dışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işte
bi anda diyince dalgayada alamadm donup kaldm resmn dokunsalar ağlayack duruma geldmBurada bir sürü evli ve çalışan kadın var. Kıskançlıkla çalışmaya izin vermek istememesinin ne alakası var ki. Kıskançlık byle tadında olduğu zaman insana hoş gelebilir ama eşinin yaptığı çok saçma. Sana kötülük yapıyor resmen eve bitki olarak mı almış seni? Çalışma, ev yok, para yok otur annemin dizinin dibinde! Bu ne!
Çalışmak istiyorum de. En azından ev tutana kadar de, para biriktiririz de bir şekilde ikna et. Kayınvalide ile oturmaya razı olmuşsun katlanacaksın. Benim KV öyle dese yanımda bende gülerek "üzgünüm ama ben kaptım oğlunu" diyerek dalgaya alırdım. İnan hiç takmazdım bile. Sende takma. Bırak eltin seninle konuşmasın. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum İstanbul'da yaşıyorsan eğer İSMEK kursları var onlara git zaten hocalarda bayan, kursa gidenlerde. Ama sen çalışmak için ikna et.
İnce fıkırlılık değil bu kusura bakmayın terbıyesızlık kötü niyetlilik karsındakıne saygı duymamaktır bana görebenmde merak ettğm bu sadece benm kocmı bu kadar ince fikrili yoksa erkekler arasnda çıkıyor mu böyle tek tük
kendi tanıdığı güvendiği birileri yok mu iş anlamında? onların yanında çalışsan?dışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işte
benmde merak ettğm bu sadece benm kocmı bu kadar ince fikrili yoksa erkekler arasnda çıkıyor mu böyle tek tük
kayınpdrm diyannette çalşyor orda tercümnlık işi buldu bana ama ona bile izin vermyor kikendi tanıdığı güvendiği birileri yok mu iş anlamında? onların yanında çalışsan?
o zaman kayınpederine söyle ikna etsin eşinikayınpdrm diyannette çalşyor orda tercümnlık işi buldu bana ama ona bile izin vermyor ki
merhaba
ben 19 yaşındayım 2 aylık evliyim kayınvalidemin yanında kalıyoruz durumları olmadıı için ayrı eve çıkamadık ben kocamı herşeyiyle varlığıyla yokluğuyla kabul ettim kocamla çok mutluyuz kocamı çok seviyorum ama annesiyle ve yengesiyle anlaşamadığımız çoğu noktalar var. yengesi benimle nişanlılığımdan beri uğraşıyor şubat ayında nışanlandım kendisi kaçarak evlendiği için bana yapılan nişan olsun alınan kıyafetler olsun aldığımız yatak odası olsun herşeyi kıskanıyor her fırsatta önüme geçiyor baş başa kaldığımız çok güzel sohbettimiz oluyor fakat yanımızda iki kişi daha olsun hemen dönüyor beni umursamazmış gibi hiç laf atmıyor buda benim morelimi bozuyor sonra ben niye böyle yapıyorsun dediğimi sorun oluyor kayınvalidem sen çok takıntılısın en ufak şeylere bile takılıyorsun diyor yaptıkları hareketler söyledikleri sözler takılmıyacak gibi değil ki geçenlerde pazar kahvaltısında hep beraber biz delerdi eltimin dedesinden miras olarak iki tane ev düşüyor kendisine eltiminden benim yaşlarda bi tane kız kardeşi var bu miras konusu açıldı kayınvalidem birden kocama ben sana demedim mi zamanında iki kardeş iki kız kardeşi alsaydı sanada ev düşerdi şimdi dedi çıktı beni eltimin kocamın önünde gururumu kırdı niye böyle dedin diye sorsam şaka yaptık diyeceklerine eminim ama böyle gurur kırıcı bi lafın şakası olmaz kocama alrılalım diyorum kendimizi toplayıp para biriktiresiye kadar olmaz diyor e bende evde annesiyle durdukca bunalıyorum her fırsatta bi laf sokma uğrayışında özellikle bunu eltimin önünde yapıyor. tahmülüm kalmadı artık ne eltimin nede kayınvalidemin suratını görmek istemiyorum ne yapmam gerek onuda bilmiyorum sadece 2 ay içinde beni bu kadar bezdirebildilerse kim bilir bi ömür ne çektirecekler bana bana akıl verebilimisiniz sizcene yapmalıyım lafına karşılık versem yeni gelin konuştu olacak vermesem içime attıp daha da bunalacam çok çaresizim lütfen bana beni rahatlatacak bişeyler söyleyin. ;(
onuda yapmadm işte kayınpederm sessz bi adam bende sesslenemyorm ona ister istemez bi çekngnlk var aradao zaman kayınpederine söyle ikna etsin eşini
kayınpdrm diyannette çalşyor orda tercümnlık işi buldu bana ama ona bile izin vermyor ki
gözümün içine baktı anladı benm bozulduğumu yanlz kalnca da takma annemi dengesiz konşyor işte dedi sadece okadar19 yaşında kv, elti ile uğraşacağına keşke derslerinle uğraşıyor olsaydın
gerçekten adına üzüldüm.
hayat tabii ki.. neler getirdi neler oldu bilemeyiz ama keşke bu şekilde olmasaymış..
Ayrı ev şart. Yoksa çok sıkıntı yaşarsınız. ayrıca inanılmaz patavatsızmış kv n. Eltinin kardeşi konusu tam bir rezalet. O sırada eşin ne dedi? Onun da izin vermemesi gerekir böyle konuşmalara.
valla söz konusu senin geleceğin amaonuda yapmadm işte kayınpederm sessz bi adam bende sesslenemyorm ona ister istemez bi çekngnlk var arada
bi anda diyince dalgayada alamadm donup kaldm resmn dokunsalar ağlayack duruma geldm
Öyle bişey mümkün değil 9 ay sonra bebe kucağında kv kp biz bakıyoruz size doğuracaksınız dedikmi doğurucaksınız derlerSakın çocuk yapma tamam mı?
İyi bir doğum kontrol yöntemi kullan, sakın acele etme.
baştan nasıl alışırsa öyle gidermş ya erkek bi kere tavrını ortay koydumu kadın sesni çıkartamyorİzin istemek zorunda kalmak senin zoruna gitmiyor mu?
1200 tl maaşla bu devirde geçinmek çok zor.
Hayatın boyunca böyle mi yaşayacaksın?
Ben 19 yaşında eşimle sözlüydük fıldır fıldır geziyorduk,kimse bana sen namussuzsun demedi,kendinize bi çıkış yolu açmayın böle yazarak,ben size KV ne düşündünü söylim 19 yaşında aklı bi karış havada kıza ev açılmaz yanımıza alalım demişlerdir benimde başımdan geçti biliyorum bende heee ölemi dedim 24 yaşıma kadar evlenmedim,işiniz zor 5 sene dedilerse 10 sene olur o kolay gelsin.onun kocası ayrı ev açmiş diye bişey yok bunları biz nişanlıyken kayınvaldmgl ayırıyor büyük gelinim yanımda 5 sene durdu bu gelinimide yanımda 5 sene durduracam diyor kocamla bazen anlaşamıyolar bile yatak oda takımını bize aldırdılar daha onun borcu bitmeden kocam eve felan çıkamam ben diyor.. acelem neydi güzel soru ben konyanın bi kasabasında oturuyodm ailemle ve burda 18 yaşına gelmiş kızlar artık evliliğe hazır olanlardır bi konyda değldir eminim türkiyenin bazı bölgelernde vardır böyle şeyler elalemn lafını bençok takarım yok evde kalmış yok oğlanlarla konşyor namusuma tek bi laf ettiklernde ben biterdm bi benm için geçerli değil bu tüm kızlar için geçerli.. ben kocmla severk evlendm görcu usulu değldi ama ailesni tanımak içn fırstm olmadı işte
benmde merak ettğm bu sadece benm kocmı bu kadar ince fikrili yoksa erkekler arasnda çıkıyor mu böyle tek tük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?