman ariyorum 1000 lira vericem,kimse gelirim demedi. Yahu gunde 3 saatlik ise 1000 lira para vericem o da bekcilik yani,is yapmayacak evde. Ona bile kimse gelmiyor deliricem

Ay millet delirmiş. Ben olsam kabul ederim vallahi. Yokluktan kırılıyoruz diyip kendine yediremiyorlar bu tarz şeyleri, onlarıda hiç anlamıyorum. Allah yardımcınız olsun dark. Bende iple çekiyorum atanacağım günü, şu kızlar bi büyüseler. Komşu, anne, kayınvalide, hala, teyze yok mu kimse yardımcı olacak?

Yok valla. Bir annem var,onun da evi uzak. 65 yasinda kadina evini birak gel bizle otur demek de vicdanima sigmiyor,anca basini dinleyecegi yaslar malum. O da evini ister. Hakli. Valla napicaz bilmiyorum.

Sizin atama isleri de sıkıntı. İnsallah gonlune gore olur canim. Ah su evlatlar bir buyuse. Biz kafayi yemeden

Valla tasinmayi bile hesapla.
Ben servis meselesi yuzunden tasinmistim buyukte.

Darkcım 3 saat çocuğu alıp oyalayacak kadar kimse yok ama dıdısının dıdısı bile senin kapını çalıyor. Karşılık beklemek değil bu. Sadece biraz suistimal edildiğini düşünüyorum.
Zaten şu sitem olayını insanlar abartıyor. Arkadaş madem değer veriyorsun o kadar aramadı diye dert ediyorsun sen ara. Bunu yapanları samimi bulmuyorum. Diyenide hiç aramam. Bende bir garibim zaten biliyorsun bakma bana.
Çocuk konusuna gelince çevrende üniversite okuyan bir akraba yok mu?
Hem daha aklı başında olur hem 1000 lira fazlasıyla cazip gelebilir. Telefona bağımlı olmayan bir genç bul.

Ayh cok garipsin yine her zamanki gibi ahahahaha
Biliyorsun ben buralarin agasi oldugum icin,hic yardima ihtiyacim olamaz,hep benden medet umulur. Darki cagirin yapsin,dark gelsin. Uni okuyan akraba var da hep uzakta. Jeopolitik konumdan yararlanmaya calismak icin bulundugum cevreye sorusturuyorum hep. Zaten oglanin kresi 2000 lira. 1000 de kadina verecem. Yine gozumde degil,yeter ki guveneyim,yeter ki cocuk guvende olsun, yoksa annelik elbette aklim kalacak,elbette zorlanacagim. Onlari pesinen Kabul ettim zaten.

Vallahi sistim yeminle.

Arayıp sormuyorsun diyen tayfa da sizi 7/24 aramadığına göre şartlar eşit madem onlar öyle diyor siz de onların dediklerini tekrar onlara iade edin :)

Arayıp sormuyorsun diyen tayfa da sizi 7/24 aramadığına göre şartlar eşit madem onlar öyle diyor siz de onların dediklerini tekrar onlara iade edin :)
Mantikli halimecigim haklisiniz. Bu zengin milleti boyle,hemen sitemler. Sen aramadin desem sen kimsin ki moduna girecekler bana hepten sinir olacagim

Mantikli halimecigim haklisiniz. Bu zengin milleti boyle,hemen sitemler. Sen aramadin desem sen kimsin ki moduna girecekler bana hepten sinir olacagim
Boşver cidden şu konu ile meşgul olmak bile zaman kaybı.. Ben 2 doğum yaptım 2 sinde de beni aramayan insanlar kendileri hasta olunca bana sitem ediyorlar aramıyorum diye hiç oralı olmuyorum he he diyip geçiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…