Evet okudum o tür şeyleri hep burada..insanın en büyük hayaline böyle engeller çıkınca inanın çok mutsuz oluyo..inşallah Allah bizde nasip ederDarisi size diyeyim o zaman:))
Biran once alin randevunuzu.
Tedaviniz planlansin.
Mesakkatli yoldur ancak iyi bir merkezde iyi bir ekiple tedaviler cok iyi sonuc veriyor.
Sen dr.unuz ne diyor ona bakacaksin.
Kendi kendini asagi cekme moral.olarak.
Tedavi goren yirmili yastaki bir kadinin tedavisi basarisiz olabiliyorken 40 li yastaki bir kadin ilk denemede hamile kalabiliyor.
Pek cok faktore bagli ve tabi Allahin takdirine nihayetinde.
Ne kadar zor günler yasamissinizdir..Allah sizinde yardimciniz olsun inşallah onca yılın mükafatını almanız dileğiyleDert etme tatlım ben tam 16 yıldır uğraşıyorum yaşımda 38 daha yeni yeni sağlıklı yumurtalarım olmaya başladı...herşeyin bir zamanı var ....stres en büyük sorun...
İnşallah en kisa zamanda evladını kucağına alırsın..Allah kolaylik versin..darısı başıma bende basliyacagimÜzme kendini canim..Allah kerim.. İnş. Olacaktir. Bende tup bebek tedavisi goruyorum.bizim için moral çok önemli. İyi bir merkeze gidin ve başlayin canim tedaviye. Dr.unu iyi seç bu işin ehli olsun. Rabbim hayrlisini versin..
Estağfurullah olur mu öyle şey yazmanın beni mutlu ediyor bir nevi motive oluyorum.. ay inşallah ya..keşke bende kalsam hemencecikDevamlı yazıyorum kızmazsınız umarım:)
5 ay çok kisa bir zaman bu kadar ümitsizlenmek için.ben de kahroluyordum sekizinci ayda hamile kaldım bir sorun olmamasına ragmen.bir arkadaşım da( hayli genç üstelik)11.ayda hamile kaldı.
Eşim de istiyor ayağına platin takıldı iyileşip hemen gidelim diyor ama tabi rezerv azligjni duyunca ben çok üzüldüm sinirlerim bozuldu35 yaş üstüydü sanırım 6 ay doğal yollardan deneyın yoksa kontrol ve tedavı sürecini başlatın demişti doktorum..
benım iş arkadasım yaklasık 3 tüp bebek denemesınden sonra dogal yoldan hamıle kaldı gecen yıl,yaşı 42 ve bu haftasonu dogum yapacak..
öyle yada böyle üzülmek yerine aksiyon alın ya eşinizi ikna edin yada birkaç ay daha bekleyin
Aminn canim inşaallah sende bende cumle isteyenlerde..İnşallah en kisa zamanda evladını kucağına alırsın..Allah kolaylik versin..darısı başıma bende basliyacagim
Yaptım bile ben istanbul yada buradaki bir merkezi düşünüyorum..sinirlerim biraz bozuldu kendimide çok yiprattim tabi bu aradaBiran önce dr araştırması yapıp randevularınızı ayarlayın. Bahsettiğiniz sebeplerden çok daha fazlasına sahip bir çok insan tedaviyle çocuk sahibi oluyor. Karamsarlığa kapılmayın. Pozitif olun. İyiyi çağırın.
Eşimde öyle söylüyor..ama bakın yaşımı genç değil ve skinitilrimiz var biyolojik olarak nereye kadar teslimiyet..artık harekete geçmek lazimTeslimiyet ne guzel ilactir oysa...
Her geçen An aleyhime işliyor gibi geliyor buda beni çok sınırlı mutsuz ediyor..eşimin ayağı kırık platinli iyilesmesini bekliyoruz buda beni geriyor sanki zamanimizda kalmadı..sıkıştım kaldım aradarezerv azligim var SUKROLSUN tedavi ile olan bir kizim var. kendiniz deneyin zaman verin olmazsa tup bebek yaparsiniz.
İnşallah...Allah büyük..allah yardimcin olsun insallah . bol bol dua et yer gok dua . sizinde vardir kismetinizde bir evlat.
Ama yasım var benim 37..bide amh testi düşük çıktıtüp bebek denersiniz daha erken bence dert etme bu kadar iyi düşün iyi olsun
İnşallah...en kötüsü umutsuz olmakmis..daha durumu bilmeden olasiklari düşünüp böyle koyvermeyin. niye en kötüsünü düşünüyorsunuz. artik ameliyatla bile sperm buluyorlar. vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin hatta ilk deneme negatif olursa hevesiniz kirilmasin olana kadar deneyin mutlaka evladiniz olacaktir buna inanin
Aşiri ağrıları olmuş..sürekli ayakta kalınca özellikle. .doktoruda mutlaka olmalısın demiş o da olmuş babasıda aynı durumdan şikayetçi olarak ameliyat olmusEşiniz 18 yaşındayken mi ameliyat oldu neden peki yani ne oldu da buna gereksinim duyuldu?
Eşimde öyle söylüyor..ama bakın yaşımı genç değil ve skinitilrimiz var biyolojik olarak nereye kadar teslimiyet..artık harekete geçmek lazim
Evlat sahibi olmak benim en çok istediğim hayalimdi..Küçükken bile ben büyüyünce anne olucam diyordum..yoksa elbette mutlu olunur çünkü ben eşime çok aşığım çok seviyorum seviliyorum ama işte hayal diyorum ya..İnşallah Allahın takdiri artık ne diyeyimBiz çocuksuz aileyiz
Bundan niye bu kadar korkuyorsunuz
Eşim benimle çocuğum olmayacağını bilerek evlendi
40 yaşıma merdiven dayadım
Birlikte çok iyi vakit geçiriyoruz
Evlilikte illa çocuk olacak diye bir kaide yok
Ve sizin için imkansızda değil, belki biraz zor görünüyor ama Allah vereceği zaman veriyor, neden bu kadar negatifsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?