Hiç baştan falan anlamam hadi bana koyulsun öyle bir tavır ne yapıyorum bakalım.baştan nasıl alışırsa öyle gidermş ya erkek bi kere tavrını ortay koydumu kadın sesni çıkartamyor
iş bul çalış evden daha çabuk çıkarsınız
yada kurslara git meb ücretsiz
yada bu hal ve hareket konuşmalarınızı sevmiyorum rahatsız oluyorum
lütfen bir daha böyle konuşmayın dersin
Küçük kaynın var mı? O evlenirken onun karısı yerleşir kayınvalidenin yanına, sen ayrı eve çıkabilirsin belki
böyle konuşmayın değilde anne bazen söylediklerni ben çok kırılıyorum dedm oda bana ammannn sende amma takıntılısın kızım ben şaka yapıyorm sana dedi halbki söylediği lafların şakayla alaksı bile yok güle güle gül sok diye bi laf vardır ya hani ayınısı yapyor bana
kayınpdrm diyannette çalşyor orda tercümnlık işi buldu bana ama ona bile izin vermyor ki
O zaman sizde lafına karşılık vereceksin canım seni ezdikçe ezerler
bunlar bir şey anlamıyorlar
senden günah gitmiş artık canım bir şey dediklerinde aman anne şaka yapıyorum
laf söylerken gülerek söyle ciddi değil
acaba bana mı güvenmiyor diye soruyorum yok senlk bi durum değl diyor ben nice çalşanlar göryorm diyor sadece dışarya güvenmyorm diyor bu sefer kendmden de şüphe ettryor banaBence o seni ayrı eve de çıkarmaz
Annesini senin başına bekçi gibi dikmek daha işine gelir
Diyanette bile çalışmana izin vermemiş baksana
Bende senden şüphe ediyorum işe gitmeyeceksin de, ne kötü kızlar var işe gitme deacaba bana mı güvenmiyor diye soruyorum yok senlk bi durum değl diyor ben nice çalşanlar göryorm diyor sadece dışarya güvenmyorm diyor bu sefer kendmden de şüphe ettryor bana
kendisi sanyde çalşyo çalşığı yerde de kız yok ben kalkıp yersz kıskançlkda yapamıyormBende senden şüphe ediyorum işe gitmeyeceksin de, ne kötü kızlar var işe gitme de
Yolda da mı kız yokkendisi sanyde çalşyo çalşığı yerde de kız yok ben kalkıp yersz kıskançlkda yapamıyorm
Yolda da mı kız yok
ah benmde öyle bi huyum olsa ayın evn içndeyz yüz yüze bakıyorz kalbni kırmym diyorm ama olan bana oluyor işte
herde derde çare var ama buna çare yok sanırmKıza çok sert yüklenmişsiniz gibi geldi söylediklerinizde elbette sonuna kadar haklısınız ama olan olmuş artık şimdi ne yapabilir ona bakalım.
Gerçi yapacak bir şey de pek kalmamış gibi gözüküyor.
Ne dedim benofff tamam tamm salaklk bende biliyorum tşk ederm tavsyelern için derdmi anlatacak biri yokda binlre kişi var şimdi tekrar sağol
o zaman psikolojik olarak çökersin o zaman
o zaman meb kursları açılıyor dikiş nakış iğne oyası
boyama kalıp kesim dikim tarzında bunlara gidebelirsin
Çalış diyoruz kocam kızar diyoKıza çok sert yüklenmişsiniz gibi geldi söylediklerinizde elbette sonuna kadar haklısınız ama olan olmuş artık şimdi ne yapabilir ona bakalım.
Gerçi yapacak bir şey de pek kalmamış gibi gözüküyor.
ben offf derken sana değl hani insan içlenirde off der ya o mana da dedm sn yanlş anladn benim yazdklarmı içtenlkle okusn bukadar sert çıkışmazsn bide üzerne tşk ettm suçlu çıktık iyimi sen artk yorm yapma benceNe dedim ben
Kocana sinirleniyosun ama çıtın çıkmıyo
Bana uf puf neyse yapıyosun
Kayınvalidenin dizinin dibinde otur madem, sana mantık yürüt misilleme yap diyende kabahat. Eltin de gelsin çekirdek çitlesin isterse, kayınvalidesinin evi sana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?