hayır kayınvldm istyor ama kocam kızıyor abim bu evdeyken peş kuruş para vermedi bendn niye istiyorsn diyorKocan maaşını kayınvalidene mi veriyor?
Ne desek olmaz diyosunben yeterince ters cvp alıyorum zaten hayatmdki insanlardn üzerne sizde ekleyn diye paylaşmadm derdmi niye böyle sert çıkışlar ?
Orası otel mi diyeceğim de otel bile para alıyo hemde gani ganihayır kayınvldm istyor ama kocam kızıyor abim bu evdeyken peş kuruş para vermedi bendn niye istiyorsn diyor
dışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işteNe desek olmaz diyosun
Bende suyuna gidiyorum aferin yap diyorum nesi sert , sert yapan senin kocan çalışma deyince sorsana niye sert yapıyosun diye
yoo kocam evin alışverşnide yapıyo faturalarıda ödyor sevgli annesi özel ihtyçlarna istyorOrası otel mi diyeceğim de otel bile para alıyo hemde gani gani
Ekmek elden su gölden yaşayıp bi de kadını beğenmiyosunuz, pes
Ağzın çok bozukdışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işte
Sen ciddi misin?çoçuk hiç bi sorunu halletmyor öylemi yani
ben demyorm kocm diyorAğzın çok bozuk
Kocan demişse onun da bozuk ağzı
Kendi de dışarda çalışıyo , nice de kötü kadınlar da var ona bakılırsa. Ona serbest te sana niye yasak
Kendisi çalışan kadınlara ne gözle bakıyor acaba?dışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işte
Yani?dışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işte
Sen tuhafsın kocan daha tuhafben demyorm kocm diyor
evetçaresizlk diz boyu ne diyim başka
benmde merak ettğm bu sadece benm kocmı bu kadar ince fikrili yoksa erkekler arasnda çıkıyor mu böyle tek tükÇok mu aradın böyle düşünen kocayı
Ne askı sevgısı
Yok dısarıda onlar varmısta bunlar varmısta sankı millet üzerinze atlayacak ilk kez kadın görüyor
Bence kocanız önce düşünce yapısını değiştirsin
inşallahyaşın çok küçük canım ya inş. toparlanır en kısa zamanda gidersin yanlarından
Aman dikkat et,incelikten kırılmasın...benmde merak ettğm bu sadece benm kocmı bu kadar ince fikrili yoksa erkekler arasnda çıkıyor mu böyle tek tük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?