Herşey Allahtan ama...üzülüyorum

Evet okudum o tür şeyleri hep burada..insanın en büyük hayaline böyle engeller çıkınca inanın çok mutsuz oluyo..inşallah Allah bizde nasip eder

Dert etme tatlım ben tam 16 yıldır uğraşıyorum yaşımda 38 daha yeni yeni sağlıklı yumurtalarım olmaya başladı...herşeyin bir zamanı var ....stres en büyük sorun...
Ne kadar zor günler yasamissinizdir..Allah sizinde yardimciniz olsun inşallah onca yılın mükafatını almanız dileğiyle

İnşallah en kisa zamanda evladını kucağına alırsın..Allah kolaylik versin..darısı başıma bende basliyacagim

Biran önce dr araştırması yapıp randevularınızı ayarlayın. Bahsettiğiniz sebeplerden çok daha fazlasına sahip bir çok insan tedaviyle çocuk sahibi oluyor. Karamsarlığa kapılmayın. Pozitif olun. İyiyi çağırın.

Estağfurullah olur mu öyle şey yazmanın beni mutlu ediyor bir nevi motive oluyorum.. ay inşallah ya..keşke bende kalsam hemencecik

Eşim de istiyor ayağına platin takıldı iyileşip hemen gidelim diyor ama tabi rezerv azligjni duyunca ben çok üzüldüm sinirlerim bozuldu

Yaptım bile ben istanbul yada buradaki bir merkezi düşünüyorum..sinirlerim biraz bozuldu kendimide çok yiprattim tabi bu arada

rezerv azligim var SUKROLSUN tedavi ile olan bir kizim var. kendiniz deneyin zaman verin olmazsa tup bebek yaparsiniz.
Her geçen An aleyhime işliyor gibi geliyor buda beni çok sınırlı mutsuz ediyor..eşimin ayağı kırık platinli iyilesmesini bekliyoruz buda beni geriyor sanki zamanimizda kalmadı..sıkıştım kaldım arada

Boş boş durup vakit kaybetmeyin biran önce doktora gidip tedaviye başlayın günümüzde artık tedavisi çocuk sahibi olanlar o kadar az ki. Kendinize acimayin gidin tedavi olun.

Eşiniz 18 yaşındayken mi ameliyat oldu neden peki yani ne oldu da buna gereksinim duyuldu?

İnşallah...en kötüsü umutsuz olmakmis..

Eşiniz 18 yaşındayken mi ameliyat oldu neden peki yani ne oldu da buna gereksinim duyuldu?
Aşiri ağrıları olmuş..sürekli ayakta kalınca özellikle. .doktoruda mutlaka olmalısın demiş o da olmuş babasıda aynı durumdan şikayetçi olarak ameliyat olmus

Eşimde öyle söylüyor..ama bakın yaşımı genç değil ve skinitilrimiz var biyolojik olarak nereye kadar teslimiyet..artık harekete geçmek lazim

benim yan komsum 42 yasinda anne oldu,ikinciyi de 45inde dogurdu.
tup bebek deneyin acilen.

Evlat sahibi olmak benim en çok istediğim hayalimdi..Küçükken bile ben büyüyünce anne olucam diyordum..yoksa elbette mutlu olunur çünkü ben eşime çok aşığım çok seviyorum seviliyorum ama işte hayal diyorum ya..İnşallah Allahın takdiri artık ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…